от miros на 15 Авг 2010 12:20
soilwork написа:Той въпроса за "Кръга на ЦСКА" беше риторичен....Ясно е че такива като мен, няма как да започнат кампанията за промяна в структурата и управлението на клуба! Аз,както и повечето обикновенни работещи и мислещи цесекари бихме могли да подкрепим една такава идея и да плащаме определен членски внос!
Незнам дали е възможно,но и аз съм за да си откупим отбора.Да кажем че центата която трябва да се плати е 20 000 000лв (включително със всички задължения на отбора).
100 000 човека даваме по 200лв и ЦСКА започва начисто.От там нататък се избира президент(примерно Ицо или Любо),решава се какъв ще е бюджета на клубът(примерно 10 000 000лв).Всички давата по 100лв може или на полусезон по 50лв.И от следващата година тъй като клубът ще има и приходи(от билети,тв права,рекламодатели,трансфери и т.н) ще се плаща по максимум 50лв годишен членски внос.
Ако решим събираме по 1000лв и си правим стадион
Знам ,че звучи нелогично и нералистично но аз бих подкрепил такъв проект.Имам и приятели които също биха участвали.
Та въпросът е ще се подкрепи ли идеята от над 100 000 души.
Ще купувате отбора,развесели ме.Вие с смс-ите преди време едвам събрахте за по една бира за 50-те човека дето бяха на протеста/срещу Томов ли беше или за лиценза,не си спомням/,сега мечтаете за милиони.