Футболистите на ЦСКА !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Футболистите на ЦСКА !!!

Мнениеот POPCORN » 15 авг 2010 11:24

МИ НА МЕНЕ ЗА НИЩО МЕ МАХНАХА ТУКА ВСЯКАКВИ ИДИОТИ СИ ПРАВЯТ КВОТО СИ ИСКАТ

еми така е... те биха са няколко мача и почнаха се занимават с ЦСКА, понеже Левски вече са толкова добри че няма какво да им се коментира.Много искам да паднат скоро време от някой , пък ако е от Европа тука ще черпя всички с каса бира , да им гледам сейра, на сините псевдофенчета.ЦСКА да влезне в лига европа а те да изхвърчат.. тогава ще има едно реване реванеееееее .....
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 15 авг 2010 11:25

antonio написа:Линкин парк, на тебе батко само едно мога да ти кажа - На Батков комсомолските пари ви затвориха смърдящите усти! Аре вие понеже нищо не бойкотирайте си се радвайте на Бай ви Ганьо, той ще ви нагласи вас.

1:1 Георги Атанасов ! Евала, поредния, и не последния , който незнайно откъде знае от къде и какви са парите на Батков. Както казва един от злите модератори в форума : "ИЗТОЧНИК ?!" ! Не мога да разбера , защо има идиоти и от Цска и от Левски, които винаги развалят дискусията. Призовавам , като левскар , другите левскари да спрат да отговарят на червените феновете, както и обратното ! Нека поне да има толерантност в форума ! Амин.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 авг 2010 11:25

valkata_levski написа:Не мога да разбера защо са всичките провокации от нашите.Да ЦСКА няма никаква идея как да играят,ужасно са слаби.И какво от това?Нали след 3-4 години сме ние на тяхното място!Тогава червените ще започнат да се гаврят с нас,а по-умните от тях ще си замълчат,защото ще се сетят какво ги чака.Така кололололото се върти и идва техния ред,после нашия и така до 2012 :lol:

еми просто някой от феновете им е толкова мозъчният капацитет и те това не го разбират..те мислят за момента!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

bigthener
Контакти:

Мнениеот bigthener » 15 авг 2010 11:27

valkata_levski написа:Не мога да разбера защо са всичките провокации от нашите.Да ЦСКА няма никаква идея как да играят,ужасно са слаби.И какво от това?Нали след 3-4 години сме ние на тяхното място!Тогава червените ще започнат да се гаврят с нас,а по-умните от тях ще си замълчат,защото ще се сетят какво ги чака.Така кололололото се върти и идва техния ред,после нашия и така до 2012 :lol:

:lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 авг 2010 11:27

то колкото и да си нормален и да ти се иска да викаш за българското просто такива идиоти те насторйват да искаш да паднат... ебаси мамата писна ми от идиотчета!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 15 авг 2010 11:28

POPCORN написа:
Linkin_Park написа:С извинение за теб пък на кой му дреме? Следя ти от месеци глупостите , който пишеш и по - голяма фурнаджийска лопата от теб , тук на дали има! А кое те подразни в поуста? Кое беше лъжа? След като ви кажем истината в очите , сме ви криви и "осираме" темите?! :lol: Нищо , че след няколко часа ще си ги кажете същите неща между вас си и все пак ще признаете какъв цирк сте! :lol:

ами поне в този форум на някой хора им пука за мненията ми, защото влизам малко по удавна от тебе и съм доказла ,че мисял малко по-реално то тебе.мен ме дразни само като ти видя ника.влизаш с форума ни цел заяждане.такива като тебе въобще не трявбат да пишат в тоя форум !И ти кой си че не разбрах ,че да казваш кое е истина и кое не ?

Чакай , чакай какви пак взе да ги бръщолевиш? Не беше ли точно ти този , дето като научи за 10-те лева билет и напълни форума с псувни... още тогава се канеше да бойкотираш , после излезе със съвсем различна версия и дори си си купил абонаментна карта?! :lol: Няма нищо лошо да се осъзнаеш и да си подкрепиш отбора , ама ставаш за смях като не знаеш сърби ли те , боли ли те! Да имах за целта да се заям признавам си! Това е заради теб и се заяждам с теб както виждаш, дължи се на вчерашните ти убеждения , че ще смачкате Видима и никой нищо няма да мжое да ви каже!

antonio
Контакти:

Мнениеот antonio » 15 авг 2010 11:31

track.and.field написа:
antonio написа:Линкин парк, на тебе батко само едно мога да ти кажа - На Батков комсомолските пари ви затвориха смърдящите усти! Аре вие понеже нищо не бойкотирайте си се радвайте на Бай ви Ганьо, той ще ви нагласи вас.

