Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Първи кръг - Ботев - Асеновец, на Колежа

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 авг 2010 19:43

Botev_Music написа:Вижте пичове, не пиша в този форум, но чета мнения и мога да каж че има някои хора настройват масите не знам с каква цел, но ги има. Значи конкретна критика към Майора, не мога да разбера какво искаш да постигнеш като кажеш Бакалов да си подава оставка. Ти от небето ли падаш не знам. Можело да не влезнем с тая игра или ще си развалим имиджа и прочие. Ами и да не влезнем голям праз, ние цялата демокрация не знаехме къде се намираме. От български гранд се превърнахме в посмешище нямахме идентичност, бяхме цирк, нямаше го стила на Ботев с контраатаки, пасове , бързина. Ботев беше равносилно на Беласица и други такива. Подиграваха ни се така наречените грндове, мачкаха ни и накрая на сезона ни прибираха играчите. И сега когато има светлина след толкова много години ти имаш наглостта да говориш сякаш Ботев не е претърпял тоя кошмар ами си стартира нормално първенството и ние не сме доволни от играта щото искаме повече. Ти осъзнаваш ли че Ботев можеше сега да го няма или не- май не. Ти също беше този който ни уверяваше как имало сделка и колко хубави били италианците и май ти искаше да се осъществи сделката нали и сега като Ботев е при аматьорите май не ти е готино. Ето това е разликата между теб и мен а може би повечето хора : АЗ СЕ РАДВАМ ЧЕ БОТЕВ ПОЧНА ОТ ТУК НАЧИСТО. И последно който иска оставката на Марин нека стане член и да гласува. Аз самия станах член само заради моя Ботев, защото не съм в Пловдив и няма да посетя нито един мач и нито едно събрание а както виждате и по форумите не съм активен. Тоест направете кой квото може за Ботев и не мрънкайте и не изисквайте толкова.

+1

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 17 авг 2010 19:45

Botev_Music написа:Вижте пичове, не пиша в този форум, но чета мнения и мога да каж че има някои хора настройват масите не знам с каква цел, но ги има. Значи конкретна критика към Майора, не мога да разбера какво искаш да постигнеш като кажеш Бакалов да си подава оставка. Ти от небето ли падаш не знам. Можело да не влезнем с тая игра или ще си развалим имиджа и прочие. Ами и да не влезнем голям праз, ние цялата демокрация не знаехме къде се намираме. От български гранд се превърнахме в посмешище нямахме идентичност, бяхме цирк, нямаше го стила на Ботев с контраатаки, пасове , бързина. Ботев беше равносилно на Беласица и други такива. Подиграваха ни се така наречените грндове, мачкаха ни и накрая на сезона ни прибираха играчите. И сега когато има светлина след толкова много години ти имаш наглостта да говориш сякаш Ботев не е претърпял тоя кошмар ами си стартира нормално първенството и ние не сме доволни от играта щото искаме повече. Ти осъзнаваш ли че Ботев можеше сега да го няма или не- май не. Ти също беше този който ни уверяваше как имало сделка и колко хубави били италианците и май ти искаше да се осъществи сделката нали и сега като Ботев е при аматьорите май не ти е готино. Ето това е разликата между теб и мен а може би повечето хора : АЗ СЕ РАДВАМ ЧЕ БОТЕВ ПОЧНА ОТ ТУК НАЧИСТО. И последно който иска оставката на Марин нека стане член и да гласува. Аз самия станах член само заради моя Ботев, защото не съм в Пловдив и няма да посетя нито един мач и нито едно събрание а както виждате и по форумите не съм активен. Тоест направете кой квото може за Ботев и не мрънкайте и не изисквайте толкова.

Ти ме уби бе пич. Или си много малък или не помниш какво беше Ботев. Как така ще продължим да бъдем посмешище като останем в тази група? Ти чуваш ли се?
Отначало целта ни беше Б група. Не ни пусна корумпираното БФС, въпреки твърдя ,че имаше начини за това. Сега ти искаш да ме убедиш ,че няма проблем да останем още няколко сезона във В група за да се чувстваш "свободен" От това по-голяма "лумпенизация" за Ботев не бях чувал. Нисък критерий за самооценка значи само едно комплески. А аз , а и надявам се повечето от феновете ни нямат!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 17 авг 2010 19:54

И само едно изречение още, никой не настройвам.Искам Ботев да е лидер където и да играе и да не се примиряваме със слабостите в организацията на клуба и резултатите. Аз съм максималист и изисквам както най-доброто от себе си, така и от тези които вземат два пъти повече пари от мен и работят за любимия ми отбор.
Казах вчера ,че трябва да се даде кредит на доверие на Бакалов ,но не безкраен а да зависи от резултатите.

