Botev_Music написа:Вижте пичове, не пиша в този форум, но чета мнения и мога да каж че има някои хора настройват масите не знам с каква цел, но ги има. Значи конкретна критика към Майора, не мога да разбера какво искаш да постигнеш като кажеш Бакалов да си подава оставка. Ти от небето ли падаш не знам. Можело да не влезнем с тая игра или ще си развалим имиджа и прочие. Ами и да не влезнем голям праз, ние цялата демокрация не знаехме къде се намираме. От български гранд се превърнахме в посмешище нямахме идентичност, бяхме цирк, нямаше го стила на Ботев с контраатаки, пасове , бързина. Ботев беше равносилно на Беласица и други такива. Подиграваха ни се така наречените грндове, мачкаха ни и накрая на сезона ни прибираха играчите. И сега когато има светлина след толкова много години ти имаш наглостта да говориш сякаш Ботев не е претърпял тоя кошмар ами си стартира нормално първенството и ние не сме доволни от играта щото искаме повече. Ти осъзнаваш ли че Ботев можеше сега да го няма или не- май не. Ти също беше този който ни уверяваше как имало сделка и колко хубави били италианците и май ти искаше да се осъществи сделката нали и сега като Ботев е при аматьорите май не ти е готино. Ето това е разликата между теб и мен а може би повечето хора : АЗ СЕ РАДВАМ ЧЕ БОТЕВ ПОЧНА ОТ ТУК НАЧИСТО. И последно който иска оставката на Марин нека стане член и да гласува. Аз самия станах член само заради моя Ботев, защото не съм в Пловдив и няма да посетя нито един мач и нито едно събрание а както виждате и по форумите не съм активен. Тоест направете кой квото може за Ботев и не мрънкайте и не изисквайте толкова.
+1