То, нищо чудно Черепа да е въртял цялата игра в последните години. Всъщност, май през цялото време в ръководството на отбора имаше "негови" хора. Така, че той да си контролира парите...Все пак не забравяйте за случая Соуза и другия бразилейро (сега не си спомням името му) и далаверата с милионите... Ами 2006-та година, когато ни "подари" титлата?!
Пичове, не разбрахте ли, че от 15 години истински футбол в милата ни татковина просто НЯМА !!! Въртят се страхотни далавери, игрички и тем подобни, които ние, простосмъртните и наивни запалянковци, така и не успяхме да приемем. А само се псуваме по форуми, като си избиваме комплексите за малоценност, ходим понякога по стадионите и ругаем всички и всичко, но така и не проумяхме, че вече няма ЦСКА, няма Левски, няма Ботев, Локо, Славия и пр.- такива, каквито нашите бащи и деди са ни "запалили" в сърцата и душите ни и заради които сега ни е най- голяма болката.Платени журналисти, заинтересовани общественици и казионни клакьори така умело успяват да промиват мозъка на не чак толкоз интелигентния български запалянко, че всичко изглежда привидно истинско в професионалния живот на футболните клубове у нас, а всъщност всичко е една ГОЛЯМА, ама много голяма измама. В която ограничен брой тарикати трупат милиони от нелегални залагания в азиатски букмейкърски сайтове и пунктове, наместват цели кръгове от първенствата в обрулената ни татковина, а ние си "вадим" очите и продължаваме да тънем в мизерията на медийната заблуда...Жалко, много жалко, но футболът ни отдавна е мъртъв! Лека му пръст...
Няма шега – Васил Божкв започва преговори за ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- santiliana
Re: Няма шега – Васил Божкв започва преговори за ЦСКА
2007-а:
Ууууууууууууууу!Божков вън от ЦСКА!..Да живей Митал!
2008-а:
Уууууууууууууу!Митал и Лупи вън от ЦСКА!.. Да живей ТИТАН!
2010-а:
Уууууууууууууу!ТИТАН вън от ЦСКА!.. Да живей Божков!
Защо ли ми звучи прекалено познато
2008-а:
2010-а:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:2007-а:
2008-а:
2010-а:
Както винаги неоспорим....Така си е!Ще дойде и ще го изгонят пак!
Re: ТОЗИ ПЪТ НЯМА ШЕГА – ВАСИЛ БОЖКОВ ЗАПОЧВА ПРЕГОВОРИ ЗА ЦСКА
Samoyl написа:...Господин Черепа е по голям бизнесмен от Доган,Станишев,Царя,Костов и т.н взети заедно.Когато нещо не му харесва вече и не му се занимава ...го продава изгодно. "Вервайте ми" !!!
И купува изгодно, Самуилчо, и купува изгодно...
invader10 написа:Божков също е левскар в червата. Той беше член на управата на Левски. Взе ЦСКА, защото Любо Пенев нямаше пари и му го подари.
Какъв е изходът ли? Васил Божков, Стефан Орманджиев и Йешич да си ходят и да дойдат хора, които искат ЦСКА да е шампион. Кога шеф на Реал (Мадрид) ще стане президент на Барселона?
Пич, добре ми цитираш мнение на Евгени Горанов отпреди години, но аз не съм съгласен с него...Всъщност има само 2 верни неща...Едното е, че преди време Божков наистина симпатизираше на левски, но това беше преди да стане кавгата с Лафчис и той заедно с Гигов мисля беше - да се оттеглят от онова ново "изборно" общо събрание в левски, след което властта в "Подуяне" взе Т. Лафчис...
Второто вярно нещо е, че наистина никога шеф на Реал Мадрид не може да стане дори чистач в Барса...Така както шеф от управата на Шалке 04 не може да продава наденички на стадиона в Дортмунд
Та за Евгени Горанов...Какво направи той като толкова обичаше клуба и е "по- ЦСКА-р" от Орманджиев като дава пример с него....
Орманджиев стана шампион на "Армията" докато при Горанов не си спомням такова нещо...
Горанов ако не ме лъже паметта бе изпълнителен директор....
Не ми се рови да ти търся сега негово интервю , в което казва че за "8 месеца ще направим с Данчев от "Армията" кукла".....
Е, и?!!
