ЦСКА привлича новия Лео Меси от Севиля

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА привлича новия Лео Меси от Севиля

Мнениеот POPCORN » 23 авг 2010 11:10

federer90 написа:Това пак са глупости които журналистите харесват да пишат.Ако наистина е добър тим като Севиля направо ще го пусне.

офф всички пишете едно и също.вземе поне мислите с тая глава вашата и измислете нещо друго!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 23 авг 2010 11:13

Udoji90 написа:
soilwork написа:В момента е без отбор, след като е прекратил контракта си с Оксер по взаимно съгласие.

ОО, вярно бе! Аз съвсем забравих, че беше в Оксер. Е, след това уточнение, други коментари са излишни. Оксер не е случаен клуб.

Недей че сините пак ще се възгордеят ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 23 авг 2010 11:19

Udoji90 написа:ОО, вярно бе! Аз съвсем забравих, че беше в Оксер. Е, след това уточнение, други коментари са излишни. Оксер не е случаен клуб.

а иначе на колко е години,и преди колко време е бил в Оксер?
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 авг 2010 11:21

naiki написа:
Udoji90 написа:ОО, вярно бе! Аз съвсем забравих, че беше в Оксер. Е, след това уточнение, други коментари са излишни. Оксер не е случаен клуб.

на 32 години е :!:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 авг 2010 11:22

Все пак темата е за аржентинското момче, така че нека да кажа мнението си и за него.
Не мога да съм сигурен в класата му преди да го наблюдавам по-дълго в игра, но си мисля, че точно от офанзивен халф имаме нужда. Ако е плеймейкър, както пише в гонг.бг, значи най-после ще имаме заместник на Маркиньос, който след продажбата на Гранден остана без равностойна смяна. Ако може това момче да играе и на крилото, ще бъде още по-добре, защото Тонев играе доста незряло в няколко мача, Костадинов няма нужните опит и психика за титуляр, Зехиров е контузен, а и Делев има трески за дялане, макар да виждам напредък у него. Трифонов пък се принуждава да играе като бек заради многото контузии в защита. При това положение Нелсън е единственият играч на тази позиция, който се отличава с класата си. Точно офанзивен халф ни трябваше след продажбата на Гранден. Дано това момче наистина да има толкова класа, колкото се твърди. С Маркиньос, Нелсън и Шеридън ни трябва само още един стабилен офанзивен играч, за да имаме силно нападение. Дано това момче да е въпросният играч.
Иначе гледам, че много хора казват, че не биха го пуснали от Севиля, ако е толкова добър. Според мен, това е необосновано твърдение. Той пак може да е добър, но ако има много играчи в отбора, които са ПО-добри от него или по-опитни, той няма да може да се пребори за място в състава. По същата причина и Шеридън дойде при нас. И двамата не биха могли да се преборят с конкуренцията, която в техните отбори е в пъти по-голяма, сравнена с конкуренцията в нашата А група, пък и двамата ще имат възможност да играят в Лига Европа, което си е чест за всеки играч, а и ще имат поле за изява и шанс да бъдат видени от класни западни отбори. Харесва ми тази политика с взимане на млади играчи. Това мое задоволство е обяснимо, тъй като в доста от любимите ми западноевропейски отбори се налагат млади играчи. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 авг 2010 11:23

POPCORN написа:
naiki написа:

на 32 години е :!:

Не е вярно бе. Аз видях, че е роден през 82 г, значи е на 28.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 авг 2010 11:26

не може да е на 28, нещо си се объркал. на 32 години е ...

Бившият ляв защитник на ЦСКА Роберт Петров е пред завръщане при червените, научи "7 дни спорт". Новият треньор на отбора Гьоре Йовановски лично е настоял пред ръководството да привлече играча, който в момента рита за азербайджанския АЗАЛ (Баку). Македонският специалист иска 32-годишния си сънародник на Армията заради многото контузии в отбрана. Очаква се днес от "Титан" да кажат дали ще го взимат. ЦСКА обаче ще трябва да плати известна сума на АЗАЛ, тъй като Роберт има действащ договор.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 23 авг 2010 11:29

POPCORN написа:

Бившият ляв защитник на ЦСКА Роберт Петров е пред завръщане при червените, научи "7 дни спорт". Новият треньор на отбора Гьоре Йовановски лично е настоял пред ръководството да привлече играча, който в момента рита за азербайджанския АЗАЛ (Баку). Македонският специалист иска 32-годишния си сънародник на Армията заради многото контузии в отбрана. Очаква се днес от "Титан" да кажат дали ще го взимат. ЦСКА обаче ще трябва да плати известна сума на АЗАЛ, тъй като Роберт има действащ договор.

Роберт Петров е на 32 години, тук става въпрос за Роберт Попов, който си е на 28. ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 авг 2010 11:30

POPCORN написа:

Хахаха, говорим за различни хора. Петров е на 32, но Попов е на 28 г. ;) Някъде горе някой беше публикувал новина, че ще взимаме и Попов. Той игра в Оксер след Литекс, а Петров играе в Азербайджан и е на 32.

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 23 авг 2010 11:33

равносметка:взимаме Вальо Илиев :lol:
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”