Извънредно! ЦСКА е в Лига Европа!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

FIDEL
Контакти:

Re: Извънредно! ЦСКА е в Лига Европа!

Мнениеот FIDEL » 27 авг 2010 00:21

TheClub написа:
FIDEL написа:
TheClub написа:Не че нещо но имам добро предчувствие за нашия отбор. Имам надежди да станем машина. Просто го усещам, че потенциала е голям и ако се сработи можем да си вдигнем класата доста :)

Иде ми да се изсера на тавана :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

....

Машина,потенциал,класа....за кой отбор говорим????? или това е шега????

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 00:22

Урните са готови!!! Избирай народе!!! :lol: :lol: 1 урна - Ливърпул, Севиля, Порто, Виляреал, ЦСКА Москва, ПСВ, Атлетико Мадрид, Зенит, Ювентус, Спортинг, Щутгарт, АЗ Алкмаар

2 урна - Стяуа, Лил, Динамо Киев, Андерлехт, Байер Л., ПСЖ, Брюж, Палермо, Хетафе, Бешикташ, Ман. Сити, Сампдория

3 урна - Спарта Прага, АЕК, Металист, Левски, Розенборг, Залцбург, ЦСКА София, Одензе, Наполи, Борусия Д, Динамо Загреб, БАТЕ Борисов

4 урна - Арис, Рапид В, ПАОК, Лех, Карпати, Йънг Бойс, Утрехт, Гент, Лозана, Шериф, Дебрецен, Хайдук Сплит.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 27 авг 2010 00:22

Честито ни класиране в групите на ЛЕ! Дано имаме късмет на жребия ;)

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 27 авг 2010 00:23

FIDEL написа:
TheClub написа:Не че нещо но имам добро предчувствие за нашия отбор. Имам надежди да станем машина. Просто го усещам, че потенциала е голям и ако се сработи можем да си вдигнем класата доста :)

Иде ми да се изсера на тавана :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това нещо не го разбрах. :?:

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 27 авг 2010 00:24

soilwork написа:Урните са готови!!! Избирай народе!!! :lol: :lol: 1 урна - Ливърпул, Севиля, Порто, Виляреал, ЦСКА Москва, ПСВ, Атлетико Мадрид, Зенит, Ювентус, Спортинг, Щутгарт, АЗ Алкмаар

2 урна - Стяуа, Лил, Динамо Киев, Андерлехт, Байер Л., ПСЖ, Брюж, Палермо, Хетафе, Бешикташ, Ман. Сити, Сампдория

3 урна - Спарта Прага, АЕК, Металист, Левски, Розенборг, Залцбург, ЦСКА София, Одензе, Наполи, Борусия Д, Динамо Загреб, БАТЕ Борисов

4 урна - Арис, Рапид В, ПАОК, Лех, Карпати, Йънг Бойс, Утрехт, Гент, Лозана, Шериф, Дебрецен, Хайдук Сплит.

Паок или Стяуа...Искам да отида на гостуване!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 27 авг 2010 00:25

Цска Москва и Цска София ще бъде голям майтап.Футболистите и на двата отбора ще си мислят,че публиката подкрепя именно тях. :)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 00:26

За ЦСКА съм избрал: Виляреал,Лил или Стяуа(2-ра урна) и Лозана За Левски: Севиля,Манчестър Сити и Йънг Бойс...нали Борат иска да мачка грандове? :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 00:26

аз претенции нямам.само искам да е по-близо да имам възможност да отида на някое гостуване!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 27 авг 2010 00:35

TheClub написа:
loituma написа:Killer защо трябва винаги предварително да говорите ? За какво изобщо влизате за да се заяждате ? А ако Левски изгубят 6 мача ? Миналата година ЦСКА влезе с гръм и трясък в групите на ЛЕ и се провали! Левски спечели една победа срещу юношите на Лацио ( ако ми кажеш поне 1 играч от този отбор тогава ЕВАЛА) и стана огромен успех. Бай Ганьо говори за анонимниците на ЦСКА ... А Беверен, Бате, Жилина и Дебрецен също бяха анонимници, да не говорим за Тампере. Ама сините ги направиха отбор!!!

Мнението ми е 1:1 като това! Евала пич, но няма да те разберът :(

Пич, не се заяждам в момента, не затова съм във форума ви.
Много сте зле в момента, не си слагайте розовите очила, ще си направите лоша услуга.
Един пример ще ти дам - две години исках да се срещнем с БАТЕ, да им върнем тъпкано; в момента не ща. След като без проблем визлат две години подред в ЛЕ, и се единствения белоруски отбор, който продължава две поредни години в Европа, има някаква закономерност. Ти гледай реално на нещата - два мача с непретенциозни отбори ви изпотиха. Аз не съм очаквал ЦСКА така да се мъчи с тия уелсци, ама и това го има.
Пак ти казвам - с тая игра и с тоя отбор да не съжалявате, че сте в Европа. То Господ веднъж дава, веднъж взема.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 27 авг 2010 00:35

....днес изпуснаха само първото полувреме аристократично поне 3 100 % голови положения,и второто имаше поне две такива.....резултата требваше да е 1:3 още първото полувреме....а ние ги правим герои...пожелавам си преодолими отбори....и Дебрецен....слаб и предвидим отбор...нищо общо с отбора от миналата година.....а и ЦСКА не е Литекс и празния стадиона в Ловеч.

Върни се в “ЦСКА”