Ивелин Попов-новия Казангейт

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Re: Ивелин Попов-новия Казангейт

Мнениеот Masaba » 20 авг 2010 20:04

Попов покрива напълно правилото за нац.отбор.

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 20 авг 2010 20:08

Ивелин е подписал договор, не става въпрос за никаква виза и никакви такива 75%, просто ще премине във Блекбърн след реванша с Дебрецен и за това не се обявява. До тогава е футболист на Литекс. Нямам представа защо в медиите се появи информация, че англичаните отричат... Сумата е над 3 млн евро. Всичко друго са партенки и злобеене.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 авг 2010 02:06

unobg написа:Ивелин е подписал договор, не става въпрос за никаква виза и никакви такива 75%, просто ще премине във Блекбърн след реванша с Дебрецен и за това не се обявява. До тогава е футболист на Литекс. Нямам представа защо в медиите се появи информация, че англичаните отричат... Сумата е над 3 млн евро. Всичко друго са партенки и злобеене.

Ами защото от наши медии им се обаждаха и хората от Блякбърн заявиха, че няма нищо подобно. Сещам се, че преди 10-тина години излезе тук, в България инфо, че Беляков и Юруков са дадени под наем в Истанбулспор за 1 година за $3 000 000. От Капитал им се видя съмнително, провериха на място, в Истанбул, и от там им казаха, че целият бюджет на клуба за година е по-малък. Сега може и да е вярно, ама факт е, че от Блякбърн заявиха, че Ивелин Попов е само една от опциите, като за момента изобщо не са сигурни, дали го искат.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 авг 2010 08:11

Той и М'боли беше "подписал" с Уест Хям,че и с Рубин,пък...Ако само визата беше проблема,от Блякбърн щяха да кажат"Да,подписахме с Попов и в момента правим постъпки за издаването на раб.виза" и никой нямаше да ги разстреля за това.Или да ги обеси!А не изказвания от рода на:"Кой е Ивелин Попов и за какво се бори?"(едва ли не).Аз виждам голяма разлика между двете.Който вижда такава-да си вдигне ръката!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 авг 2010 08:41

И аз мисля, че е новият "Казангейт", но не ми се иска да е вярно понеже по този начин подозрението ми към Батков за организатор на московската екскурзия трябва да отпадне... :|

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 21 авг 2010 10:01

Наши медии не са се обаждали където и да е. Медията, която е пуснала коментара на президента също няма истинска информация. Звучи несериозно. Трансфера е сигурен след като Ст.Стоилов го потвърди.

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 21 авг 2010 10:26

абе как да потвърдят от блекбърн трансфера като ако кажат да той е наш футболист и попето няма да играе с дебрецен в ловеч,а като мине мача и още в петък ще го видим как позира с 71 номер :)
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 авг 2010 11:28

big4eto написа:абе как да потвърдят от блекбърн трансфера като ако кажат да той е наш футболист и попето няма да играе с дебрецен в ловеч,а като мине мача и още в петък ще го видим как позира с 71 номер :)

И,за да не се получава тази "страхотна комбинация",какъв беше проблема просто да подпишат СЛЕД мача с Дебрецен,вместо да се уплитат в такива тънки игрички?Собствените имена(знаеш ли какво е това) не се ли пишат с главни букви?Ако Попов наистина е подписал договор с Блякбърн и играе срещу Дебрецен,смяташ ли,че това ще остане тайна?Ти за балъци ли ни вземаш?

Потребителски аватар
viva real
Контакти:

Мнениеот viva real » 21 авг 2010 19:26

аман от български простотиии...........

Потребителски аватар
peshky
Контакти:

Мнениеот peshky » 23 авг 2010 01:00

marmi52 написа:8-)

Честно казано трудно ми беше да повярвам, че отбор от Висшата лига е купил Ивелин Попов.
Просто това момче няма класата, за да играе в най-силното първенство в Европа.
Онзи ден ми беше много смешно да ви гледам как се надпреварвате да честитите трансфера му ... :lol:
Дори да беше истина - Ивелин Попов щеше да е дълбока резерва в Блекбърн !
В Англия обаче мениджърите на отборите от Висшата лига не хвърлят ей така пари ... 8-)
А срещу Дебрецен нямаше как да играе, защото и без това беше наказан.
Така че за никакъв нов Казангейт не може да става дума. 8-)

слушам и сравнявам приказките и от миналата година когато Станислав Манолев подписа с ПСВ как щял да бъде резерва и щял да има 5 мача за годината едва ли не, но накрая какво стана Манолев е неизменен титуляр.До колкото за Попето трансфера ще стане факт след мача с Дебрецен това ще му е последния мач с Литекс и тогава подписва с Блякбърн, а от там отричат защото няма как да е техен играч и да играе на реванша с Дебрецен.Затова е и цялата работа с отричането на Роувърс защото сигурно ще ги погнат яко от УЕФА. Това е цялата работа според мен ;)

Върни се в “Литекс”