Botev_Music
Контакти:

Мнениеот Botev_Music » 17 авг 2010 20:12

Не съм много голям наистина, отбора с Пехливана, Коцето и Зико не съм имал честта да го гледам, но от Ботевиски дух имам понятие. Баща ми, дядо ми са Ботевисти и знам какво е това. Тъй че не ми минавай с това ти знаеш ли кво беше Ботев- да знам и искам да го видя още по силен от тогава. Времената са други и не можем да прнбрегваме и горделиво да игнорираме фактите. Ботев имаше опастност да го няма и знам че ти не я осъзнаваш. Нотингам който е шампион на Европа не е играл в Английската лига от не знам кога, тоест Ние не сме абонирани за А група и недей да говориш къв бил Ботев. Какво искам да кажа, футбола е алогочна игра, прави се нов отбор с играчи от България ( те са като другите играчи от другите отбори, тоест не можем да вземем Роналдиньо), отсреща има отбор с толкова играчи колкото нашия. Не можеш да искаш да мачкаме щото и с класи да бяхме над другите ни противници във футбол не стават така нещата. Тоест това което е имал Ботев на времето се гради с години или не разбираш. Разбираш ли колко разбит беше тоя клуб или и това не разбираш. И накрая от моя пост преди това не лъхаше комплекси, но от твойто " Ние сме Ботев как ще играем във В група" лъха.
Последна промяна от Botev_Music на 17 авг 2010 21:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 17 авг 2010 21:07

http://vipsport.plovdiv24.bg/

VIP спорт: 17.08.2010 - Преглед на кръга с Краси Димитров, специален гост: Марин Бакалов

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://vipsport.plovdiv24.bg/#ixzz0wt6k6mSx
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 17 авг 2010 21:39

Botev_Music написа:Не съм много голям наистина, отбора с Пехливана, Коцето и Зико не съм имал честта да го гледам, но от Ботевиски дух имам понятие. Баща ми, дядо ми са Ботевисти и знам какво е това. Тъй че не ми минавай с това ти знаеш ли кво беше Ботев- да знам и искам да го видя още по силен от тогава. Времената са други и не можем да прнбрегваме и горделиво да игнорираме фактите. Ботев имаше опастност да го няма и знам че ти не я осъзнаваш. Нотингам който е шампион на Европа не е играл в Английската лига от не знам кога, тоест Ние не сме абонирани за А група и недей да говориш къв бил Ботев. Какво искам да кажа, футбола е алогочна игра, прави се нов отбор с играчи от България ( те са като другите играчи от другите отбори, тоест не можем да вземем Роналдиньо), отсреща има отбор с толкова играчи колкото нашия. Не можеш да искаш да мачкаме щото и с класи да бяхме над другите ни противници във футбол не стават така нещата. Тоест това което е имал Ботев на времето се гради с години или не разбираш. Разбираш ли колко разбит беше тоя клуб или и това не разбираш. И накрая от моя пост преди това не лъхаше комплекси, но от твойто " Ние сме Ботев как ще играем във В група" лъха.

Няма да изпадам в по-дълбок диалог с теб. Ясно е че не си разбрал за какво иде реч. Поне отиди да питаш Бакалов, колко години смята да играем във В група да видим какво ще ти отговори той.
Ако нямаше пари в отбора разбирам да си "живуркаме" във В група, но се анонсира солиден бюджет с който както и да го погледнеш невлизането във Б група е провал.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 17 авг 2010 21:53

Yellow major написа:
Botev_Music написа:Не съм много голям наистина, отбора с Пехливана, Коцето и Зико не съм имал честта да го гледам, но от Ботевиски дух имам понятие. Баща ми, дядо ми са Ботевисти и знам какво е това. Тъй че не ми минавай с това ти знаеш ли кво беше Ботев- да знам и искам да го видя още по силен от тогава. Времената са други и не можем да прнбрегваме и горделиво да игнорираме фактите. Ботев имаше опастност да го няма и знам че ти не я осъзнаваш. Нотингам който е шампион на Европа не е играл в Английската лига от не знам кога, тоест Ние не сме абонирани за А група и недей да говориш къв бил Ботев. Какво искам да кажа, футбола е алогочна игра, прави се нов отбор с играчи от България ( те са като другите играчи от другите отбори, тоест не можем да вземем Роналдиньо), отсреща има отбор с толкова играчи колкото нашия. Не можеш да искаш да мачкаме щото и с класи да бяхме над другите ни противници във футбол не стават така нещата. Тоест това което е имал Ботев на времето се гради с години или не разбираш. Разбираш ли колко разбит беше тоя клуб или и това не разбираш. И накрая от моя пост преди това не лъхаше комплекси, но от твойто " Ние сме Ботев как ще играем във В група" лъха.

