Няма шега – Васил Божкв започва преговори за ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
santiliana

Re: ТОЗИ ПЪТ НЯМА ШЕГА – ВАСИЛ БОЖКОВ ЗАПОЧВА ПРЕГОВОРИ ЗА ЦСКА

Мнениеот santiliana » 18 авг 2010 18:41

То, нищо чудно Черепа да е въртял цялата игра в последните години. Всъщност, май през цялото време в ръководството на отбора имаше "негови" хора. Така, че той да си контролира парите...Все пак не забравяйте за случая Соуза и другия бразилейро (сега не си спомням името му) и далаверата с милионите... Ами 2006-та година, когато ни "подари" титлата?!
Пичове, не разбрахте ли, че от 15 години истински футбол в милата ни татковина просто НЯМА !!! Въртят се страхотни далавери, игрички и тем подобни, които ние, простосмъртните и наивни запалянковци, така и не успяхме да приемем. А само се псуваме по форуми, като си избиваме комплексите за малоценност, ходим понякога по стадионите и ругаем всички и всичко, но така и не проумяхме, че вече няма ЦСКА, няма Левски, няма Ботев, Локо, Славия и пр.- такива, каквито нашите бащи и деди са ни "запалили" в сърцата и душите ни и заради които сега ни е най- голяма болката.Платени журналисти, заинтересовани общественици и казионни клакьори така умело успяват да промиват мозъка на не чак толкоз интелигентния български запалянко, че всичко изглежда привидно истинско в професионалния живот на футболните клубове у нас, а всъщност всичко е една ГОЛЯМА, ама много голяма измама. В която ограничен брой тарикати трупат милиони от нелегални залагания в азиатски букмейкърски сайтове и пунктове, наместват цели кръгове от първенствата в обрулената ни татковина, а ние си "вадим" очите и продължаваме да тънем в мизерията на медийната заблуда...Жалко, много жалко, но футболът ни отдавна е мъртъв! Лека му пръст...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Няма шега – Васил Божкв започва преговори за ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 18 авг 2010 18:53

2007-а:

Ууууууууууууууу!Божков вън от ЦСКА!..Да живей Митал!

2008-а:

Уууууууууууууу!Митал и Лупи вън от ЦСКА!.. Да живей ТИТАН!

2010-а:

Уууууууууууууу!ТИТАН вън от ЦСКА!.. Да живей Божков!

Защо ли ми звучи прекалено познато :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 18 авг 2010 18:58

Кашчей написа:2007-а:

Ууууууууууууууу!Божков вън от ЦСКА!..Да живей Митал!

2008-а:

Уууууууууууууу!Митал и Лупи вън от ЦСКА!.. Да живей ТИТАН!

2010-а:

Уууууууууууууу!ТИТАН вън от ЦСКА!.. Да живей Божков!

Защо ли ми звучи прекалено познато :roll:

Както винаги неоспорим....Така си е!Ще дойде и ще го изгонят пак!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: ТОЗИ ПЪТ НЯМА ШЕГА – ВАСИЛ БОЖКОВ ЗАПОЧВА ПРЕГОВОРИ ЗА ЦСКА

Мнениеот Yasso » 18 авг 2010 19:23

Samoyl написа:...Господин Черепа е по голям бизнесмен от Доган,Станишев,Царя,Костов и т.н взети заедно.Когато нещо не му харесва вече и не му се занимава ...го продава изгодно. "Вервайте ми" !!!

И купува изгодно, Самуилчо, и купува изгодно... ;)

invader10 написа:Божков също е левскар в червата. Той беше член на управата на Левски. Взе ЦСКА, защото Любо Пенев нямаше пари и му го подари.
Какъв е изходът ли? Васил Божков, Стефан Орманджиев и Йешич да си ходят и да дойдат хора, които искат ЦСКА да е шампион. Кога шеф на Реал (Мадрид) ще стане президент на Барселона?

Пич, добре ми цитираш мнение на Евгени Горанов отпреди години, но аз не съм съгласен с него...Всъщност има само 2 верни неща...Едното е, че преди време Божков наистина симпатизираше на левски, но това беше преди да стане кавгата с Лафчис и той заедно с Гигов мисля беше - да се оттеглят от онова ново "изборно" общо събрание в левски, след което властта в "Подуяне" взе Т. Лафчис...

