ЦСКА-ТНС 19.08.2010

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

familyjewels
Контакти:

Re: ЦСКА-ТНС 19.08.2010

Мнениеот familyjewels » 19 авг 2010 23:41

napred_trizvezdni_1948 написа:
familyjewels написа:Добре, че чорбарите биха. То оставаше и на националния стадион да режат гредите. Щехме да станеме за смях на цивилизацията. :D

Много ли те е яд а?
направи ще се скъсаш от яд и злоба, че ние бием а ВиЕ НЕ, но аз за разлика от теб и много други като теб, ви пожелавам искрено успех защото тук става въпрос за Европа не за малоумното ни продажно първенство, дано имаме 2 отбора ПОНЕ в ЛЕ. А иначе ти може да отидеш в банята и да си срежеш вените, ако толкова много те е яд и да се приключиш, ще е от голяма полза за всички и за ТЕБ най-вече.

Вари го, печи го, на шиш го върти, ама и вие като нас доста треперехте (визирам мача на Левски с Калмар). Само дето ние 10 минути, а вие малко повече. А относто откровеността ти... няма да ти казвам колко много ми е притрябвала и хич не ме интересува колко постига цска в евротурнирите, просто обичам да гледам футбол и затова ги следя. За мен е важно цска да пада в първенството, защото все пак сте най-голямата ни конкуренция за титлата. То така или иначе ще се види в групите що за стока са и Левски, и чорбата, а колкото до Литекс...... видяло се е, че който бие Левски в евротурниртите бие Литекс двойно повече. :D:D

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 авг 2010 23:43

Честита победа на всички цесекари за днешната победа. Смятам, че можем вече да се радваме,че имаме един отбор в групите. Дано ЦСКА спечели и на реванша заради коефициента, същото се отнася и за Левски и Литекс.АИК за мен са по-слаб отбор от "сините" и мисля, че Левски ще спечели. При Литекс нещата са доста по-сложни, но все пак надеждата умира последна. Мисля, че ключовите моменти на днешния мач на армейците бяха два-влизането на Шеридан и вкарването на първия гол. След това всичко беше лесно. Хубавото от влизане в групите на ЛЕ е че там има европейски грандове и се надявам поне някой от Атлетико Мадрид, Ювентус, Ливърпул, Манчестър Сити, ПСЖ, Борусия Дортмунд или Наполи да се паднат с български тим, защото голям отбор се става с мачове именно срещу големите 8-)
Последна промяна от Madridist на 20 авг 2010 00:59, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 20 авг 2010 00:32

Хора, нищо лично, ама този келеш Спас Делев не знам докъде му стига самочувствие, но със сигурност не е до небето! То не бяха цветущи реплики към съдията, фаулиране, спъване, симулиране, бавене и прочее типични неща за селяните. Лично на мен ми направи лошо впечатление още с мача с нас. Голяма *****, въобще набедена звезда, направо ми се идеше да взема тоягата и... А иначе и вие почвате да се самозаблуждавате, че сте нещо повече, но в групата ще се види всичко кой - кой е.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 20 авг 2010 00:44

Sofiaatowern написа:Хора, нищо лично, ама този келеш Спас Делев не знам докъде му стига самочувствие, но със сигурност не е до небето! То не бяха цветущи реплики към съдията, фаулиране, спъване, симулиране, бавене и прочее типични неща за селяните. Лично на мен ми направи лошо впечатление още с мача с нас. Голяма *****, въобще набедена звезда, направо ми се идеше да взема тоягата и... А иначе и вие почвате да се самозаблуждавате, че сте нещо повече, но в групата ще се види всичко кой - кой е.

смешник , на мача с вас имаше нарушение срещу него в наказателното ви поле ............ иначе и мен ме дразни че нон стоп репликира съдията и малко му куца техниката ама се мъчи да компенсира с желание .... ще видим докъде ще я докара

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 20 авг 2010 00:57

Гара Дембеле написа:ПФК ЦФКА ЕАД убиеца на аматъори - Клифтънвил и Текезесето

Ти се завърна бе! Евала! Тъкмо започна да ни липсваш!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 авг 2010 01:29

Ганьо щял да подава жалба в Съвета за сигурност на ООН за боят който им хвърлиха шведите! Искал служебна победа и класиране на полуфинал в Лига Европа :lol: Иначе щял да отнема лиценза на УЕФА! :mrgreen:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 авг 2010 01:47

Синьо сърце написа:
TPAKTOP написа:
soilwork написа:Ганьо щял да подава жалба в Съвета за сигурност на ООН за боят който им хвърлиха шведите! Искал служебна победа и класиране на полуфинал в Лига Европа :lol: Иначе щял да отнема лиценза на УЕФА! :mrgreen:

Те шведите са пеели "Бий говедата рогати бий бий бий" ;)

Може и да са го пеели,ама имаха сърце да опитат,па на дербито юнаци от В сектор аха да минат кордона,ма не им стиска,че там лобут!Мале,душки златни,да бехте дошли,па да видим кон боб яде ли...
По форумите шведите са казали че ще ги млатят и в София както навремето Ференцварош :) :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 20 авг 2010 01:49

Синьо сърце написа: Може и да са го пеели,ама имаха сърце да опитат,па на дербито юнаци от В сектор аха да минат кордона,ма не им стиска,че там лобут!Мале,душки златни,да бехте дошли,па да видим кон боб яде ли...

Ти си поредния форумен бияч! Много ме интересува кво се е случило с вашите. Ах автобусът бил смлян :shock: Леле майко! :shock: Предно стъкло! :shock: Леле майко! Какво друго? Нищо друго! Само предно стъкло! Въобще не ми е жал за вас! Колко автобуса сте потрошили в градския транспорт това не е нищо. А оня мухльо Т. Батков веднага търси да се оплаче на някого че да ги изхвърлят от ЛЕ! Явно Батков вече разбра че друг шанс нямате. А и така измести фокуса от бездушната игра на левски! Кво ревете че са ги били? Бягай във вашия форум има тема "Начин на протест срещу управлението на Т. Батков" и в първите 5 страници можеш да прочетеш минимун10 пъти мнения от сорта"хайде някой да го излежи тоя че.." "Дай да съберем пари за наемен убиц" и т.н. Те хората щяха да го свършат без пари а вие ревете тука!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 авг 2010 01:56

Биха ги до преди малко левскарите в Швеция. Сега вече не ги бият. Други неща им правят.Те пак на бой налитат :lol: :lol: Между другото в шведските форуми пише че патакламата е тръгнала от левскарите?

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 20 авг 2010 10:12

soilwork написа:Биха ги до преди малко левскарите в Швеция. Сега вече не ги бият. Други неща им правят.Те пак на бой налитат :lol: :lol: Между другото в шведските форуми пише че патакламата е тръгнала от левскарите?

В шведските форуми какво да пише, че те са побойници и създават безредици ли? Ами няма как да стане, нали те шведите са културни и европейци :) , а не диви балкански субекти като нас. За това е по лесно да се каже, че ние сме виновни. Те нали ще дойдат на герена. Разбира се аз предпочитам да ги бием на футбол на терена, а не някой да тръгне да си показва простотията за някакво отмъщение и после да ни накажат. Победата при този резултат е задължителна за Левски.
Честита победа на ЦСКА. Разбрах, че головете са паднали в последните 10 мин., но какво от това. Победата си е победа, мисля че ще биете и там.
За Литекс ще бъде доста по трудно, но надеждата умира последна.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “ЦСКА”