Пропадането продължава

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Пропадането продължава

Мнениеот mironi88 » 05 фев 2009 00:53

След победата над Челси дошла повече благодарение повече на головия нюх на Ел Ниньо замъглила малцина фенове на Ливърпул че нещата тръгват нагоре днес позорно с нас се подиграха и Евертън.Сбогом ФА къп дай боже и съвсем скоро да напиша Сбогом Рафа.Всъщност ако трябва да съм честен ако някой сега ми каже че ако Манчестър Юнайтед и Реал ни разбият с по три на нула и ще махнат Рафа ще викам за тях.Колкото и да са ми противни.Но ние всички в този форум знаем едно за Ливърпул...YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Пропадането продължава

Мнениеот msm » 05 фев 2009 00:56

Тъжно за Ливърпул, но напълно заслужено за Евертън.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 05 фев 2009 00:58

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: испанецооооооооооооо :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 05 фев 2009 01:02

Браво на Евертън! Напълно заслужено спечелиха този мач! Особено в продълженията Ливърпул само се бранеше... Радвам се, че справедливостта възтържествува! Евертън продължава! 8-)
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

Потребителски аватар
buhinho
Контакти:

Мнениеот buhinho » 05 фев 2009 01:16

Не съм много сигурен, че Ливърпул искаше да играе в следващата фаза.. не омаловажавам победата на Евертън, но май мачовете на Ливърпул през март и април при победа днес щяха да станат множко..
... and You'll Never Wall Alone...

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 05 фев 2009 01:20

buhinho написа:Не съм много сигурен, че Ливърпул искаше да играе в следващата фаза.. не омаловажавам победата на Евертън, но май мачовете на Ливърпул през март и април при победа днес щяха да станат множко..

Батка, Ливърпул са си жалък отбор и срещу Челси бяха жалки! Добре, че беше онзи педерaст Маик Раил, за да даде червен картон за Челси в 60 мин. на мача, че иначе Ливърпул нямаше как да бие! И пак с голяма мъка успяха да бият едва в 89мин. вкараха гол, а ти тука ми говориш, че Ливърпул не се натягали много! :lol: Не си прав, просто толкова си могат! :ugeek:
Още как съм се родил,
затова отк’ак се помня,
и чорба не се сервира.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 05 фев 2009 01:22

buhinho написа:Не съм много сигурен, че Ливърпул искаше да играе в следващата фаза.. не омаловажавам победата на Евертън, но май мачовете на Ливърпул през март и април при победа днес щяха да станат множко..

Много интересно, защо се стискаха чак до 118м., след като можеха да свършат и за 90м.

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 05 фев 2009 01:29

Malkin написа:
Синя окупация написа:

Батка, Ливърпул са си жалък отбор и срещу Челси бяха жалки! Добре, че беше онзи педерaст Маик Раил, за да даде червен картон за Челси в 60 мин. на мача, че иначе Ливърпул нямаше как да бие! И пак с голяма мъка успяха да бият едва в 89мин. вкараха гол, а ти тука ми говориш, че Ливърпул не се натягали много! :lol: Не си прав, просто толкова си могат! :ugeek:

ave ei sme6ni sa mаika ti i ba6ta ti, za6toto sa rodili sin palq4o i ti si jalyk pederаst deto se opravdava sys sydiqta, bili jalko cql ma4 vi pukahme, a minalata godina onazi sme6na duzpa na Anfield za 1:1 pomni6 li q ve ti si nai-jalkoto kaval4e fen na sini hiumneta, 4elsi bqha tolkova slabi, po-slab otbor ne e gostuval na Anfield, da ti se izsera v maznata grozna mutra sin pedal, da *** lainoto malko

Само ще ти кажа, че не съм фен на Челси, а просто си казвам мнението! Иначе за другото писано от теб... оставам без коментар, защото няма смисъл да се занимавам с толкова жалко същество като тебе! ;) Ти си в списъка за БАН! ;)
Още как съм се родил,
затова отк’ак се помня,
и чорба не се сервира.

kkatan

Мнениеот kkatan » 05 фев 2009 06:21

за пореден път казвам-рафа вън! с него всичко положително изглежда случайно ,а издънките стават все по-закономерни. просто отборът няма облик,стил.... ужким натискат,владеене на топката,удари,ъглови...... и накрая какво ???? всеки малко по-дисциплиниран и средно интелигентен отбор си ни взима точки......трагедия! иначе изобщо не ми е ясно защо коментирате това нещастно сборище от звезди,наречено челси ??????

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 05 фев 2009 09:08

Ако по-скоро изхвърлят тоя некадърник Райли ще направят много,много добро на футбола в Англия и ще спрат заблужденията на доста ливерпулски привърженици! :lol:
Искам да кажа,че не усета на Ел Ниньо,а неумението на гея донесе победата над Челси! :twisted:

Върни се в “Ливърпул”