ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: "Камъните падат" се разиграва в Швеция

Мнениеот Madridist » 19 авг 2010 23:28

Много неприятен инцидент. Само,че за мен шансовете да присъдят служебна победа за Левски клонят към нула. Първо ще изкарат инцидента извън територията на стадиона и второ, по време на мача дадоха един почиващ старец с бастунче,който до преди няколко години беше шеф на УЕФА. Сигурен съм,че той има достатъчно връзки за да не допусне да присъдят с лека ръка , служебна победа на "някакви диви балканци" и то точно срещу шведи 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 19 авг 2010 23:28

Ловим бас, че делегата "случайно" няма да е разбрал какво се е случило, а и не забравяйте кой беше шеф на уефа дълги години :lol: та възможността да бъдат наказани и то така че ние да се облажим от това, граничи с нула :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 авг 2010 23:28

Знаете ли някакъв шведски форум, по възможност на АИК ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 19 авг 2010 23:29

Madridist написа:Много неприятен инцидент. Само,че за мен шансовете да присъдят служебна победа за Левски клонят към нула. Първо ще изкарат инцидента извън територията на стадиона и второ, по време на мача дадоха един почиващ старец с бастунче,който до преди няколко години беше шеф на УЕФА. Сигурен съм,че той има достатъчно връзки за да не допусне да присъдят с лека ръка , служебна победа на "някакви диви балканци" и то точно срещу шведи 8-)

Изпреварил си ме за малко :lol:

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 19 авг 2010 23:29

Madridist написа:Много неприятен инцидент. Само,че за мен шансовете да присъдят служебна победа за Левски клонят към нула. Първо ще изкарат инцидента извън територията на стадиона и второ, по време на мача дадоха един почиващ старец с бастунче,който до преди няколко години беше шеф на УЕФА. Сигурен съм,че той има достатъчно връзки за да не допусне да присъдят с лека ръка , служебна победа на "някакви диви балканци" и то точно срещу шведи 8-)

точно и ясно...ше ги порицаят с някой лев..и до там....

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 19 авг 2010 23:31

Tommi написа:Знаете ли някакъв шведски форум, по възможност на АИК ;)

За да се правиш и ти на хулиган там ли???Няма да стане вече забраниха потребители от България да се регват в него и имаше за какво...Такива глупости каквито изписаха някой наши "момченца ХУЛИГАНИ" направо ме накараха да ме е срам... :(
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 19 авг 2010 23:32

Аз пък предпочитам да минем напред с една хубава победа и стойностна игра!Тоя отбор мачове трябва да играе,за да расте,а не да се мотае по хотелите!
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 19 авг 2010 23:33

Наще вече бяха нахлули там и от двете страни имаше доста "хулигански" прояви - три цъканета с мишката в секунда :shock: Колко кораво...нека не се излагаме повече ! 100 % няма да има ответен удар от наша страна,а заслужават - уцелили са Ганьо с бутилка,а не с паве Изображение

П.П. ИСКАМ СЕГА ПАК ДА ЧУЯ КОМЕНТАРИТЕ,ЧЕ В ЕВРОПА ХОРАТА ОТИВАЛИ СПОКОЙНО НА МАЧ С ДЕЦАТА,СЕМЕЙСТВОТО И ГЛЕДАЛИ ИГРАТА НА СПОКОЙСТВИЕ,А САМО ТУК,В БЪЛГАРИЯ ИМА ЛУМПЕНИ ! Изображение
Последна промяна от Blue_Lion на 19 авг 2010 23:34, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 авг 2010 23:33

FC_LEVSKI написа:

За да се правиш и ти на хулиган там ли???Няма да стане вече забраниха потребители от България да се регват в него и имаше за какво...Такива глупости каквито изписаха някой наши "момченца ХУЛИГАНИ" направо ме накараха да ме е срам... :(

Интересно ми е да видя какво пише и ще пише ;) Ако знаеш някакъв форум, може да го напишеш в тази тема ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 19 авг 2010 23:34

:mrgreen: :lol: :mrgreen: А това ще е яко,вярно,ако някой може да даде наистина...... :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”