Филми които си заслужават да гледате

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Спортни филми, които си струва да бъдат гледани

Мнениеот storm » 06 юни 2010 09:56

Повечето от филмите които казахте съм ги гледал и наистина са добри. Аз сега покрай световното ,почнах да гледам головете от миналите първенства и имам всички голове на първенствата от 1996 - до 2008 .Някой ако иска да му ги пратя да ме търси в скупето :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 06 юни 2010 11:22

storm написа:Повечето от филмите които казахте съм ги гледал и наистина са добри. Аз сега покрай световното ,почнах да гледам головете от миналите първенства и имам всички голове на първенствата от 1996 - до 2008 .Някой ако иска да му ги пратя да ме търси в скупето :)

Я дай линкове и ние да ги видим ;)
Относно филмите, ако някой иска да с наслаждава малко на футболно хулиганство тип Англия да гледа: Green Street Hooligans 1. GSH 2, Cass и I.D. последователно в този ред ,защото иначе ще бъде разочарован от някои :D
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 06 юни 2010 16:25

milen_4o0o написа:
storm написа:Повечето от филмите които казахте съм ги гледал и наистина са добри. Аз сега покрай световното ,почнах да гледам головете от миналите първенства и имам всички голове на първенствата от 1996 - до 2008 .Някой ако иска да му ги пратя да ме търси в скупето :)

Я дай линкове и ние да ги видим ;)
Относно филмите, ако някой иска да с наслаждава малко на футболно хулиганство тип Англия да гледа: Green Street Hooligans 1. GSH 2, Cass и I.D. последователно в този ред ,защото иначе ще бъде разочарован от някои :D

The Football Factory също ;)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 06 юни 2010 17:00

donpacko написа:Имаше един филм се разправяше за две села които играеха футбол действието мисля че беше във Шотландия,последния мач май играеха вече за кръчмата във която се напиваха двата отбора,такъв сюжет ми се върти във главата ама филма не го знам как се казва.За още един се сещам ама него само накрая съм го хващал едно момче със баща си май беше играеше Германия,във един влак завършваше но пак не знам как се казва ако някой ми помогне за тия филми ако му говорят нещо описанията ще съм много благодарен.

Мисля, че този филм за бащата и момчето е "Чудото в Берн". Разказваше се за първата световна титла на немския отбор и немците побеждаваха само когато момчето беше на стадиона и накрая баща му специално го закара на финала, но пристигнаха за второто полувреме и чак тогава Германия обърна. :mrgreen: Иначе бих добавил и всички части на "Роки". :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Pro.Daeg
Контакти:

Филми (дискусии , препоръки)

Мнениеот Pro.Daeg » 05 авг 2010 00:11

[center]Изображение[/center]
Последна промяна от Pro.Daeg на 01 май 2011 12:27, променено общо 2 пъти.

zaqwsxd
Контакти:

Re: Официално: Челси взе Рамиреш за 22 милиона

Мнениеот zaqwsxd » 05 авг 2010 10:48

Изключително много се радвам ! Голям удар на Карло! Просто неизчерпаемата му стамина и бързината му го правят играч отсветовна класа. Интересно ми е кой номер ще вземе 7 или 18 ? Ясно е , че няма да вземе осмицата от Лампард (с 8 играеше в Бенфика). 18 ката е в Жирков , но неговото оставане в Челси е под въпрос , след оферта от Зенит на стойност 21 милиона паунда. Според мен Рамиреш ще вземе номер 7 !

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Re: Официално: Челси взе Рамиреш за 22 милиона

Мнениеот fireblood » 05 авг 2010 10:58

Един класен трансфер е на лице, Рамиреш е добър играч, но все още мисля, че трябва да продадем Анелка и да вземем някой по-млад и бърз, от рода на Агуеро и Неймар. За Агуеро искат много пари, а и той вече подписа нов договор с Атлетико значи остава другата млада надежда на Бразилия Неймар. Дано последните дни на трансферния прозорец Челси да направят най-качествения трансфер, защото Ман Цити са като акули и само дебнат да откраднат някой талант и да го забият на скамейката. :x

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Хулигански филми

Мнениеот samocskasamo » 23 авг 2010 19:37

Кои са любимите ви филми на хулиганска тематика?Моите са -Хулиганите от зелената улица-за феновете на Уест Хям,Клетка-документален филм за полските хулигани и имаше един за двама полицаи които се внедриха в агитката и единия изперка тотално
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Хулигански филми

Мнениеот Cesc Fabregas » 23 авг 2010 19:41

как може да гледате такива тъпотии :lol:
Тоя филм побърка всички осмокласници, сега всеки е по-корав лад от другия... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

milen_4o0o
Контакти:

Re: Хулигански филми

Мнениеот milen_4o0o » 23 авг 2010 19:50

Може ли да ми дадете линк за този полския ? Иначе I.D. е най-добрия !!! Cass,GSH,GSH 2,The Firm съм гледал аз,ако знаете други - казвайте ;)
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Върни се в “Свободна зона”