Ивелин Попов-новия Казангейт
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ивелин Попов-новия Казангейт
Попов покрива напълно правилото за нац.отбор.
Ивелин е подписал договор, не става въпрос за никаква виза и никакви такива 75%, просто ще премине във Блекбърн след реванша с Дебрецен и за това не се обявява. До тогава е футболист на Литекс. Нямам представа защо в медиите се появи информация, че англичаните отричат... Сумата е над 3 млн евро. Всичко друго са партенки и злобеене.
unobg написа:Ивелин е подписал договор, не става въпрос за никаква виза и никакви такива 75%, просто ще премине във Блекбърн след реванша с Дебрецен и за това не се обявява. До тогава е футболист на Литекс. Нямам представа защо в медиите се появи информация, че англичаните отричат... Сумата е над 3 млн евро. Всичко друго са партенки и злобеене.
Ами защото от наши медии им се обаждаха и хората от Блякбърн заявиха, че няма нищо подобно. Сещам се, че преди 10-тина години излезе тук, в България инфо, че Беляков и Юруков са дадени под наем в Истанбулспор за 1 година за $3 000 000. От Капитал им се видя съмнително, провериха на място, в Истанбул, и от там им казаха, че целият бюджет на клуба за година е по-малък. Сега може и да е вярно, ама факт е, че от Блякбърн заявиха, че Ивелин Попов е само една от опциите, като за момента изобщо не са сигурни, дали го искат.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- blue avalanche
- Контакти:
Той и М'боли беше "подписал" с Уест Хям,че и с Рубин,пък...Ако само визата беше проблема,от Блякбърн щяха да кажат"Да,подписахме с Попов и в момента правим постъпки за издаването на раб.виза" и никой нямаше да ги разстреля за това.Или да ги обеси!А не изказвания от рода на:"Кой е Ивелин Попов и за какво се бори?"(едва ли не).Аз виждам голяма разлика между двете.Който вижда такава-да си вдигне ръката!
- metodito
- Контакти:
И аз мисля, че е новият "Казангейт", но не ми се иска да е вярно понеже по този начин подозрението ми към Батков за организатор на московската екскурзия трябва да отпадне... 

Наши медии не са се обаждали където и да е. Медията, която е пуснала коментара на президента също няма истинска информация. Звучи несериозно. Трансфера е сигурен след като Ст.Стоилов го потвърди.
абе как да потвърдят от блекбърн трансфера като ако кажат да той е наш футболист и попето няма да играе с дебрецен в ловеч,а като мине мача и още в петък ще го видим как позира с 71 номер 

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
- blue avalanche
- Контакти:
big4eto написа:абе как да потвърдят от блекбърн трансфера като ако кажат да той е наш футболист и попето няма да играе с дебрецен в ловеч,а като мине мача и още в петък ще го видим как позира с 71 номер
И,за да не се получава тази "страхотна комбинация",какъв беше проблема просто да подпишат СЛЕД мача с Дебрецен,вместо да се уплитат в такива тънки игрички?Собствените имена(знаеш ли какво е това) не се ли пишат с главни букви?Ако Попов наистина е подписал договор с Блякбърн и играе срещу Дебрецен,смяташ ли,че това ще остане тайна?Ти за балъци ли ни вземаш?
аман от български простотиии...........
marmi52 написа:8-)
Честно казано трудно ми беше да повярвам, че отбор от Висшата лига е купил Ивелин Попов.
Просто това момче няма класата, за да играе в най-силното първенство в Европа.
Онзи ден ми беше много смешно да ви гледам как се надпреварвате да честитите трансфера му ...![]()
Дори да беше истина - Ивелин Попов щеше да е дълбока резерва в Блекбърн !
В Англия обаче мениджърите на отборите от Висшата лига не хвърлят ей така пари ...![]()
А срещу Дебрецен нямаше как да играе, защото и без това беше наказан.
Така че за никакъв нов Казангейт не може да става дума.
слушам и сравнявам приказките и от миналата година когато Станислав Манолев подписа с ПСВ как щял да бъде резерва и щял да има 5 мача за годината едва ли не, но накрая какво стана Манолев е неизменен титуляр.До колкото за Попето трансфера ще стане факт след мача с Дебрецен това ще му е последния мач с Литекс и тогава подписва с Блякбърн, а от там отричат защото няма как да е техен играч и да играе на реванша с Дебрецен.Затова е и цялата работа с отричането на Роувърс защото сигурно ще ги погнат яко от УЕФА. Това е цялата работа според мен