1:1 Георги Атанасов ! Евала, поредния, и не последния , който незнайно откъде знае от къде и какви са парите на Батков. Както казва един от злите модератори в форума : "ИЗТОЧНИК ?!" ! Не мога да разбера , защо има идиоти и от Цска и от Левски, които винаги развалят дискусията. Призовавам , като левскар , другите левскари да спрат да отговарят на червените феновете, както и обратното ! Нека поне да има толерантност в форума ! Амин.

Само едно искам да те попитам. Миналата година псувахте Батков, искахте му главата, всеки мач Батков к.рво, а сега изведнъж след един единствен успешен трансфер - този на Дембеле и край - вие големите фенове вече го боготворите, забравихте че той е Бай Ганьо, че той ви затрива и темподобни. Та въпроса ми е - кога сте били глупаци? - Преди, като го псувахте или сега като му се радвате?

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 15 авг 2010 11:32

POPCORN написа:то колкото и да си нормален и да ти се иска да викаш за българското просто такива идиоти те насторйват да искаш да паднат... ебаси мамата писна ми от идиотчета!

Ами тези дето бяха в агитката на Галатасарай? тези дето бяха на 3-ти март в агитката на Ливърпул? тези дето празнуваха головете във вратата на Левски в ШЛ , как да не те настроят тези "фенове" да си винаги срещу цска?!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 авг 2010 11:32

Докато се регистрират деца и ученици из форумите така ще е....с оглед на днешното образование и умственият капацитет който, притежават половината от синият и червеният лагер сме принудени да търпим всякви образи и мнения.Не отговаряйте на простотии и провокации и това е спасението засега!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 авг 2010 11:34

Linkin_Park написа:
POPCORN написа:
Linkin_Park написа:С извинение за теб пък на кой му дреме? Следя ти от месеци глупостите , който пишеш и по - голяма фурнаджийска лопата от теб , тук на дали има! А кое те подразни в поуста? Кое беше лъжа? След като ви кажем истината в очите , сме ви криви и "осираме" темите?! :lol: Нищо , че след няколко часа ще си ги кажете същите неща между вас си и все пак ще признаете какъв цирк сте! :lol:

ами поне в този форум на някой хора им пука за мненията ми, защото влизам малко по удавна от тебе и съм доказла ,че мисял малко по-реално то тебе.мен ме дразни само като ти видя ника.влизаш с форума ни цел заяждане.такива като тебе въобще не трявбат да пишат в тоя форум !И ти кой си че не разбрах ,че да казваш кое е истина и кое не ?

Чакай , чакай какви пак взе да ги бръщолевиш? Не беше ли точно ти този , дето като научи за 10-те лева билет и напълни форума с псувни... още тогава се канеше да бойкотираш , после излезе със съвсем различна версия и дори си си купил абонаментна карта?! :lol: Няма нищо лошо да се осъзнаеш и да си подкрепиш отбора , ама ставаш за смях като не знаеш сърби ли те , боли ли те! Да имах за целта да се заям признавам си! Това е заради теб и се заяждам с теб както виждаш, дължи се на вчерашните ти убеждения , че ще смачкате Видима и никой нищо няма да мжое да ви каже!

това вълнува ли те тебе>?да щях да бойкотирам зарди скъпите билети и карти, само че ме уредиха и си взех от 58 картите.. сега разбра ли защо ходя>?а тебе най-малко трявба да те вълнува аз какво говоря и какво не...дотри да незная дали ме сърби или не не е твоя работа..ти в тоя форум нямаш работа шом само се заяждаш разбира ли.. зашото помни ми думата , ако стане така че отпаднете от лига европа или накрая левски е след ЦСКА ще те скъсам от ебавкиииииии ама ще те скъсам понеже си много отворен!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”