Расате написа:Drakes написа:хАхАхАхА 2 мача не е вкарвал гол.. Ужас.. голяма завист, от чорбарите, че Дембеле не е техен
Вярвай ми - всички ви завиждат за този невероятен, безподобен футболист Дембеле!!! Сигурен съм, че Барса вече готви размяна с Вийя (паляк пред Дембеле). Направил е два силни мача и... Гонзо каза, че ще го надминава... и направихте го звезда много рано, но това за България е нормално (особено за вас и вашите звезди - толкова звезди имахте в последните двайсет години и един не сте продали в голям отборНе усещате ли колко сте смешни
![]()
Колкото до аржентинеца: дано излезе класен за нашите стандарти футболист, защото имаме нужда от добър офанзивен халс, който да прави играта. Дали е новия Лео Меси? Дано за ЦСКА бъде поне новия Методи Деянов!
САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" Направил е два силни мача и..."
Я ми припомни "новото" Меси колко мача е "направил" в ЦСКА,че оревахте орталъка?Нещо ми се губят...
"...особено за вас и вашите звезди - толкова звезди имахте в последните двайсет години и един не сте продали в голям отбор..."
за мен,като привърженик на Левски са важни успехите,които моят отбор е постигнал,а не това-къде си е продал играчите!Капиш?Предназначението на един отбор е да печели трофеи(поне на нашия,за вашия не знам).Продажбите-на сергиите на пазара!