Айде писна ми вече от разни недоволни и ощипани "кадри", минали през ЦСКА.....Като критикуват - те какво са направили за този отбор, май само са взели а не си спомням нещо значително да са ДАЛИ....
На темата - искам да видя дали това за Божков е и наполовина вярно и тогава ще коментирам повече...
Все пак мисля, че ако Васил Божков "влезе" отново в ЦСКА, това ще е най-вече заради синът му Антон....А може просто направо Антон да влезе в ЦСКА със сериозен дял...
Но първо да стане - коментарите после...

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
А може просто направо Антон да влезе в ЦСКА със сериозен дял...
Ми той черепа го каза преди време:"...ако има пари-да го вземе..."
Надали Божков има интерес към ЦСКА.Точно се оттърва и тепърва да купува един затънал до гуша в дългове отбор-съмнявам се.По ефтино ще му излезе да си направи нов отбор,ако изобщо му се занимава с футбол.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Първо, искам да кажа ЕВАЛАТА на двамата, които казаха, че "фенското" приятелство е илюзия. Ня този свят няма футболен запалянко, който да желае доброто на кръвния враг. Това е подло заяждане, което е изключително обидно и за неговия тим. Не може да желаеш доброто на отбор, с който имаш историческа омраза. Дори и да са Етър и Локо ГО. За мен има само един отбор на този свят и той е Левски. За Вас има един отбор и той е ЦСКА. Даже утре ще ида на Васил Левски, я във "В", я в "А", за да гледам любимата игра - футбол. Тайничко ще се надявам ТНС да вкара гол.
Второ, Божков наистина е бижу, но само откъм пари. Защо да е президент на Левски, като можеше да ни доведе на нас оня бивш съдия. Свирел за Левски... какво от това? България все още живее в ерата на жълтиците. Радвам се, че тогава Лафчис спечели. По-истински Левски не съм гледал, откакто той се раздели с отбора. Чорни? О, не! Батков? Ооооо, не! Може би не бяхме блестящи, но бяхме Левски!
Трето, ТИТАН? Хора, които не се интересуват от футбол, са напът да монополизират българския... а той е мъртъв. Ако продължават по този начин, скоро ще се превърнем в мекоглавите норвежци. Един отбор - Розенборг, всичко друго - пълнеж за кръговете в дивизията. А нека Розенборг си играят по 14 мача на сезон в ШЛ и ЛЕ. Предпочитам ги пред 30 в "А" група и 4-6 за купата. Пожелавам си го. Искам ЦСКА да не съществува! Ще кажете, че ме е страх от ЦСКА. Ами кой не е притеснен от конкуренцията. И то на такъв враг. 31 титли и отстранявания на Ливърпул. Колко са тези отбори?
Второ, Божков наистина е бижу, но само откъм пари. Защо да е президент на Левски, като можеше да ни доведе на нас оня бивш съдия. Свирел за Левски... какво от това? България все още живее в ерата на жълтиците. Радвам се, че тогава Лафчис спечели. По-истински Левски не съм гледал, откакто той се раздели с отбора. Чорни? О, не! Батков? Ооооо, не! Може би не бяхме блестящи, но бяхме Левски!
Трето, ТИТАН? Хора, които не се интересуват от футбол, са напът да монополизират българския... а той е мъртъв. Ако продължават по този начин, скоро ще се превърнем в мекоглавите норвежци. Един отбор - Розенборг, всичко друго - пълнеж за кръговете в дивизията. А нека Розенборг си играят по 14 мача на сезон в ШЛ и ЛЕ. Предпочитам ги пред 30 в "А" група и 4-6 за купата. Пожелавам си го. Искам ЦСКА да не съществува! Ще кажете, че ме е страх от ЦСКА. Ами кой не е притеснен от конкуренцията. И то на такъв враг. 31 титли и отстранявания на Ливърпул. Колко са тези отбори?
Пише се Левски, чете се Любов.
Ако ще и най богатия в света да дойде няма спасение за цска докато селекцията я прави костадинката
gvg68 написа:Ако ще и най богатия в света да дойде няма спасение за цска докато селекцията я прави костадинката
Коя е тази Костадинка, дето ви прави селекцията
Оправия няма да има и докато не си промените малко мисленето, феновете, но не очаквам да ме разбереш.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Момчета, писах го и във форума на Левски преди време , сега ще го напиша и в този форум :
Не е толкова важно как се казва собственика на един клуб. Работата на собственика е да създаде такава организация,че клуба да може да се самоиздържа или ако има нужда от финансова подкрепа,тази подкрепа да е минимална.
