ЦСКА-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот garfild8 » 21 авг 2010 12:48

Гара Дембеле написа:Черноморци пожелавам ви победа и помнете: ЦСКА все още този сезон не е побеждавал професионален отбор :) ;)

:lol: :lol: Вярно бе,колега.Дано не сме първите,че имаме тая гадна трздиция,да вдигаме мъртъвци. :(
Само Черно море.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 21 авг 2010 14:00

Дано прогнозирания състав от оле-то да е само журналистическа шега,а не идеята на Велизар Попов....Напред Дончо Марадочно,зад него Юруков,а по лявото крило Адемар....Няма да казвам,че това значи провал...Първо Божилката като център нападател играе отлично с глава,а техните централни и вратар са ужасни на центрирания,а по лявото крило вместо Марадончо да развинти неадекватния им бек то ще ми пускат бавния Адемар...Много глупав е така наредения състав,вместо да атакуваме с всички сили слабите зони на ЦСКА-защитниците(крайни и централни),ние ще правим точно обратното-ще им облекчим максимално задачите.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 21 авг 2010 15:11

И аз си мислех същото, дано да не е същия състав, че не знам.Не разбирам защо Божилов не играе, а влиза като смяна.Освен ако е контузен, тогава да.Ама защо му е на Велизар да се мъчи с Дончо нападател като има Божилов....

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 21 авг 2010 16:51

Споко, няма да е това състава, дори и групата за мача не е тази :)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 авг 2010 17:01

Твърдо Петков вместо Стоянов. Адемар ги развинти последния мач на "Армията" и им набута супер гол- така,че също е титуляр.
http://football.sportal.bg/video.php?vi ... mments_box

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 22 авг 2010 19:57

При този състав, треньор и тактика смятам че ще отнесем поне 3 гола и няма да отбележим нито един.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 22 авг 2010 20:40

Този състав без рокадата Домакинов-Дяков беше безличен на Лаута и пометен като едното нищо.Дано има някаква идея в непускането на Божилов да се използва бързина,но всичко това гарнирано с липсата на Жоро Илиев говори,че ще играем най-идиотската възможна схема срешу толкова слаб съперник-ние ще приемем играта в нашата половина и ще разчитаме на контри.Колко глупаво срещу отбор,чието най-слабо звено е защитата и тя вместо да е пресирана и мачкана ще бъде оставена на спокойствие.Другото е,че имаме крило като Марадочно и то вместо да тормози неадекватник като Виданов е пратен централен нападател до Юруков,който междудругото е полезен зад нападателя,а не като такъв.Даниел Георгиев няма да свърши никаква работа,а по-лошо-ще утежни положението на Сашо в дясно срещу когото са Трифонов и Делев,двама атакуващи халфа....А относно липсата на Божилов или поне Жардел аз съм изумен.Центрирания,корнери...кой ще скача?Да,идеята е да скачат Дяков,Сашко и Димов,но това значи при всяко статично положение в атака да влизат практически най-важните ни дефанзивни играчи---ето я предпоставка за опасни контри на чорбетата,а те имат бързи играчи.Дано да стане нещо,но с такава схема и с такава идея-за 0:0 няма как да стане просто,няма.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 22 авг 2010 20:59

Жардел що не е в групата?
Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 22 авг 2010 21:50

Динамичен мач, но липсват положенията.