Ленарт Йохансон ще спасява АИК пред УЕФА!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ленарт Йохансон ще спасява АИК пред УЕФА!

Мнениеот POPCORN » 21 авг 2010 13:16

Valdes написа:
garfild8 написа:
Венелин написа:Ако беше сръбски отбор, примерно, УЕФА вече да е взела решение :!:
Така, че шведите може да се каже са се спасили... :lol:

Или Фейенорд,преди две години дето ги изхвърлиха от плейофа за ЛЕ.Преди 2 години май беше и тогава едни французи влязоха,в групите.

Еми нормално... Мишел Платини е французин и гледа на него как да му е добре. Дано все пак съдийте от Украйна да свирят точно и да не подкрепят тия вандали от АИК !

чакай сега.. футболистите нямат нищо общо с феновете...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 авг 2010 13:18

Rayado написа:Пичове, не е трудно да се досети човек, че шведите няма да бъдат извадени от Уефа, както не би бил изваден, който и да е било български или сръбски или какъвто и да е отбор. Ще има супер солена глоба + може би мачове без публика или на неутрален терен. Защо е всичкото това плюнчене и най-вече защо толкова тръгнахте да се слагате на левскарите???!!! Тоя фалшив патриотизъм само дразни.. Ако Левски е по-добър от АИК , ще бие в четвъртък, ако не - адиос на Лига Европа. Бай Ганьо естествено, че по цяла вечер се моли да изхвърлят шведите, той вероятно и си е пъчил и шкембето в Швеция, а да го ударят с някое паве :D Хайде сега сериозно, всичко ще се реши на терена в четвъртък и не се заблуждавайте, че ще е лесно или че АИК ще дойдат , за да паднат с резултат... Хайде, че на България е нужен коефицент!

Има случаи на извадени отбори от ЕКТ заради изцепки на феновете им- най-известното е на всички(не само на провинилите се Ливърпул) английски отбори след трегедията на ст."Хейзъл" през 1985.
Също в средата на 80-те имаше случай на мач между шотландски тим (мисля че беше Дънди) и австрийски Рапид(доколкото си спомням ;) ) ,когато на стадиона беше бит настоящия треньор на Рапид Петер Пакулт и британците бяха изхвърлени от ЕКТ. Фейнорд ,също беше изхвърлен преди 2-3 години. Мисля ,че имаше случай и с френски отбор преди 3-4 години.
Ако дК реши ,че е била заплашена сигурността на гостуващия отбор или длъжностните лица -домакина изхвърча.
Има и обратни примери - в квалификациите за СП -90 в последния си мач хвърлена от бразилските запалянковци сигнална ракета падна близко до вратаря на гостите,но комисията реши ,че не е имало заплаха за вратаря. Също така в италианското първенство през пролетта на 1990 на мач на Наполи Алемао беше ударен с монета ,но и тогава ДК на италианскат федерация реши ,че не е имало достатъчно сериозна заплаха и отбора домакин се размина само с парична глоба.
В случая говорим за хвърлени камъни и павета с тежест над 2 кг и за мен това е достатъчно сериозна заплаха за сигурността. Още повече,че не е първа за сезона на АИК.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 авг 2010 13:21

Tomislav_Fan написа:Пичове, като Българин, искам да ги накажат супер сурово, за да има някаква справедливост за случилото се. Но като болен Левскар, не искам да ги вадят от ЛЕ...Ако искаме да не сме пак на олимпийския принцип вътре в групите (Левски + ЦСКА = 4 точки), трябва тия в София да си ги бием спокойно с 2:0 ! Защото кел файда миналата година като бяхме в групите ?!? Двата ни гранда ги биеха като брашнян чувал, кой където ги хване...

Затова, бъдете всички на стадиона в четвъртък (аз не мога че не съм в БГ), подкрепяйте здраво отбора и аз мисля, че няма да имаме проблеми да ги отстраним !!

САМО ЛЕВСКИ !!!
Бе тази година че пак ще ни "дерат" едно на ръка. :lol: Ясно е че финал няма да стигне никой от бълг.отбори.Ми поне да влезнат в групите,че дават едни 900 000хил.евро като за начало за участие и отделно за всяка спечелена точка-допълнителни бонуси. Ако се и паднат със силни отбори в групите,ще има хубави мачове,реклама за футболистите в Европа и допълнителни приходи от ТВ права.

