4MVN написа:The Sailor Man написа:4MVN написа:Момчета ,ще ме извините ,но пишете много глупости ...ЦСКА не са Академик ..ако играем както до сега го правихме в тези 3 мача ,не ни чака нищо добро в София .Не може Академик да имат 6-7 положения във Варна .ако беше някой по-голям отбор на 100% губихме мача .ЦСКА ще се събудят точно срещу нас ,и не забравяйте ,че ако вземем мача в София може и убийства да станат на Армията .дали с игра или съдии ,няма да ни пуснат ...Но все пак ,тайничко се надявам на нещо ...
Ти ще ме извиниш,но Академик имаха 1 положение и го изкараха в аут.Имаха и 1 удар във вратата,анемичен и Пиргов го хвана.До 60 минута не минаха центъра.Тотално ги надиграхме по всеки показател
Извинявай ти ,но явно не си гледал мача ,хайде нека да гледаме реално ,и на мен не ми се иска ,но за жалост е така .Ако не си гледал мача ,гледай обзора на кръга ,там всичко ще покажат ...
Да спрем с извиненията,а да ми изредиш 7-те положения на Академик.Аз юе ти кажа какво имаха-анемичен удар с глава право в Пиргов и едно центриране на главата на Редовски,много добро и Редовски показа,че е добър колкото Дембеле,т.е. би нагоре