POPCORN написа:и кой е?кой от другите футрболити може да вкарва всеки мач гол?Аз поне такъв не виждам, защото всичките бяха и миналата година и се видя , каква мъка беше пред гола!
[offtopic]Е провери де... не бъди мързел...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
POPCORN написа:и кой е?кой от другите футрболити може да вкарва всеки мач гол?Аз поне такъв не виждам, защото всичките бяха и миналата година и се видя , каква мъка беше пред гола!
valio написа:POPCORN написа:Obichamlevski написа:Попкорн ..... чак не се усещаш колко си прост ...... все надигравате отборите и все падате .. е как така ? И Ботев Враца сте надиграли сигурно ... но малшанс сте нямали. И Олимпиакос ( ама кипърския ) надиграхте сигурно ..... абе вие сте машинки ..... това е то модерния футбол да падаш ама после да си вярваш , че си играл нещо. Ети един съвет от мен - Пусни си мача днеска от 18:00 гледай го целия ...... мача ще завърши равен . И ти вместо да си ядосан , че не сте били ще кажеш - "ето това е първата ни точка , ей сега ги почваме"
. А ако ти се гледа футбол ...... а не ритане на посоки , утре е мача от 21:00 ... заповядай да ми гледаш моя отбор - отбора който играе футбол !
хахахахах тоя па... много си ми смешен!Това че си казвам мнението незначи че съм прост!А след мача влезни ти да видиме какво ще говориш?Сигурно ще кажешш еее ама те видима са много слаби бе, нищо че преди мача говорих ,че ще е равен![]()
![]()
Споко бе човек ще биете-честити първи точки
UltraBlue написа:POPCORN написа:и кой е?кой от другите футрболити може да вкарва всеки мач гол?Аз поне такъв не виждам, защото всичките бяха и миналата година и се видя , каква мъка беше пред гола!
[offtopic]Е провери де... не бъди мързел...[/offtopic]
Neron написа:Ние пък ще се ядосваме всякаш ако биете селото Севлиево.За кви ни мислиш бре?![]()
POPCORN написа:ето пак ми изопачаваш думите!хваля се хахах абе вие сте луди бе.. кога съм се хвалил бе?казах че при 3 на 0 няма смисъл да си даваме втория мач зор!не ми пука с колко ги биеме важното е да се продължи в Лига Европа!А вие все гледата резулатата и накрая ви го начукват...вместо да продължите....в Германи хаха сравнява ми Германия с България!
POPCORN написа:Neron написа:Ние пък ще се ядосваме всякаш ако биете селото Севлиево.За кви ни мислиш бре?![]()
ми щом предреичаш ,че мача ще е равен нали ак обиеме ще се ядосваш то е очевадно.....ако нямаше се ядосваш, нямаше да си в тоя форум в момента и да спориш....и да ми разправяш как ЦСКА са щели да направят равен!
POPCORN написа:UltraBlue написа:POPCORN написа:и кой е?кой от другите футрболити може да вкарва всеки мач гол?Аз поне такъв не виждам, защото всичките бяха и миналата година и се видя , каква мъка беше пред гола!
[offtopic]Е провери де... не бъди мързел...[/offtopic]
няма какво да проверявам..ясни са ми всичките..левкдси от 4 мача незнам колко гола има айде примерно 10 9 на дембеле 1 на жоазинио сигурно!
UltraBlue написа:POPCORN написа:ето пак ми изопачаваш думите!хваля се хахах абе вие сте луди бе.. кога съм се хвалил бе?казах че при 3 на 0 няма смисъл да си даваме втория мач зор!не ми пука с колко ги биеме важното е да се продължи в Лига Европа!А вие все гледата резулатата и накрая ви го начукват...вместо да продължите....в Германи хаха сравнява ми Германия с България!
Има и национале коефициент, който трябва да се гони... или вие не сте български представител. Нали догодина или след тоа като останем с мизерен коефициент ще ревете защо ви се пада все непреодолим съперник още в началто
Потребители, разглеждащи този форум: djd, Google [Bot] и 5 госта