Феновете на АИК треперят

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Феновете на АИК треперят

Мнениеот ***cska*** » 20 авг 2010 20:02

levskifenka написа:Намерете си,за всеки случай,друга радост за четвъртък,че то в гледането на вашия мач няма да има такава,въпреки че ще продължите.

Ти да не ми предлагаш нещо?
Изображение
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 20 авг 2010 20:04

***cska*** написа:
levskifenka написа:Намерете си,за всеки случай,друга радост за четвъртък,че то в гледането на вашия мач няма да има такава,въпреки че ще продължите.

Изображение

хахахахаха

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 20 авг 2010 20:05

***cska*** написа:

Изображение

Ама никак дори... :) :lol: :oops: :oops: :oops: Друга някаква. Примерно си се радвайте на кучето-аз имам голдън,обожавам го и това ме радва. 8-)

Потребителски аватар
ruash

Мнениеот ruash » 20 авг 2010 20:25

Какво ви пречи управата на лефски-те така добре ни забавляват! Сега чух че Бай Ганя, щял да прави конкурс за мадама на кюмура Дембеле, щото неговата не ще в обора! :mrgreen:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 авг 2010 20:38

irko_petkov написа:Мойте уважения към феновете на Българския футбол, но си мисля че феновете на Левски малко пресилват ситуацията около отборът им и аз искренНо им пожелавам да паднат ,за да осъзнаят къде са. Казвам всичко това защото Левски ми беше симпатичен отбор ,но с идването на Батков и Гонзо всичко се затри . Сираков е истината за Левски , помнете от майна Левскар не става и няма и да става, след няколко дена ще викате оставка.

Сладурче, ами аз какво да правя като съм майна, роден съм преди 55 години под Бунарджика и "Левски" е в кръвта ми?! :) Или искаш да кажеш, че истински левскари могат да бъдат само родените в полите на Витоша?! :o Защо не вземеш да се гръмнеш, мамин златен!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
П.П. И запомни душко (дано поне това ти влезе в тиквата тази вечер). Има едно много просто граматическо правило за двойното "н" : стенен - стенна, искрен - искрено. Дано вденеш, за какво иде реч! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 20 авг 2010 20:53

LSFC 1914 написа:Тия палячовци от Швеция не знаят в каква беля си влязоха. Не ми се мисли какво ще стане след мача в четвъртак ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Интересно,какво ще стане след мача в четвъртък,юнако?

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 20 авг 2010 21:07

Като написах и в друга тема днес силно се надявам, че няма да има глупости от наша страна, защото, до колкото знам, ние нямаме за почетен президент бивш шеф на уефа :lol:

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 20 авг 2010 22:31

***cska*** написа:
valkata_levski написа:
LSFC 1914 написа:Тия палячовци от Швеция не знаят в каква беля си влязоха. Не ми се мисли какво ще стане след мача в четвъртак ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Нищо?Няма да има време да ги напляскаме заради празненствата на феновете,които след края на мача са останали на стадиона за да скандират "Левски,Левски,Левски"
Много добър сценарий измислих :o :o

Има и друг вариянт(НЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ),но е в теорията на вероятностите!
След края на мача,оставате на стадиона,и викате: "ОСТАВКА,ОСТАВКА"! :twisted:

има и друг вариант; ти викаш-мамо мамо водя ти клиент :mrgreen: :mrgreen:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 20 авг 2010 22:32

Има и друг вариянт(НЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ),но е в теорията на вероятностите!
След края на мача,оставате на стадиона,и викате: "ОСТАВКА,ОСТАВКА"! :twisted:[/quote]
има и друг вариант; ти викаш-мамо мамо водя ти клиент :mrgreen: :mrgreen:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 20 авг 2010 22:36

irko_petkov написа:Мойте уважения към феновете на Българския футбол, но си мисля че феновете на Левски малко пресилват ситуацията около отборът им и аз искренно им пожелавам да паднат ,за да осъзнаят къде са. Казвам всичко това защото Левски ми беше симпатичен отбор ,но с идването на Батков и Гонзо всичко се затри . Сираков е истината за Левски , помнете от майна Левскар не става и няма и да става, след няколко дена ще викате оставка.

Ти пич,да не си бившия солташак на баба Ванга,че да знаеш какво ще стане, ходи си лягай и не се прави на шут из форума...А пожеланията си ги наври.....знаеш къде!!!!!!!!!

Върни се в “Левски”