Помня как за първи път в смисления си живот видях една единна България без това да го обвързвам политически. Помня как на почти всяка тераса имаше националния трибагреник и беше гордо развяван. Сега дори на националния празник(3ти март) нямаме смелостта да искараме националния флаг през терасата! Истината че като девет годишно дете аз запомних невероятния успех на българския национален отбор освен с играта и празненствата с една велика песен. Дали е велика е друг въпрос ама обвързана със случките които нарисуваха нашите национални герои си остана незабравима!
Интересното е че след тази невероятна песен всички почнаха да правят песни за всеки турнир на който нашите отбори се класират! Всякакви певци без гласови данни и обвързани с поп-фолка се опитваха да направят по някой лев от любовта на феновете към футбола. Всеки път в който някаква представителна песен е обвързана с чалгата България я получава много силен шамар в лицето. Смятате ли че за Евро 20012 трябва да се забрани със закон изпълнението на чалга песни обвързани с националния отбор?
*Не ми гледайте аватара! В него ми харесва само идеята