napred_trizvezdni_1948 написа:familyjewels написа:Добре, че чорбарите биха. То оставаше и на националния стадион да режат гредите. Щехме да станеме за смях на цивилизацията. :D
Много ли те е яд а?
направи ще се скъсаш от яд и злоба, че ние бием а ВиЕ НЕ, но аз за разлика от теб и много други като теб, ви пожелавам искрено успех защото тук става въпрос за Европа не за малоумното ни продажно първенство, дано имаме 2 отбора ПОНЕ в ЛЕ. А иначе ти може да отидеш в банята и да си срежеш вените, ако толкова много те е яд и да се приключиш, ще е от голяма полза за всички и за ТЕБ най-вече.
Вари го, печи го, на шиш го върти, ама и вие като нас доста треперехте (визирам мача на Левски с Калмар). Само дето ние 10 минути, а вие малко повече. А относто откровеността ти... няма да ти казвам колко много ми е притрябвала и хич не ме интересува колко постига цска в евротурнирите, просто обичам да гледам футбол и затова ги следя. За мен е важно цска да пада в първенството, защото все пак сте най-голямата ни конкуренция за титлата. То така или иначе ще се види в групите що за стока са и Левски, и чорбата, а колкото до Литекс...... видяло се е, че който бие Левски в евротурниртите бие Литекс двойно повече. :D:D