Второто вярно нещо е, че наистина никога шеф на Реал Мадрид не може да стане дори чистач в Барса...Така както шеф от управата на Шалке 04 не може да продава наденички на стадиона в Дортмунд :evil: Или може, но само докато го разкрият... ;)

Та за Евгени Горанов...Какво направи той като толкова обичаше клуба и е "по- ЦСКА-р" от Орманджиев като дава пример с него....
Орманджиев стана шампион на "Армията" докато при Горанов не си спомням такова нещо...

Горанов ако не ме лъже паметта бе изпълнителен директор.... :idea: :evil:
Не ми се рови да ти търся сега негово интервю , в което казва че за "8 месеца ще направим с Данчев от "Армията" кукла".....
Е, и?!! :evil:

Айде писна ми вече от разни недоволни и ощипани "кадри", минали през ЦСКА.....Като критикуват - те какво са направили за този отбор, май само са взели а не си спомням нещо значително да са ДАЛИ.... :roll:

На темата - искам да видя дали това за Божков е и наполовина вярно и тогава ще коментирам повече...
Все пак мисля, че ако Васил Божков "влезе" отново в ЦСКА, това ще е най-вече заради синът му Антон....А може просто направо Антон да влезе в ЦСКА със сериозен дял...
Но първо да стане - коментарите после... :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 18 авг 2010 20:16

А може просто направо Антон да влезе в ЦСКА със сериозен дял...

Ми той черепа го каза преди време:"...ако има пари-да го вземе..."
Надали Божков има интерес към ЦСКА.Точно се оттърва и тепърва да купува един затънал до гуша в дългове отбор-съмнявам се.По ефтино ще му излезе да си направи нов отбор,ако изобщо му се занимава с футбол.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 19 авг 2010 03:02

Първо, искам да кажа ЕВАЛАТА на двамата, които казаха, че "фенското" приятелство е илюзия. Ня този свят няма футболен запалянко, който да желае доброто на кръвния враг. Това е подло заяждане, което е изключително обидно и за неговия тим. Не може да желаеш доброто на отбор, с който имаш историческа омраза. Дори и да са Етър и Локо ГО. За мен има само един отбор на този свят и той е Левски. За Вас има един отбор и той е ЦСКА. Даже утре ще ида на Васил Левски, я във "В", я в "А", за да гледам любимата игра - футбол. Тайничко ще се надявам ТНС да вкара гол.
Второ, Божков наистина е бижу, но само откъм пари. Защо да е президент на Левски, като можеше да ни доведе на нас оня бивш съдия. Свирел за Левски... какво от това? България все още живее в ерата на жълтиците. Радвам се, че тогава Лафчис спечели. По-истински Левски не съм гледал, откакто той се раздели с отбора. Чорни? О, не! Батков? Ооооо, не! Може би не бяхме блестящи, но бяхме Левски!
Трето, ТИТАН? Хора, които не се интересуват от футбол, са напът да монополизират българския... а той е мъртъв. Ако продължават по този начин, скоро ще се превърнем в мекоглавите норвежци. Един отбор - Розенборг, всичко друго - пълнеж за кръговете в дивизията. А нека Розенборг си играят по 14 мача на сезон в ШЛ и ЛЕ. Предпочитам ги пред 30 в "А" група и 4-6 за купата. Пожелавам си го. Искам ЦСКА да не съществува! Ще кажете, че ме е страх от ЦСКА. Ами кой не е притеснен от конкуренцията. И то на такъв враг. 31 титли и отстранявания на Ливърпул. Колко са тези отбори?
Пише се Левски, чете се Любов.

gvg68
Контакти:

Мнениеот gvg68 » 19 авг 2010 10:53

Ако ще и най богатия в света да дойде няма спасение за цска докато селекцията я прави костадинката

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2010 11:13

gvg68 написа:Ако ще и най богатия в света да дойде няма спасение за цска докато селекцията я прави костадинката

Коя е тази Костадинка, дето ви прави селекцията :twisted:
Оправия няма да има и докато не си промените малко мисленето, феновете, но не очаквам да ме разбереш.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 авг 2010 12:00

