Мнениеот The Sailor Man » 22 авг 2010 20:40
Този състав без рокадата Домакинов-Дяков беше безличен на Лаута и пометен като едното нищо.Дано има някаква идея в непускането на Божилов да се използва бързина,но всичко това гарнирано с липсата на Жоро Илиев говори,че ще играем най-идиотската възможна схема срешу толкова слаб съперник-ние ще приемем играта в нашата половина и ще разчитаме на контри.Колко глупаво срещу отбор,чието най-слабо звено е защитата и тя вместо да е пресирана и мачкана ще бъде оставена на спокойствие.Другото е,че имаме крило като Марадочно и то вместо да тормози неадекватник като Виданов е пратен централен нападател до Юруков,който междудругото е полезен зад нападателя,а не като такъв.Даниел Георгиев няма да свърши никаква работа,а по-лошо-ще утежни положението на Сашо в дясно срещу когото са Трифонов и Делев,двама атакуващи халфа....А относно липсата на Божилов или поне Жардел аз съм изумен.Центрирания,корнери...кой ще скача?Да,идеята е да скачат Дяков,Сашко и Димов,но това значи при всяко статично положение в атака да влизат практически най-важните ни дефанзивни играчи---ето я предпоставка за опасни контри на чорбетата,а те имат бързи играчи.Дано да стане нещо,но с такава схема и с такава идея-за 0:0 няма как да стане просто,няма.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"