ЦСКА-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот The Sailor Man » 16 авг 2010 09:54

4MVN написа:
The Sailor Man написа:
4MVN написа:Момчета ,ще ме извините ,но пишете много глупости ...ЦСКА не са Академик ..ако играем както до сега го правихме в тези 3 мача ,не ни чака нищо добро в София .Не може Академик да имат 6-7 положения във Варна .ако беше някой по-голям отбор на 100% губихме мача .ЦСКА ще се събудят точно срещу нас ,и не забравяйте ,че ако вземем мача в София може и убийства да станат на Армията .дали с игра или съдии ,няма да ни пуснат ...Но все пак ,тайничко се надявам на нещо ...

Ти ще ме извиниш,но Академик имаха 1 положение и го изкараха в аут.Имаха и 1 удар във вратата,анемичен и Пиргов го хвана.До 60 минута не минаха центъра.Тотално ги надиграхме по всеки показател

Извинявай ти ,но явно не си гледал мача ,хайде нека да гледаме реално ,и на мен не ми се иска ,но за жалост е така .Ако не си гледал мача ,гледай обзора на кръга ,там всичко ще покажат ...

Да спрем с извиненията,а да ми изредиш 7-те положения на Академик.Аз юе ти кажа какво имаха-анемичен удар с глава право в Пиргов и едно центриране на главата на Редовски,много добро и Редовски показа,че е добър колкото Дембеле,т.е. би нагоре :lol: .Е,това имаха академик и нито един удар в рамките на нашата врата.Имаха някакъв хаотичен натиск последните 20 минути и при този натиск да ти кажа ли какво стана?Първо Даниел Г. имаше 200% положение и чистиха от голлинията,второ-Жоро Илиев имаше малшанс при удара си от 6-7 метра.Това беше,Академик бяха точно като аматьорчета юрнали се напред и пред вратата им кипеше,не пред нашата,спокойно им забивахме 4-5:0,но имахме нечовешки малшанс.Стига превземки,до 60 минута не минаха центъра,Танко Дяков и Сашко играха плеймейкъри и то в тяхното поле :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 16 авг 2010 10:40

Подкрепям последите 2 мнения.имаме нужда от заместник на Жоро, което хич не е лесно да се уреди.Видяхме вчера , че Кривия вдигна Левски така както го направи срещу нас пролетта във Варна.Такъв футболист ни трябва/нямам предвид него/.Лошото е , че футболисти като тях двамата просто в "А" групя НЯМА!!!В мометна в, който се върне на 100 Жоро ще сме много по-креативни.Ако и Миро се възстанови и играем 4-4-2 с него и Божилката отпред, отбора ще е в оптимален вариант.Иска ми се да видя малко повече игрово време за Тошко.Дани Г. може да си почине поне едно полувреме срещу ЦСКА.Ели не мисля, че ще е готов за цял мач и то срещу невероятно надъханите бойкот-футбалери на червените от София!Мися си че в халфовата линия трябва да играят Дани Д. Адемар.Тошко, Марадончо, и ако е готов Жоро,отпред с Божилов!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 авг 2010 13:26

Очакваното се случи - Дочев вече не е треньор на ЦСКА.
Лоша новина за нас. :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 16 авг 2010 13:43

The Sailor Man написа:Мача с ТНС за нас е от значение дотолкова,че ще им изцеди силиците и пак ще са дроб,а може и да се контузи някой там :mrgreen: .Шамар от уелсците е задължителен обаче ако имат нов треньор.Задължително е той да стартира със загуба и особено в Европа,за да продължат катаклизмите с пълна сила и да се изпокарат още повече там лекетата им.Ако оставят Дочев обаче е добре да излъжат ТНС,че да се задържи до мача с нас....Абе и в двата случая сме добре,особено ако Христо Стоичков им стане треньор като го помня какви тактики,какви схеми с 2 защитника мале мале,дано да е той :mrgreen:

Само да не се кунтузи Акуаро или Еспозито :lol: :lol: :lol: Че с тях ще играем с 13 човека :D

