ЦСКА привлича новия Лео Меси от Севиля

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА привлича новия Лео Меси от Севиля

Мнениеот blue avalanche » 24 авг 2010 15:16

Расате написа:
Drakes написа:хАхАхАхА 2 мача не е вкарвал гол.. Ужас.. голяма завист, от чорбарите, че Дембеле не е техен :lol:

Вярвай ми - всички ви завиждат за този невероятен, безподобен футболист Дембеле!!! Сигурен съм, че Барса вече готви размяна с Вийя (паляк пред Дембеле). Направил е два силни мача и... Гонзо каза, че ще го надминава... и направихте го звезда много рано, но това за България е нормално (особено за вас и вашите звезди - толкова звезди имахте в последните двайсет години и един не сте продали в голям отбор :lol: Не усещате ли колко сте смешни :roll:
Колкото до аржентинеца: дано излезе класен за нашите стандарти футболист, защото имаме нужда от добър офанзивен халс, който да прави играта. Дали е новия Лео Меси? Дано за ЦСКА бъде поне новия Методи Деянов!
САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" Направил е два силни мача и..."
Я ми припомни "новото" Меси колко мача е "направил" в ЦСКА,че оревахте орталъка?Нещо ми се губят...
"...особено за вас и вашите звезди - толкова звезди имахте в последните двайсет години и един не сте продали в голям отбор..."
за мен,като привърженик на Левски са важни успехите,които моят отбор е постигнал,а не това-къде си е продал играчите!Капиш?Предназначението на един отбор е да печели трофеи(поне на нашия,за вашия не знам).Продажбите-на сергиите на пазара!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 авг 2010 22:51

не ти ли е тъпо най-малкото да коментираш нещо, случващо се в Цска. Самия факт, че купуваме младежки национал на Аржентина е нещо голямо за мижавия ни шампионат, и за отбора ни като цяло. Успех на латиноса, дано покаже качествата си в нашата действителност .
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 25 авг 2010 08:02

Гуу написа:
edmon_dantes написа:
Гуу написа:

Извинявам се, че пак аз ще ти опонирам, но какво да се прави :mrgreen:
Да сравняваме Грийн и това аржентинче е направо смешно. Грийн има достатъчно добра визитка, докато вашето момче направо няма такава. Вярно, млад е и тепърва ще гради кариера, но това е друг въпрос. Така че да се сравняват двамата е неуместно.

Не е чак толкова добра...вярно е, че е бил във Фейенорд, но също така е вярно, че въпросния период, който е бил там беше ужасен за отбора. Освен това след лутане във Витес остава без отбор, нека не забравяме, че тази година е бил на проби в Терек и отпратен. Ако имаше необходимата класа защо не е останал там ?

Не ме разбирай погрешно, нямам никакво намерение да омаловажавам качествата му, със сигурност само това, че е играл толкова време в първия ешалон на Холандия е достатъчно за да изпъкне в България. Разликата между него и Лукас е това, че макар и аржентинеца да няма сериозна визитка (няма как и да има предвид факта, че е на 19) бъдещето е пред него, тоест ЦСКА направиха една инвестиция, която инвестиция може да възвърне многократно. Каквото и да си говорим разликата в годините между двамата е 10, Сежриньо едва ли може да се надява, че ще заиграе футбол от най-високо ниво, че ще облече националната фланелка на Холандия...докато нещата при Лукас не са съвсем така, той е младежки национал на Аржентина, едно евентуално добро участие с екипа на ЦСКА ще привлече отново вниманието към себе...дори само от гледна точка на мотивацията, при Лукас ще бъде в път по-голяма от тази при Грийн .

Определено аз предпочитам да бъдат привличане играчи като Лукас, Шеридън и Радулович, отколкото футболисти на средна футболна възраст, които идват да играят футбол на средно ниво, знаещи, че мърдане нагоре няма, и футболисти които трудно биха могли да бъдат продадени за сериозни пари.

Между другото, сега се сещам за Никола Вуядинович, ето например той също беше дошъл при нас, като млад футболист, младежки национал на Черно гора. Вуядинович не блестеше чак толкова с екипа на ЦСКА, но това не ни попречи да го продадем за 500 000 евро...Мисълта ми е, че каквото и да си говорим, възрастта не е нещо, което можем да пренебрегваме. ;)

Човек, Сержиньо беше капитан на Фейенорд , на това ли му викаш ужасно представяне. Иначе си прав за аржентинеца - важното е че е млад, но щом досега не са го харесали европейските грандове, значи има някакъв проблем с него. Все пак му желая успех, дано се представя добре, защото нали се сещате че взима хляба на едно момче от школата ви. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 25 авг 2010 09:29

messi7 написа:Човек, Сержиньо беше капитан на Фейенорд , на това ли му викаш ужасно представяне. Иначе си прав за аржентинеца - важното е че е млад, но щом досега не са го харесали европейските грандове, значи има някакъв проблем с него. Все пак му желая успех, дано се представя добре, защото нали се сещате че взима хляба на едно момче от школата ви. ;)

Казах, че периода беше ужасен за Фейенорд, а не за Грийн ;)

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 25 авг 2010 10:11

Не съм те разбрал, извинявай. Впрочем, за 5 години ли подписа Трекаричи?
Изображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 25 авг 2010 10:23

messi7 написа:Не съм те разбрал, извинявай. Впрочем, за 5 години ли подписа Трекаричи?

Не, за 3 години, ;)

Върни се в “ЦСКА”