Просто забравете ,че ще дойде някакъв чичко паричко и ще дава пари защото е голям фен на отбора,ако има въобще такъв ще го прави 1-2 години и ако види ,че няма възвращаемост ще отпусне педала. Преди време бях писал във форума на Литекс,че Гриша Ганчев много добре знае как се управлява успешно един футболен клуб и ще спази правилото ,че приходите трябва да бъдат повече от разходите и след като неможаха да бъдат реализирани приходите от ШЛ (големите за влизане в ШЛ и малките за достигане на последния квалификационен кръг) ще последва разпродажба на звездите на отбора-май съм на път да позная
.
За всеки клуб е важно да има ръководство ,което да управлява клуба,така че да може да се самоиздържа. Ако клуба е зависим от парите на един евентуален чичко паричко, рано или късно ще влезе в ролята на " прелъстена и изоставена". Дали собственика ще се казва Д.Борисов, В.Божков, М.Събев, Г.Ганчев, М.Чорни , Т.Батков и т.н. не е толкова важно. Никой от тези господа не дава пари само защото обича футбола и е луд фен на даден отбор. Просто за тях активите трябва да бъдат повече от пасивите ,които им носи клуба. Отделно ,ако клуба е изцяло зависим от собственика си,то евентуални проблеми в бизнеса( а такива има във всеки един бизнес) ще се отразят доста тежко и на клуба,а футбола е бизнес,но със своята специфика,че конкуренцията и закона за търсенето и предлагането са във много ясна и искристализирала форма,казано по друг начин,ако в един отбор(независимо дали се казва Левски, ЦСКА и т.н.) има проблеми с финансите,то играчите просто го напускат. приказкте за собствени кадри милеещи за клуба и т.н. са просто "приказки за възрастни").Много ярък пример в това отношение е точно ЦСКА по времето на Митал-в отбора се наливаха едни много сериозни пари ,които не се върнаха(по една или друга причина,нямам желание да се спирам на причините
) и замалко не доведе клуба до В група. Отделно клуба беше изцяло зависим от парите осигурявани от Митал/Томов и когато техния бизнес се срина(по обективни и субективни причини,основно обективни) То ЦСКА беше спасена само защото е ЦСКА(сигурен съм ,че същото щеще да се случи и с Левски ако той беше в аналогична ситуация
),всеки друг клуб(без Левски) в подобна ситуация просто щеще да бъде ликвидиран.
А накрая по темата- лично моето мнение е че ЦСКА по времето на Божков беше доста далеч от това ,което аз разбиран под "успешно управление", но все пак това си е мое мнение.
Не е толкова важно как се казва собственика на един клуб. Работата на собственика е да създаде такава организация,че клуба да може да се самоиздържа или ако има нужда от финансова подкрепа,тази подкрепа да е минимална.
Просто забравете ,че ще дойде някакъв чичко паричко и ще дава пари защото е голям фен на отбора,ако има въобще такъв ще го прави 1-2 години и ако види ,че няма възвращаемост ще отпусне педала. Преди време бях писал във форума на Литекс,че Гриша Ганчев много добре знае как се управлява успешно един футболен клуб и ще спази правилото ,че приходите трябва да бъдат повече от разходите и след като неможаха да бъдат реализирани приходите от ШЛ (големите за влизане в ШЛ и малките за достигане на последния квалификационен кръг) ще последва разпродажба на звездите на отбора-май съм на път да позная
За всеки клуб е важно да има ръководство ,което да управлява клуба,така че да може да се самоиздържа. Ако клуба е зависим от парите на един евентуален чичко паричко, рано или късно ще влезе в ролята на " прелъстена и изоставена". Дали собственика ще се казва Д.Борисов, В.Божков, М.Събев, Г.Ганчев, М.Чорни , Т.Батков и т.н. не е толкова важно. Никой от тези господа не дава пари само защото обича футбола и е луд фен на даден отбор. Просто за тях активите трябва да бъдат повече от пасивите ,които им носи клуба. Отделно ,ако клуба е изцяло зависим от собственика си,то евентуални проблеми в бизнеса( а такива има във всеки един бизнес) ще се отразят доста тежко и на клуба,а футбола е бизнес,но със своята специфика,че конкуренцията и закона за търсенето и предлагането са във много ясна и искристализирала форма,казано по друг начин,ако в един отбор(независимо дали се казва Левски, ЦСКА и т.н.) има проблеми с финансите,то играчите просто го напускат. приказкте за собствени кадри милеещи за клуба и т.н. са просто "приказки за възрастни").Много ярък пример в това отношение е точно ЦСКА по времето на Митал-в отбора се наливаха едни много сериозни пари ,които не се върнаха(по една или друга причина,нямам желание да се спирам на причините
А накрая по темата- лично моето мнение е че ЦСКА по времето на Божков беше доста далеч от това ,което аз разбиран под "успешно управление", но все пак това си е мое мнение.
