federer90 написа:Това пак са глупости които журналистите харесват да пишат.Ако наистина е добър тим като Севиля направо ще го пусне.
офф всички пишете едно и също.вземе поне мислите с тая глава вашата и измислете нещо друго!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
federer90 написа:Това пак са глупости които журналистите харесват да пишат.Ако наистина е добър тим като Севиля направо ще го пусне.
Udoji90 написа:soilwork написа:В момента е без отбор, след като е прекратил контракта си с Оксер по взаимно съгласие.
ОО, вярно бе! Аз съвсем забравих, че беше в Оксер. Е, след това уточнение, други коментари са излишни. Оксер не е случаен клуб.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Udoji90 написа:ОО, вярно бе! Аз съвсем забравих, че беше в Оксер. Е, след това уточнение, други коментари са излишни. Оксер не е случаен клуб.
naiki написа:Udoji90 написа:ОО, вярно бе! Аз съвсем забравих, че беше в Оксер. Е, след това уточнение, други коментари са излишни. Оксер не е случаен клуб.
а иначе на колко е години,и преди колко време е бил в Оксер?
POPCORN написа:naiki написа:Udoji90 написа:ОО, вярно бе! Аз съвсем забравих, че беше в Оксер. Е, след това уточнение, други коментари са излишни. Оксер не е случаен клуб.
а иначе на колко е години,и преди колко време е бил в Оксер?
на 32 години е
Не е вярно бе. Аз видях, че е роден през 82 г, значи е на 28.
POPCORN написа:Не е вярно бе. Аз видях, че е роден през 82 г, значи е на 28.
не може да е на 28, нещо си се объркал. на 32 години е ...
Бившият ляв защитник на ЦСКА Роберт Петров е пред завръщане при червените, научи "7 дни спорт". Новият треньор на отбора Гьоре Йовановски лично е настоял пред ръководството да привлече играча, който в момента рита за азербайджанския АЗАЛ (Баку). Македонският специалист иска 32-годишния си сънародник на Армията заради многото контузии в отбрана. Очаква се днес от "Титан" да кажат дали ще го взимат. ЦСКА обаче ще трябва да плати известна сума на АЗАЛ, тъй като Роберт има действащ договор.
POPCORN написа:Не е вярно бе. Аз видях, че е роден през 82 г, значи е на 28.
не може да е на 28, нещо си се объркал. на 32 години е ...
Бившият ляв защитник на ЦСКА Роберт Петров е пред завръщане при червените, научи "7 дни спорт". Новият треньор на отбора Гьоре Йовановски лично е настоял пред ръководството да привлече играча, който в момента рита за азербайджанския АЗАЛ (Баку). Македонският специалист иска 32-годишния си сънародник на Армията заради многото контузии в отбрана. Очаква се днес от "Титан" да кажат дали ще го взимат. ЦСКА обаче ще трябва да плати известна сума на АЗАЛ, тъй като Роберт има действащ договор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта