Avanti_Ragazzi написа:Като ви чета и направо се ......Как може да лижете задното нещо на тоя скапан комунист и доностник.Пак го казвам ДОНОСТНИК заедно с другия другар там Марков.Левски е символ на свобода за няколко поколения!!!И точно тези заробили България след 1944,да ми се пишат левскари-НАПРАВО МИ ИДЕ ДА ГИ РАЗПОРЯ.А тоя мазник дори 1985 е гласувал за смяната на името на Витоша,дори само този факт трябва да е категоричен.В Левски няма място за доностници,ятаци и комунисти за тази работа си има специaлно създаден отбор от оная власт,а не Левски.В Левски такива хора нямат място.....за това не трябва да има кол****ия от никой левскар. Както каза агента ГА,че Д.Джуров щял да се обърне в гроба ако види сега Цура.Аз казвам,че хиляди левскари ще се обърнат в гробовете си ако видят,че точно това което са мразели най-много е на чело на отбора им?
Именно!Личност с комсомол-комунистическо,ДС,БСП (не забравяйте,че стоеше до Виденов на предизборните митинги) минало няма моралното право,да е начело на отбор олицетворяващ неодобрението и борбата против изброеното по-горе.Ние левскарите сме с дясно мислене и антипод на цска-символ на лявата,комунистическа и престъпна идеология.
П.П.Искрено съжалявам,че Батков няма по-добра алтернатива,като президент.За това автора е прав,до някъде.