levskifenka написа:Намерете си,за всеки случай,друга радост за четвъртък,че то в гледането на вашия мач няма да има такава,въпреки че ще продължите.
Ти да не ми предлагаш нещо?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
levskifenka написа:Намерете си,за всеки случай,друга радост за четвъртък,че то в гледането на вашия мач няма да има такава,въпреки че ще продължите.
***cska*** написа:levskifenka написа:Намерете си,за всеки случай,друга радост за четвъртък,че то в гледането на вашия мач няма да има такава,въпреки че ще продължите.
***cska*** написа:levskifenka написа:Намерете си,за всеки случай,друга радост за четвъртък,че то в гледането на вашия мач няма да има такава,въпреки че ще продължите.
irko_petkov написа:Мойте уважения към феновете на Българския футбол, но си мисля че феновете на Левски малко пресилват ситуацията около отборът им и аз искренНо им пожелавам да паднат ,за да осъзнаят къде са. Казвам всичко това защото Левски ми беше симпатичен отбор ,но с идването на Батков и Гонзо всичко се затри . Сираков е истината за Левски , помнете от майна Левскар не става и няма и да става, след няколко дена ще викате оставка.
LSFC 1914 написа:Тия палячовци от Швеция не знаят в каква беля си влязоха. Не ми се мисли какво ще стане след мача в четвъртак ...![]()
![]()
![]()
![]()
***cska*** написа:valkata_levski написа:LSFC 1914 написа:Тия палячовци от Швеция не знаят в каква беля си влязоха. Не ми се мисли какво ще стане след мача в четвъртак ...![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо?Няма да има време да ги напляскаме заради празненствата на феновете,които след края на мача са останали на стадиона за да скандират "Левски,Левски,Левски"
Много добър сценарий измислих![]()
Има и друг вариянт(НЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ),но е в теорията на вероятностите!
След края на мача,оставате на стадиона,и викате: "ОСТАВКА,ОСТАВКА"!
irko_petkov написа:Мойте уважения към феновете на Българския футбол, но си мисля че феновете на Левски малко пресилват ситуацията около отборът им и аз искренно им пожелавам да паднат ,за да осъзнаят къде са. Казвам всичко това защото Левски ми беше симпатичен отбор ,но с идването на Батков и Гонзо всичко се затри . Сираков е истината за Левски , помнете от майна Левскар не става и няма и да става, след няколко дена ще викате оставка.
Потребители, разглеждащи този форум: tiamat и 7 госта