Мнениеот POPCORN » 15 авг 2010 11:34
Linkin_Park написа:POPCORN написа:Linkin_Park написа:С извинение за теб пък на кой му дреме? Следя ти от месеци глупостите , който пишеш и по - голяма фурнаджийска лопата от теб , тук на дали има! А кое те подразни в поуста? Кое беше лъжа? След като ви кажем истината в очите , сме ви криви и "осираме" темите?!

Нищо , че след няколко часа ще си ги кажете същите неща между вас си и все пак ще признаете какъв цирк сте!

ами поне в този форум на някой хора им пука за мненията ми, защото влизам малко по удавна от тебе и съм доказла ,че мисял малко по-реално то тебе.мен ме дразни само като ти видя ника.влизаш с форума ни цел заяждане.такива като тебе въобще не трявбат да пишат в тоя форум !И ти кой си че не разбрах ,че да казваш кое е истина и кое не ?
Чакай , чакай какви пак взе да ги бръщолевиш? Не беше ли точно ти този , дето като научи за 10-те лева билет и напълни форума с псувни... още тогава се канеше да бойкотираш , после излезе със съвсем различна версия и дори си си купил абонаментна карта?!

Няма нищо лошо да се осъзнаеш и да си подкрепиш отбора , ама ставаш за смях като не знаеш сърби ли те , боли ли те! Да имах за целта да се заям признавам си! Това е заради теб и се заяждам с теб както виждаш, дължи се на вчерашните ти убеждения , че ще смачкате Видима и никой нищо няма да мжое да ви каже!
това вълнува ли те тебе>?да щях да бойкотирам зарди скъпите билети и карти, само че ме уредиха и си взех от 58 картите.. сега разбра ли защо ходя>?а тебе най-малко трявба да те вълнува аз какво говоря и какво не...дотри да незная дали ме сърби или не не е твоя работа..ти в тоя форум нямаш работа шом само се заяждаш разбира ли.. зашото помни ми думата , ако стане така че отпаднете от лига европа или накрая левски е след ЦСКА ще те скъсам от ебавкиииииии ама ще те скъсам понеже си много отворен!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !