stenly написа:е много ясно, с оставянето на тази тема ги нарушихме, но мисля, че имаше смисъл!
След като вие сте овластени, но се раздавате власт, също вие ли решавате, кога да има безвластие и правилата да се нарушават?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
stenly написа:е много ясно, с оставянето на тази тема ги нарушихме, но мисля, че имаше смисъл!
kartago написа:Това дали има смисъл или няма смисъл не отменя правилото! Дали модератора така е решил, това е субективно мнение, защото и той е жив човек, но правилата са затова за да се спазват! Не ме разбирай неправилно, не се заяждам, просто констатирам факта. Направи ми неприятно впечатление, че на спортен форум последните три теми се обсъждат персони, модератори и т.н...... Помисли защо е направено това правило и може би ще разбереш защо го коментирам! Междувпрочем на много места го има това правило, не само в нашата мила татковина!
kartago написа:stenly, кой точно момент не разбра? В правилата е написано че : " Не се обсъждат действията на модераторите!" ( извинявам се, ако не цитирам коректно ), което означава, че ако вие спазвате правилата въобще не би трябвало да си пишем сега в момента в такива теми. Момчето само със заглавието на темата ви подсказва, че тя не трябва въобще да се появява, а и веднага пише, че отказва да спазва ТАКИВА правила ! Ами прав му път тогава, да остават другите, които имат намерение да спазват ТЕЗИ правила! А сега само си "чешем езиците" или по-точно си "масажираме пръстите"
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта