Филми които си заслужават да гледате
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Спортни филми, които си струва да бъдат гледани
Повечето от филмите които казахте съм ги гледал и наистина са добри. Аз сега покрай световното ,почнах да гледам головете от миналите първенства и имам всички голове на първенствата от 1996 - до 2008 .Някой ако иска да му ги пратя да ме търси  в скупето 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
						- 

milen_4o0o
- Контакти:
storm написа:Повечето от филмите които казахте съм ги гледал и наистина са добри. Аз сега покрай световното ,почнах да гледам головете от миналите първенства и имам всички голове на първенствата от 1996 - до 2008 .Някой ако иска да му ги пратя да ме търси в скупето
Я дай линкове и ние да ги видим

Относно филмите, ако някой иска да с наслаждава малко на футболно хулиганство тип Англия да гледа: Green Street Hooligans 1. GSH 2, Cass и I.D. последователно в този ред ,защото иначе ще бъде разочарован от някои :D
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
milen_4o0o написа:storm написа:Повечето от филмите които казахте съм ги гледал и наистина са добри. Аз сега покрай световното ,почнах да гледам головете от миналите първенства и имам всички голове на първенствата от 1996 - до 2008 .Някой ако иска да му ги пратя да ме търси в скупето
Я дай линкове и ние да ги видим
Относно филмите, ако някой иска да с наслаждава малко на футболно хулиганство тип Англия да гледа: Green Street Hooligans 1. GSH 2, Cass и I.D. последователно в този ред ,защото иначе ще бъде разочарован от някои :D
The Football Factory също

donpacko написа:Имаше един филм се разправяше за две села които играеха футбол действието мисля че беше във Шотландия,последния мач май играеха вече за кръчмата във която се напиваха двата отбора,такъв сюжет ми се върти във главата ама филма не го знам как се казва.За още един се сещам ама него само накрая съм го хващал едно момче със баща си май беше играеше Германия,във един влак завършваше но пак не знам как се казва ако някой ми помогне за тия филми ако му говорят нещо описанията ще съм много благодарен.
Мисля, че този филм за бащата и момчето е "Чудото в Берн". Разказваше се за първата световна титла на немския отбор и немците побеждаваха само когато момчето беше на стадиона и накрая баща му специално го закара на финала, но пристигнаха за второто полувреме и чак тогава Германия обърна.
 Иначе бих добавил и всички части на "Роки".
  Иначе бих добавил и всички части на "Роки".  
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Филми (дискусии , препоръки)
[center] [/center]
[/center]

Последна промяна от Pro.Daeg на 01 май 2011 12:27, променено общо 2 пъти.

Re: Официално: Челси взе Рамиреш за 22 милиона
Изключително много се радвам ! Голям удар на Карло! Просто неизчерпаемата му стамина и бързината му го правят играч отсветовна класа. Интересно ми е кой номер ще вземе 7 или 18 ? Ясно е , че няма да вземе осмицата от Лампард (с 8 играеше в Бенфика). 18 ката е в Жирков , но неговото оставане в Челси е под въпрос , след оферта от Зенит на стойност 21 милиона паунда. Според мен Рамиреш ще вземе номер 7 !

Re: Официално: Челси взе Рамиреш за 22 милиона
Един класен трансфер е на лице, Рамиреш е добър играч, но все още мисля, че трябва да продадем Анелка и да вземем някой по-млад и бърз, от рода на Агуеро и Неймар. За Агуеро искат много пари, а и той вече подписа нов договор с Атлетико значи остава другата млада надежда на Бразилия Неймар. Дано последните дни на трансферния прозорец Челси да направят най-качествения трансфер, защото Ман Цити са като акули и само дебнат да откраднат някой талант и да го забият на скамейката.  

- samocskasamo
- Контакти:
Хулигански филми
Кои са любимите ви филми на хулиганска тематика?Моите са -Хулиганите от зелената улица-за феновете на Уест Хям,Клетка-документален филм за полските хулигани и имаше един за двама полицаи които се внедриха в агитката и единия изперка тотално

ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
						- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Хулигански филми
как може да гледате такива тъпотии   

Тоя филм побърка всички осмокласници, сега всеки е по-корав лад от другия...

Тоя филм побърка всички осмокласници, сега всеки е по-корав лад от другия...

Amala! 
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
						Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- 

milen_4o0o
- Контакти:
Re: Хулигански филми
Може ли да ми дадете линк за този полския ? Иначе I.D. е най-добрия !!! Cass,GSH,GSH 2,The Firm съм гледал аз,ако знаете други - казвайте  

ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !