Пропадането продължава
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пропадането продължава
След победата над Челси дошла повече благодарение повече на головия нюх на Ел Ниньо замъглила малцина фенове на Ливърпул че нещата тръгват нагоре днес позорно с нас се подиграха и Евертън.Сбогом ФА къп дай боже и съвсем скоро да напиша Сбогом Рафа.Всъщност ако трябва да съм честен ако някой сега ми каже че ако Манчестър Юнайтед и Реал ни разбият с по три на нула и ще махнат Рафа ще викам за тях.Колкото и да са ми противни.Но ние всички в този форум знаем едно за Ливърпул...YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!

Re: Пропадането продължава
Тъжно за Ливърпул, но напълно заслужено за Евертън.
- Синя окупация
Браво на Евертън! Напълно заслужено спечелиха този мач! Особено в продълженията Ливърпул само се бранеше... Радвам се, че справедливостта възтържествува! Евертън продължава! 

Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
затова отк’ак се помня,
и чорба не се сервира.
Не съм много сигурен, че Ливърпул искаше да играе в следващата фаза.. не омаловажавам победата на Евертън, но май мачовете на Ливърпул през март и април при победа днес щяха да станат множко..
... and You'll Never Wall Alone...
- Синя окупация
buhinho написа:Не съм много сигурен, че Ливърпул искаше да играе в следващата фаза.. не омаловажавам победата на Евертън, но май мачовете на Ливърпул през март и април при победа днес щяха да станат множко..
Батка, Ливърпул са си жалък отбор и срещу Челси бяха жалки! Добре, че беше онзи педерaст Маик Раил, за да даде червен картон за Челси в 60 мин. на мача, че иначе Ливърпул нямаше как да бие! И пак с голяма мъка успяха да бият едва в 89мин. вкараха гол, а ти тука ми говориш, че Ливърпул не се натягали много!

Още как съм се родил,
затова отк’ак се помня,
и чорба не се сервира.
затова отк’ак се помня,
и чорба не се сервира.
buhinho написа:Не съм много сигурен, че Ливърпул искаше да играе в следващата фаза.. не омаловажавам победата на Евертън, но май мачовете на Ливърпул през март и април при победа днес щяха да станат множко..
Много интересно, защо се стискаха чак до 118м., след като можеха да свършат и за 90м.
- Синя окупация
Malkin написа:Синя окупация написа:buhinho написа:Не съм много сигурен, че Ливърпул искаше да играе в следващата фаза.. не омаловажавам победата на Евертън, но май мачовете на Ливърпул през март и април при победа днес щяха да станат множко..
Батка, Ливърпул са си жалък отбор и срещу Челси бяха жалки! Добре, че беше онзи педерaст Маик Раил, за да даде червен картон за Челси в 60 мин. на мача, че иначе Ливърпул нямаше как да бие! И пак с голяма мъка успяха да бият едва в 89мин. вкараха гол, а ти тука ми говориш, че Ливърпул не се натягали много!Не си прав, просто толкова си могат!
ave ei sme6ni sa mаika ti i ba6ta ti, za6toto sa rodili sin palq4o i ti si jalyk pederаst deto se opravdava sys sydiqta, bili jalko cql ma4 vi pukahme, a minalata godina onazi sme6na duzpa na Anfield za 1:1 pomni6 li q ve ti si nai-jalkoto kaval4e fen na sini hiumneta, 4elsi bqha tolkova slabi, po-slab otbor ne e gostuval na Anfield, da ti se izsera v maznata grozna mutra sin pedal, da *** lainoto malko
Само ще ти кажа, че не съм фен на Челси, а просто си казвам мнението! Иначе за другото писано от теб... оставам без коментар, защото няма смисъл да се занимавам с толкова жалко същество като тебе!

Още как съм се родил,
затова отк’ак се помня,
и чорба не се сервира.
затова отк’ак се помня,
и чорба не се сервира.
за пореден път казвам-рафа вън! с него всичко положително изглежда случайно ,а издънките стават все по-закономерни. просто отборът няма облик,стил.... ужким натискат,владеене на топката,удари,ъглови...... и накрая какво ???? всеки малко по-дисциплиниран и средно интелигентен отбор си ни взима точки......трагедия! иначе изобщо не ми е ясно защо коментирате това нещастно сборище от звезди,наречено челси ??????
Ако по-скоро изхвърлят тоя некадърник Райли ще направят много,много добро на футбола в Англия и ще спрат заблужденията на доста ливерпулски привърженици!
Искам да кажа,че не усета на Ел Ниньо,а неумението на гея донесе победата над Челси!

Искам да кажа,че не усета на Ел Ниньо,а неумението на гея донесе победата над Челси!