Rayado
Контакти:

Мнениеот Rayado » 21 авг 2010 13:27

Хвърлените бомби по време на мач също са сериозна заплаха за сигурността на зрителите, състезателите, длъжностните лица и полицаите. Да, възможно е всякакво наказание за шведите, но личното ми мнение е, че ще се разминат с изхвърляне от евротурнирите. Ще поживеем и ще видим :)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 21 авг 2010 13:28

Първо, какво има да спасяват АИК - като те не са за изхвърляне!
Второ, ако това беше станало с нас, щеше да взривим целия свят, че това станало извън стадиона и няма връзка с мача, и това били некви платени момчета и т.н. (а, шведите в момента са умрели от срам и хем ще вземат мерки дане се повтаря, хем ще си приемат наказанието каквото ида е)
ТРЕТО, ЗАЩО СЕ ЧАКАМЕ АВАНТИ??? Навсякъде почваме да стискаме палци, някой да ни свърши работата (и после се чувстваме онепревдани, ако не стане).Бием си АИК и всичко е ОК, иначе кво класирали сме се за групите, щото изхвърлили отбора срещу нас, ЦСКА пък щото им се падат само аматьори. Айде, поне веднъж да победим някого и да спрем да се надяваме съперника да изгори я с картотека, я с публика!

пп сериозно, не разбирам какво толкова чакате да ги изгонят и защо. Ако сме по-добри ще бием, ако не с какви очи ще искаме да играем в групите...
[center]Изображение[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 авг 2010 13:37

Rayado написа:Хвърлените бомби по време на мач също са сериозна заплаха за сигурността на зрителите, състезателите, длъжностните лица и полицаите. Да, възможно е всякакво наказание за шведите, но личното ми мнение е, че ще се разминат с изхвърляне от евротурнирите. Ще поживеем и ще видим :)

Зависи от типа на бомбите- има и такива ,които са позволени. Гостуващия отбор ,съдиите и делегата са със специален статут и са неприкосновени докато са на територията на стадиона.
Аз лично не се наемам да прогнозирам какво ще е наказанието,само знам че ще е доста тежко .За мен има достатъчно причин за изхвърляне. Самия факт ,че свикват на извънредно заседание на ДК на УЕФА преди мача реванш за мен значи ,че варинанта с изхвърлянето не е нъвъзможен,макар че лично аз се съмнявам.

Rayado
Контакти:

Мнениеот Rayado » 21 авг 2010 13:51

Без да искам да се заяждам - а обикновените фенове, жени , деца, полицаите - те като не са със специален статут и не са неприкосновени, нека да да хвърлят бомби и павета по тях така ли? Както и да е, можем само да гадаем какво ще се случи. Знаем, че Уефа коли и беси..

Septemvri.fc
Контакти:

Мнениеот Septemvri.fc » 21 авг 2010 13:55

Забелязвам че много от феновете на цска пожелават успех на Левски,а тези на Черно Море изливат постоянно злобата си и 100 % ще се радват ако Левски отпадне. :?

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 21 авг 2010 13:58

soilwork написа:
Tomislav_Fan написа:Пичове, като Българин, искам да ги накажат супер сурово, за да има някаква справедливост за случилото се. Но като болен Левскар, не искам да ги вадят от ЛЕ...Ако искаме да не сме пак на олимпийския принцип вътре в групите (Левски + ЦСКА = 4 точки), трябва тия в София да си ги бием спокойно с 2:0 ! Защото кел файда миналата година като бяхме в групите ?!? Двата ни гранда ги биеха като брашнян чувал, кой където ги хване...

Затова, бъдете всички на стадиона в четвъртък (аз не мога че не съм в БГ), подкрепяйте здраво отбора и аз мисля, че няма да имаме проблеми да ги отстраним !!

САМО ЛЕВСКИ !!!
Бе тази година че пак ще ни "дерат" едно на ръка. :lol: Ясно е че финал няма да стигне никой от бълг.отбори.Ми поне да влезнат в групите,че дават едни 900 000хил.евро като за начало за участие и отделно за всяка спечелена точка-допълнителни бонуси. Ако се и паднат със силни отбори в групите,ще има хубави мачове,реклама за футболистите в Европа и допълнителни приходи от ТВ права.

Ми да де ама когато веднъж сме излизали дори от тези групи, някак не ми е достатъчно само да влезем и да завършим в най-добрия случай с 5 загуби...Иначе от финансова гледна точка си абсолютно прав, то ако не влезем, батката ще почне здраво да продава, видно е че му е трудно и то е нормално...

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 21 авг 2010 14:00

:D
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”