Тодор Батков !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Re: Тодор Батков !

Мнениеот emigo » 15 авг 2010 12:15

Avanti_Ragazzi написа:Като ви чета и направо се ......Как може да лижете задното нещо на тоя скапан комунист и доностник.Пак го казвам ДОНОСТНИК заедно с другия другар там Марков.Левски е символ на свобода за няколко поколения!!!И точно тези заробили България след 1944,да ми се пишат левскари-НАПРАВО МИ ИДЕ ДА ГИ РАЗПОРЯ.А тоя мазник дори 1985 е гласувал за смяната на името на Витоша,дори само този факт трябва да е категоричен.В Левски няма място за доностници,ятаци и комунисти за тази работа си има специaлно създаден отбор от оная власт,а не Левски.В Левски такива хора нямат място.....за това не трябва да има кол****ия от никой левскар. Както каза агента ГА,че Д.Джуров щял да се обърне в гроба ако види сега Цура.Аз казвам,че хиляди левскари ще се обърнат в гробовете си ако видят,че точно това което са мразели най-много е на чело на отбора им?

Именно!Личност с комсомол-комунистическо,ДС,БСП (не забравяйте,че стоеше до Виденов на предизборните митинги) минало няма моралното право,да е начело на отбор олицетворяващ неодобрението и борбата против изброеното по-горе.Ние левскарите сме с дясно мислене и антипод на цска-символ на лявата,комунистическа и престъпна идеология.
П.П.Искрено съжалявам,че Батков няма по-добра алтернатива,като президент.За това автора е прав,до някъде.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 авг 2010 12:22

А бе стига сте го възвеличавали тоя долен комунист бе.Теорията че ако не бил Батков Левски едва ли не нямало да го има... Цъ цъ.Направо ми се гади.Това го пишат или хора дето са родени след 90 година или такива които са комунисти.( Левскар комунист леле майко! Да му е честито. По добре да си трае че е едно от двете. :roll: ).Какво се скандира на герена ? И преди , и сега , Левски значи свобода!!!Кратко точно и ясно.
Винаги съм казвал че ако не беше Батков щеше да е друг.Левски го има не заради Батков.Той е щастливец че е собственик на Левски.Той има полза от това най-малкото за да се идефицира в обществото като обществено значима фигура.Казва: Аз дадох това ,аз дадох онова!! Ами да не си ги давал бе мустак!!! Що даваш пари? Ай така заради всички нас да се радвам. Ха ха.

Не е за форуми но малко проучете по темата: Защо футболните клубове са примамливи за така наречените "бизнесмени"!!!

Направихме 2 свестни мача и почнаха дитирамби за Тодор Батков! И (не дай боже) ако отпаднем от 16-я в Швеция пак ше запеете другата песен.

Левски го е имало преди Батков ще ги има и след него!

Ако не беше Батков щеше да е някой друг!

Да си президент на Левски е по скоро погалване от съдбата от колкото да е мъченичество както го изкарва автора на темата че едва ли не колко му е било трудно на Батков да издържа клуба.Ха ха.Ако му е много трудно да се маха!!!

Не се излагайте поне да му пишете теми и песни на възхвалата.Ако иска автора на темата и защитниците, да вземем да запеем песени на възхвала за него на стадиона.

Айде сиктер!!!!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 15 авг 2010 12:22

slavi_1914 написа:
optimistik написа:Славчо стига се мъчи да ни промиваш мозъците на тема "Батков" и не използвай момента на кризата в ЦСКА да го изкараш тоя ангел пазител на БГ футбола.Добре,че беше Гонзо,та изнесе всичко на гърба си,затова и до него някакси не стои добре лъсналата просташка физиономия на тариката Батков.Не сме забравили какво направи миналата година с т.н. Казанска афера и всичките му байганьовщини за да смачка Левски и самочувствието на феновете на този славен клуб.Моли се да няма силите и възможностите да разпродаде на парче клуба както направи след влизането ни в групите на Шампионската лига.Тоя плъх денонощно сънува паричките,които ще прибере от ЛЕ и продажбата на Дембеле.А после ще се оправдава със световната криза и подмолните действия на Бин Ладен и световният лидер на черното тото.По добре млъкни,защото още ме втриса от самодоволната лъскава ухилена физиономия на г-н Батков след поредната победа на Левски,за която той няма НИКАКВА заслуга :!: И доста подозрително ми звучат пригласянията на някой си "обичам левски" регистриран преди седмица ... :mrgreen:

Ничии мозък не се опитвам да промия. Ако нечии такъв вече е промит, той никога няма да функционира самостоятелно !
А като си толкова оскърбен и не можеш да простиш нечия грешка искам да те попитам ти успехите на Левски последните години на какво ги дължиш ? Нима главата на рибата ако мирише не мирише цялата риба ?
И ако сънува пари няма да дава такиви !
И ако той прибира пари от Евротурнирите Левски от какво се издържа ????
Или за вас Батков е длъжен да дава пари за разходи , а спечелените такиви са общи и той ги краде !
Управлявай някоя фирма поне 3 години В БЪЛГАРИЯ и пак ще си говорим

Управлявам фирми от 1990 г насам и мисля,че достатъчно знам.Нито се смятам оскърбен,нито търся реванш.Знам само на какви принципи се управлява футбола в Бг и г-н Батков никога не се е делил от тези принципи.Да,вярно е,че рибата се вмирисва откъм главата,последните години и историята на футбола ни го доказва.Ако погледнем трезво какви хора се занимават с футбола и какво печелят и какво губят,можем да кажем само едно-видимо те губят.Тогава идва въпроса-а какъв е смисъла.Според теб г-н Батков е благодетел и меценат на ФК Левски 1914-а откъде на къде,защо,с какво и за какво.Отговори си сам,а според мен ти знаеш много добре отговорите,след като искаш откровеност,първо ми отговори на тези въпроси,може би и аз знам някои отговори.Но ако си мислиш,че феновете на Левски лесно прощават и забравят,жестоко се лъжеш.И по цял свят е така-тарикатите във спорта трудно оцеляват

lokos

Мнениеот lokos » 15 авг 2010 12:33

Deliba6 написа:
lokos написа:тая тема е безсмислена защото с изклиучение на 30,40 пъпчиви тинеиджъра които са мижитурки в обществото и търсят своята слава се опитват да не харесват Батков или просто са си тъпи и неорентирани как се ръководи бизнес и футболен клуб :!: много може да се пише какво направи Батков за Левски и то се вижда от Всички с изклиучение на тия 30,40 пубера!!!

"Стига ми тая награда, да каже нявга народа..."!!! :twisted: Благодаря пич, че ме подмлади с 40-ина годинки!... ;) Отивам да си изстискам пъпките и да си ударя една "злобарка" в твоя чест!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
АЗ ТЕ ПОДМЛАДИХ С 40Г.СЕГА И ТИ ДА СЕ ПОДМЛАДИШ УМСТВЕНО ПОНЕ С 20 НЕ 40 И СТАВАШ ПИЧ ;) спри с злобарките може те да ти пречат да видиш истината

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 15 авг 2010 12:35

И преди и сега ЛЕВСКИ значи свобода!!! Ако,някой не разбира,този лозунг и дори малко одобрява Батков за свой президент,то той е объркал отбора на който привърженик е!Все още съществува,един отбор,на който по-му приляга,такъв президент (цска).

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 15 авг 2010 12:39

На кой въпроси искаш да ти отговоря ?

И не съм на заплата при Тодор Батков, а ми се иска Българите да не сме онези "мразещи всичко и всички" и да бъдем малко по-признателни,когато някой прави нещо за нас !!!!!!!!

Бъдете сигурни че мрънкалниците в синята агитка няма да са доволни даже и Абрамович да купи Левски ! И на него ще му намерят кусури и ще си мрънкат и ТЕ ще раздават правосъдие и Ще гонят от Герена !

КОЙ СТЕ ВИЕ ЧЕ ДА ГОНИТЕ ОТ ГЕРЕНА ??? АМИ АКО ВАС НЯКОЙ ВИ ИЗГОНИ ОТ ГЕРЕНА ???
Защо някой от вас не се надигне срещу малумните (да ме извините ама са такиви) Ултраси който на всеки мач се бият с полицията и хвърлят бомбички и пушат като обезумели трева на стадиона, ами се надигате срещу човека който дава пари в Левски.
Ако Батков бе продал Левски сега можеше да се конкурираме с Панчаревците,а не да виждаме поредния лъч в развитието ни !
Ако е такъв какъвто казвате защото Гонзо и останалите не го мразят ? Нима те не обичат Левски ? И какво значение има политическото пристрастие ? Нима в Левски няма комунисти и сред феновете ? И тях ли искате да изгоните ?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 15 авг 2010 12:47

Работата е жалка! Започвайте да печатате лепенките "БАТКОВ ВЪТРЕ!"!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 авг 2010 12:54

slavi_1914 написа:На кой въпроси искаш да ти отговоря ?