Момчета, писах го и във форума на Левски преди време , сега ще го напиша и в този форум :
Не е толкова важно как се казва собственика на един клуб. Работата на собственика е да създаде такава организация,че клуба да може да се самоиздържа или ако има нужда от финансова подкрепа,тази подкрепа да е минимална.
Просто забравете ,че ще дойде някакъв чичко паричко и ще дава пари защото е голям фен на отбора,ако има въобще такъв ще го прави 1-2 години и ако види ,че няма възвращаемост ще отпусне педала. Преди време бях писал във форума на Литекс,че Гриша Ганчев много добре знае как се управлява успешно един футболен клуб и ще спази правилото ,че приходите трябва да бъдат повече от разходите и след като неможаха да бъдат реализирани приходите от ШЛ (големите за влизане в ШЛ и малките за достигане на последния квалификационен кръг) ще последва разпродажба на звездите на отбора-май съм на път да позная ;) .
За всеки клуб е важно да има ръководство ,което да управлява клуба,така че да може да се самоиздържа. Ако клуба е зависим от парите на един евентуален чичко паричко, рано или късно ще влезе в ролята на " прелъстена и изоставена". Дали собственика ще се казва Д.Борисов, В.Божков, М.Събев, Г.Ганчев, М.Чорни , Т.Батков и т.н. не е толкова важно. Никой от тези господа не дава пари само защото обича футбола и е луд фен на даден отбор. Просто за тях активите трябва да бъдат повече от пасивите ,които им носи клуба. Отделно ,ако клуба е изцяло зависим от собственика си,то евентуални проблеми в бизнеса( а такива има във всеки един бизнес) ще се отразят доста тежко и на клуба,а футбола е бизнес,но със своята специфика,че конкуренцията и закона за търсенето и предлагането са във много ясна и искристализирала форма,казано по друг начин,ако в един отбор(независимо дали се казва Левски, ЦСКА и т.н.) има проблеми с финансите,то играчите просто го напускат. приказкте за собствени кадри милеещи за клуба и т.н. са просто "приказки за възрастни").Много ярък пример в това отношение е точно ЦСКА по времето на Митал-в отбора се наливаха едни много сериозни пари ,които не се върнаха(по една или друга причина,нямам желание да се спирам на причините ;) ) и замалко не доведе клуба до В група. Отделно клуба беше изцяло зависим от парите осигурявани от Митал/Томов и когато техния бизнес се срина(по обективни и субективни причини,основно обективни) То ЦСКА беше спасена само защото е ЦСКА(сигурен съм ,че същото щеще да се случи и с Левски ако той беше в аналогична ситуация ;) ),всеки друг клуб(без Левски) в подобна ситуация просто щеще да бъде ликвидиран.
А накрая по темата- лично моето мнение е че ЦСКА по времето на Божков беше доста далеч от това ,което аз разбиран под "успешно управление", но все пак това си е мое мнение.

dimitroff78
Контакти:

Мнениеот dimitroff78 » 20 авг 2010 15:47

Абсолютно съм съгласен с honda.

Въртенето в кръг е една много порочна практика.

Омръзна ми в ЦСКА Божков 5 пъти да е собственик, Костадинов 5 пъти да е силния човек, Йешич, Димитър Пенев и Стойчо Младенов да са по 5 пъти треньори, а Орманджиев по 5 пъти да е президент.

Яли сме я тая "чорба" вече няколко пъти и това, което сме спечелили, са още повече дългове, хаос, затъване и прочие простотии.

Аман от "спасители", аман от "благодетели", аман от "легенди", "ветерани" и прочие. Не помагат. Не става така.

Искам ЦСКА да е модерен отбор, управляван от модерни мениджъри, които да водят сметките до стотинка.

Гледайте какво правят в Швейцария, в Австрия, в Словакия... В Словения, ако щете - започват да изникват отбори, които допреди 10 години никой не ги беше чувал, и които бият големите грандове като тупани, където ги хванат... Защото се управляват правилно, работи се по модерни бизнес схеми и всичко е чисто и точно.

Омръзна ми любимият ми отбор, който е най-великия в българската история, да служи за изтривалка на медии, "вечни врагове" и да са му собственици разни хора с прякори.

Четох тук във форума едно момче, което попита: Помните ли го Пенко Пеков, едно от най-свестните и нормални лица, което се е подвизавало на Армията?

Искам такива хора да управляват тоя отбор, а не бивши ченгета, мутри, тарикати и парвенюта. Всички ги видяхме, стига им толкова, хайде да вземем да тръгнем в правилната посока поне веднъж, за разнообразие, вместо непрекъснато да се въртим в порочни кръгове и да чакаме "спасители", принадлежащи по-скоро към криминалния контингент, от колкото към модерния европейски бизнес.

Върни се в “ЦСКА”