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 16 авг 2010 14:30

Да,жалко,но нека да помислим.Чужденците там са все още с по 25 000 евро заплата и напрежение има и ще има.Новото треньорче ще не ще ще трябва да дебютира с ТНС.И какво ни трябва на нас?Ами уелсците да им го набият отзад,да сринат и малкото дух който им е останал,да компрометират новия треньор....и в неделя ги довършваме с лекота.В отбори като техните,основани на идиотизма и мегаломанията всяка загуба в ЕКТ влече след себе си катастрофа.А какво ще е ако е от такива готвачи?Освен катастрофа ще ги заринем с подигравки,скандалите там между играчите ще ескалират до немай си и къде,новия треньор ще се крие в кенефите по време на разборите...хахахахаха,стискайте палци за ТНС,а към италианските рендета прибавете и Виданката,Дечев и Караджов,цялата им защита и вратар са просто палячовци....ДАНО НЕ СЕ СТИГНЕ ДО РЕАНИМАЦИЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МЪРТВЕЦ.Много зависи от ТНС,ТНС трябва да ги бият,или поне равен,че да ги изправят пред кошмарен реванш там сза който да мислят денонощно...а ние да им дадем да разберат,че в неделя ще играем остро,ако се наложи-брутално нечовешки за нашите 3 точки,т.е. ще им се наложи да жертват единия мач - или влизат в битка с нас и губят играчи за ТНС,или клякат както обикновено и се точат за уелсците.Освен това и Мауриньо да дойде пак са си същите мишки.Важно е да сме безмилостни.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 16 авг 2010 14:38

По отношение на предстоящия мач:
-с тази игра от послените 3 мача, даже и опашкар като ЦСКА ще ни бие без никакви проблеми. И при видно слаба игра никакви наченки да се смени тактиката или изпълнителите от страна на треньора.

По отношение на транферите:
-най-добрите чужденци които са играли при нас са ПЕРЕШ и АНДРЕ но ги пуснахме да си заминат ей така. А Адемар изобщо не е от тяхната класа,според мен е слаб футболист и прави много грешки.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 16 авг 2010 14:44

Може и без игра да ги бием,ако мислят за ТНС и се наложи да се пазят за ТНС.Както казах-важно е да сме безмилостни в неделя,решителни да направим каквото трябва да направим,дори и да ни заклеймят после червените пишещи марксисти.Имат ли едно на ум за ТНС реванш нашата задача се свежда до това в първите 10-15 минути нагледно да им демонстрираме и да ги убедим,че в този мач трябва да се примирят,иначе ги чака война с жертви и последици в ЕКТ.Титан отчаяно искат 2 млн. и няма да рискуват,нито те,нито мишките им там.Стискайте палци за ТНС,това мога да кажа,половината ни работа те могат да я свършат,бият или равен и ни трябват само 15 минути в неделя да им "изясним ситуацията".Отново ще повторя - не ме интересува как и с какви методи,но 3-те точки в неделя трябва и ще бъдат взети от Черно Море.Безмилостност и решителност,това да си повтарят нашите до неделя :!:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 16 авг 2010 15:00

ТНС са силни точно колкото Берое, но с доста по-голям опит от тях в евротурнирите, почти всяка година играят в евротурнирите, така че може и да ги затруднят, но е ясно, че и те и Левски извадиха пак късмет с жребия и отново ще излагат България в евротурнирите
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
greenboy91
Контакти:

Мнениеот greenboy91 » 16 авг 2010 15:10

The Sailor Man написа:Нека помечтаем....смешна защита и вратар,британски съперник,страхливи италиански ментета-британски резачки,полуконтузени и възстановени български лекета бойкотаджии-уелски корави влизания като с брадви.....Освен,че изобщо не се знае как ще завърши мачът не се знае и колко от изрусените момченца там и джудженца ще успеят да го завършат и колко от тях ще са на линия за неделя.Дали няма да мислят за реванша и дали няма да се притеснят от наша игра пред която тази на уелсците е като китайски масаж?Едно ще ви кажа-бойкоти,мизерии,скандали,там има пу*ки,разбирате ли,не мъжкари....метаморфози не стават за 3-4 дена,същите пу*ки не можаха да бият наш полусакат отбор в последния им мач на Армията и посрамиха стадиона си...те са същите+италиански смешки от плажа...това е.От това ли се притесняваме?Те нямат дух,това са доказани мишки.Притеснява ме само съдията и Велизар да не сбърка състава и стратегията

Те нямат дух прав си,но мисля че последно време и ние не играем с голям дух за победа.
„Знаете много добре, че в днешно време, в България, най-хубавото е да си футболист на Левски." Даниел Димов, футболист – такъв как може да ти липсва

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 16 авг 2010 16:07

Ние нямахме дух в Пловдив,но в другите мачове се борихме мъжки.Дали нямаме дух?

Въпреки контузията, Ели Маркес залагаше на фитнес, така че е в кондиция, а от утре започва натоварване със съотборниците си на терена. Самият той сподели, че гори от желание да играе срещу бившия си тим ЦСКА, но това ще реши треньорът Попов, ако футболистът е на 100% готов.

нашите правят и невъзможното,за да играят.Елидано Маркес и Марадочно бяха супер в контролите,най-добрите и липсата на Маркес отдясно е очевидна в момента.Дано Елито е на линия и дано Жоровците(Илиев и Божилов) са титуляри

Върни се в “Черно море”