ПРОТЕСТ СРЕщУ МОДЕРАТОРИТЕ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ПРОТЕСТ СРЕщУ МОДЕРАТОРИТЕ

Мнениеот slavia_forever » 08 фев 2009 00:12

stenly написа:е много ясно, с оставянето на тази тема ги нарушихме, но мисля, че имаше смисъл!

След като вие сте овластени, но се раздавате власт, също вие ли решавате, кога да има безвластие и правилата да се нарушават?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 фев 2009 00:12

Това дали има смисъл или няма смисъл не отменя правилото! Дали модератора така е решил, това е субективно мнение, защото и той е жив човек, но правилата са затова за да се спазват! Не ме разбирай неправилно, не се заяждам, просто констатирам факта. Направи ми неприятно впечатление, че на спортен форум последните три теми се обсъждат персони, модератори и т.н...... Помисли защо е направено това правило и може би ще разбереш защо го коментирам! Междувпрочем на много места го има това правило, не само в нашата мила татковина!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 фев 2009 00:16

Колеги, аз наистина уважавам правилата, но смятам, че ако някой влезе сега в темата, може да се обърка, кой е на правилната страна и кой на грешната. :idea: :!:

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 08 фев 2009 00:17

kartago написа:Това дали има смисъл или няма смисъл не отменя правилото! Дали модератора така е решил, това е субективно мнение, защото и той е жив човек, но правилата са затова за да се спазват! Не ме разбирай неправилно, не се заяждам, просто констатирам факта. Направи ми неприятно впечатление, че на спортен форум последните три теми се обсъждат персони, модератори и т.н...... Помисли защо е направено това правило и може би ще разбереш защо го коментирам! Междувпрочем на много места го има това правило, не само в нашата мила татковина!

Съжалявам, но не разбрах какво точно имаш предвид?
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 08 фев 2009 00:19

Това, че обсъждат екипа на форума си е въпрос на интелект и морал на авторите на темите. Всъшност те си пуснаха темите и след това се скриха. Интересно, че само тези тримцата, всеки от които с по няколко акаунта смятат ,че има неоснователно отношение към тях. Аз поне не прочетох в нито един коментар на друг потребител съгласие с тяхното мнение.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 фев 2009 00:20

Форевъре,ти каза това което мисля и аз,не съм против спазването на парвилата дори напротив,но не баннвате точните хора :!: Затова и има такъв спор сега ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 фев 2009 00:24

stenly, кой точно момент не разбра? В правилата е написано че : " Не се обсъждат действията на модераторите!" ( извинявам се, ако не цитирам коректно ), което означава, че ако вие спазвате правилата въобще не би трябвало да си пишем сега в момента в такива теми. Момчето само със заглавието на темата ви подсказва, че тя не трябва въобще да се появява, а и веднага пише, че отказва да спазва ТАКИВА правила ! Ами прав му път тогава, да остават другите, които имат намерение да спазват ТЕЗИ правила! А сега само си "чешем езиците" или по-точно си "масажираме пръстите" :D

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 фев 2009 00:28

.
Последна промяна от slavia_forever на 08 фев 2009 01:55, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 08 фев 2009 00:28

kartago написа:stenly, кой точно момент не разбра? В правилата е написано че : " Не се обсъждат действията на модераторите!" ( извинявам се, ако не цитирам коректно ), което означава, че ако вие спазвате правилата въобще не би трябвало да си пишем сега в момента в такива теми. Момчето само със заглавието на темата ви подсказва, че тя не трябва въобще да се появява, а и веднага пише, че отказва да спазва ТАКИВА правила ! Ами прав му път тогава, да остават другите, които имат намерение да спазват ТЕЗИ правила! А сега само си "чешем езиците" или по-точно си "масажираме пръстите" :D

Ами тогава остана само да си пожелаем лека нощ?

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 08 фев 2009 00:38

kartago, само за статистиката за Севиля или Бетис? :)

Върни се в “Футбол - България”