Няма да изпадам в по-дълбок диалог с теб. Ясно е че не си разбрал за какво иде реч. Поне отиди да питаш Бакалов, колко години смята да играем във В група да видим какво ще ти отговори той.
Ако нямаше пари в отбора разбирам да си "живуркаме" във В група, но се анонсира солиден бюджет с който както и да го погледнеш невлизането във Б група е провал.

Майоре, нека има малко толеранс. На първа загуба ще си част от "мнозинството", което вещае тотален провел, така че - нека изчакаме до първата официална загуба, става ли (според мен ще е последния кръг, след като сме се класирали вече в "Б" група)? На мача с Асеновец се наслушах на "Ето ги, мърдите, с психиката от селския" и "Нафтата ще ни разбият". Ако и ти така мислиш - направо го казвай.

Нека има малко толеранс по отношение на отбора, защото от всички важни клубове в България само ние сме тези, които от 3-ма човека двама са против тези, които водят отбора и играят на терена...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 17 авг 2010 21:58

Ти сигурно ще ме разбереш. Аз не искам загуба!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 17 авг 2010 22:38

Yellow major написа: Няма да изпадам в по-дълбок диалог с теб. Ясно е че не си разбрал за какво иде реч. Поне отиди да питаш Бакалов, колко години смята да играем във В група да видим какво ще ти отговори той.

Няма ли вече да спреш с твойте "размисли и страсти" клонящи към интрига ? Или го правиш нарочно или си прекалено тъп за да не можеш да разбереш какво пишеш.
Според теб Бакалов колко години смята да води отбора във Вгрупа ? Нима мислиш , че за него има друг вариант освен моментално завръщане при майсторите ? С пари или без пари няма друга алтернатива пред отбора освен Б група ! Това да ти е ясно и спри да пишеш глупости !
А що се отнася до прословутия един милион , не забравяй , че това е проекто бюджет. Дай Боже скоро да се случат някои неща след които той ще бъде и реален.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 17 авг 2010 23:02

Yellow major написа:И само едно изречение още, никой не настройвам.Искам Ботев да е лидер където и да играе и да не се примиряваме със слабостите в организацията на клуба и резултатите. Аз съм максималист и изисквам както най-доброто от себе си, така и от тези които вземат два пъти повече пари от мен и работят за любимия ми отбор.
Казах вчера ,че трябва да се даде кредит на доверие на Бакалов ,но не безкраен а да зависи от резултатите.

Предлагам да изкараш тапия за треньор, да поискаш да поемеш отбора, само след първия мач, някой подобен на теб като те емне, да не се откажеш.
Майоре, не си глупав, само не ми е ясно откъде у тебе тая злоба срещу Бакалов? Взехме си мача, макар и трудно, и пак недоволни. Някой от вас, ако си мисли, че ще минем на парад през групата, много се лъже. Повечето отбори ще ни скачат, защото не се знае кога пак ще имат шанса да играят срещу Ботев. За тях е въпрос на чест да се раздадат срещу нас, а ако ни бият, ще е безкраен празник. Оставете ръководството да работи, нека да имат поне стартово спокойствие. Не ме интересува дали ще бием с бразилска техника или грозно с едно на мъка, важни са трите точки за самочувствието на момчетата. И нашата подкрепа!!! Даваш ли си сметка, че 90% от тези момчета, никога не са играли пред такава публика, всъщност изобщо пред публика? Отговорността да носиш фанелката на Ботев, да биеш на всяка цена в първия си мач, за да стартираш добре и после да си спокоен, да няма напрежение, всичко това им се отрази. Предвид и никаквия им опит(с малки изключения) във футбола изобщо, резултата е нормален. Не забравяй и малшанса на 5-те греди. В този мач имахме два варианта, да смачкаме Асеновец или да се мъчим, както се получи. Да се надяваме, че следващия мач ситуацията ще е различна.

Върни се в “Ботев”