-
dimitroff78
- Контакти:
Абсолютно съм съгласен с honda.
Въртенето в кръг е една много порочна практика.
Омръзна ми в ЦСКА Божков 5 пъти да е собственик, Костадинов 5 пъти да е силния човек, Йешич, Димитър Пенев и Стойчо Младенов да са по 5 пъти треньори, а Орманджиев по 5 пъти да е президент.
Яли сме я тая "чорба" вече няколко пъти и това, което сме спечелили, са още повече дългове, хаос, затъване и прочие простотии.
Аман от "спасители", аман от "благодетели", аман от "легенди", "ветерани" и прочие. Не помагат. Не става така.
Искам ЦСКА да е модерен отбор, управляван от модерни мениджъри, които да водят сметките до стотинка.
Гледайте какво правят в Швейцария, в Австрия, в Словакия... В Словения, ако щете - започват да изникват отбори, които допреди 10 години никой не ги беше чувал, и които бият големите грандове като тупани, където ги хванат... Защото се управляват правилно, работи се по модерни бизнес схеми и всичко е чисто и точно.
Омръзна ми любимият ми отбор, който е най-великия в българската история, да служи за изтривалка на медии, "вечни врагове" и да са му собственици разни хора с прякори.
Четох тук във форума едно момче, което попита: Помните ли го Пенко Пеков, едно от най-свестните и нормални лица, което се е подвизавало на Армията?
Искам такива хора да управляват тоя отбор, а не бивши ченгета, мутри, тарикати и парвенюта. Всички ги видяхме, стига им толкова, хайде да вземем да тръгнем в правилната посока поне веднъж, за разнообразие, вместо непрекъснато да се въртим в порочни кръгове и да чакаме "спасители", принадлежащи по-скоро към криминалния контингент, от колкото към модерния европейски бизнес.
Въртенето в кръг е една много порочна практика.
Омръзна ми в ЦСКА Божков 5 пъти да е собственик, Костадинов 5 пъти да е силния човек, Йешич, Димитър Пенев и Стойчо Младенов да са по 5 пъти треньори, а Орманджиев по 5 пъти да е президент.
Яли сме я тая "чорба" вече няколко пъти и това, което сме спечелили, са още повече дългове, хаос, затъване и прочие простотии.
Аман от "спасители", аман от "благодетели", аман от "легенди", "ветерани" и прочие. Не помагат. Не става така.
Искам ЦСКА да е модерен отбор, управляван от модерни мениджъри, които да водят сметките до стотинка.
Гледайте какво правят в Швейцария, в Австрия, в Словакия... В Словения, ако щете - започват да изникват отбори, които допреди 10 години никой не ги беше чувал, и които бият големите грандове като тупани, където ги хванат... Защото се управляват правилно, работи се по модерни бизнес схеми и всичко е чисто и точно.
Омръзна ми любимият ми отбор, който е най-великия в българската история, да служи за изтривалка на медии, "вечни врагове" и да са му собственици разни хора с прякори.
Четох тук във форума едно момче, което попита: Помните ли го Пенко Пеков, едно от най-свестните и нормални лица, което се е подвизавало на Армията?
Искам такива хора да управляват тоя отбор, а не бивши ченгета, мутри, тарикати и парвенюта. Всички ги видяхме, стига им толкова, хайде да вземем да тръгнем в правилната посока поне веднъж, за разнообразие, вместо непрекъснато да се въртим в порочни кръгове и да чакаме "спасители", принадлежащи по-скоро към криминалния контингент, от колкото към модерния европейски бизнес.