ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Камъните падат" се разиграва в Швеция
Много неприятен инцидент. Само,че за мен шансовете да присъдят служебна победа за Левски клонят към нула. Първо ще изкарат инцидента извън територията на стадиона и второ, по време на мача дадоха един почиващ старец с бастунче,който до преди няколко години беше шеф на УЕФА. Сигурен съм,че той има достатъчно връзки за да не допусне да присъдят с лека ръка , служебна победа на "някакви диви балканци" и то точно срещу шведи 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Ловим бас, че делегата "случайно" няма да е разбрал какво се е случило, а и не забравяйте кой беше шеф на уефа дълги години
та възможността да бъдат наказани и то така че ние да се облажим от това, граничи с нула 

Знаете ли някакъв шведски форум, по възможност на АИК 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Madridist написа:Много неприятен инцидент. Само,че за мен шансовете да присъдят служебна победа за Левски клонят към нула. Първо ще изкарат инцидента извън територията на стадиона и второ, по време на мача дадоха един почиващ старец с бастунче,който до преди няколко години беше шеф на УЕФА. Сигурен съм,че той има достатъчно връзки за да не допусне да присъдят с лека ръка , служебна победа на "някакви диви балканци" и то точно срещу шведи
Изпреварил си ме за малко

Madridist написа:Много неприятен инцидент. Само,че за мен шансовете да присъдят служебна победа за Левски клонят към нула. Първо ще изкарат инцидента извън територията на стадиона и второ, по време на мача дадоха един почиващ старец с бастунче,който до преди няколко години беше шеф на УЕФА. Сигурен съм,че той има достатъчно връзки за да не допусне да присъдят с лека ръка , служебна победа на "някакви диви балканци" и то точно срещу шведи
точно и ясно...ше ги порицаят с някой лев..и до там....
Tommi написа:Знаете ли някакъв шведски форум, по възможност на АИК
За да се правиш и ти на хулиган там ли???Няма да стане вече забраниха потребители от България да се регват в него и имаше за какво...Такива глупости каквито изписаха някой наши "момченца ХУЛИГАНИ" направо ме накараха да ме е срам...

НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
- Sleepwalker
- Контакти:
Аз пък предпочитам да минем напред с една хубава победа и стойностна игра!Тоя отбор мачове трябва да играе,за да расте,а не да се мотае по хотелите!

Наще вече бяха нахлули там и от двете страни имаше доста "хулигански" прояви - три цъканета с мишката в секунда

П.П. ИСКАМ СЕГА ПАК ДА ЧУЯ КОМЕНТАРИТЕ,ЧЕ В ЕВРОПА ХОРАТА ОТИВАЛИ СПОКОЙНО НА МАЧ С ДЕЦАТА,СЕМЕЙСТВОТО И ГЛЕДАЛИ ИГРАТА НА СПОКОЙСТВИЕ,А САМО ТУК,В БЪЛГАРИЯ ИМА ЛУМПЕНИ !

Последна промяна от Blue_Lion на 19 авг 2010 23:34, променено общо 1 път.

FC_LEVSKI написа:Tommi написа:Знаете ли някакъв шведски форум, по възможност на АИК
За да се правиш и ти на хулиган там ли???Няма да стане вече забраниха потребители от България да се регват в него и имаше за какво...Такива глупости каквито изписаха някой наши "момченца ХУЛИГАНИ" направо ме накараха да ме е срам...
Интересно ми е да видя какво пише и ще пише

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!