И не съм на заплата при Тодор Батков, а ми се иска Българите да не сме онези "мразещи всичко и всички" и да бъдем малко по-признателни,когато някой прави нещо за нас !!!!!!!!

Бъдете сигурни че мрънкалниците в синята агитка няма да са доволни даже и Абрамович да купи Левски ! И на него ще му намерят кусури и ще си мрънкат и ТЕ ще раздават правосъдие и Ще гонят от Герена !

КОЙ СТЕ ВИЕ ЧЕ ДА ГОНИТЕ ОТ ГЕРЕНА ??? АМИ АКО ВАС НЯКОЙ ВИ ИЗГОНИ ОТ ГЕРЕНА ???
Защо някой от вас не се надигне срещу малумните (да ме извините ама са такиви) Ултраси който на всеки мач се бият с полицията и хвърлят бомбички и пушат като обезумели трева на стадиона, ами се надигате срещу човека който дава пари в Левски.
Ако Батков бе продал Левски сега можеше да се конкурираме с Панчаревците,а не да виждаме поредния лъч в развитието ни !
Ако е такъв какъвто казвате защото Гонзо и останалите не го мразят ? Нима те не обичат Левски ? И какво значение има политическото пристрастие ? Нима в Левски няма комунисти и сред феновете ? И тях ли искате да изгоните ?

Пич пишеш гпуспости.Ако Батков не е президент ( собственик) на Левски нико няма право да го изгони.В случая ние искаме да не е собственик.А не да не е фен.Ако иска да си е фен, но пази боже от фен на Левски- комунист.

А иначе той ни гони!!!През 94 година на всеки мач на Левски имаше поне 10 хил.Сега къде са тия хора.Измряха ли ?

Да не говорим че ако Батков бе продал Левски както можеше да сме като панчеревци така и можеше да сме редовни участници в групите на ШЛ.
Последна промяна от sl321 на 15 авг 2010 13:02, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 15 авг 2010 12:59

Ако ще и шампионската лига да спечелим тоя мазен плъх не мога да го харесвам като се сетя на какво бяхме подложени последните години :evil: и моля ви се не го възвеличавайте след няколко добри мача

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 15 авг 2010 13:07

sl321 написа:
slavi_1914 написа:На кой въпроси искаш да ти отговоря ?

Пич пишеш гпуспости.Ако Батков не е президент ( собственик) на Левски нико няма право да го изгони.В случая ние искаме да не е собственик.А не да не е фен.Ако иска да си е фен, но пази боже от фен на Левски- комунист.

А иначе той ни гони!!!През 94 година на всеки мач на Левски имаше поне 10 хил.Сега къде са тия хора.Измряха ли ?

Дойдохме си на думата !!! Има една група фенове на Левски която ходи на мачове само когато им се помолят и В.Грънчаров и Т.Русев и когато играем със силен отбор ! Ето това са " най-верните" фенове на Левски. И после се оправдават с това ,че живеели в провинцията. Глупости на търкалета.
За мача с Калмар едно момченце от Бургас на 15 години избяга от вкъщи и излъга родителите си че е на рожден ден и дойде в София да гледа мача на Левски ! Мой познат (съответно и негов,който знаеше че е дошъл в София) ми звънна и ме помоли да го заведа до стадиона !
Именно това за мене значи да си Левскар и шапка му свалям на това момче и други които обичат така Левски. Любовта не се измерва, тя се показва ! Накрая го наказаха родителите му който разбраха за идването му, но той ми звънна и ми каза,че се радва че е бил на мача.
А като са толкова много "Верните" фенове на Левски защо продаваме толкова малко абон.карти ???
Или на някои хора и 26 лв. им се свидат, а после защо Батков не давал за деф.халф ?

Не искам да споря с вас. Левски има нужда от спокойствие за да продължи добрите си изяви.
Именно за това ми се иска да спрете с тези простотии към Батков. Мразете си го колкото искате,но не карайте хората да си мислят,че всички го мразим,защото това не е така !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Върни се в “Левски”