Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2010 14:25

POPCORN написа:и кой е?кой от другите футрболити може да вкарва всеки мач гол?Аз поне такъв не виждам, защото всичките бяха и миналата година и се видя , каква мъка беше пред гола!

[offtopic]Е провери де... не бъди мързел... 8-)[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:25

valio написа:
POPCORN написа:
Obichamlevski написа:Попкорн ..... чак не се усещаш колко си прост ...... все надигравате отборите и все падате .. е как така ? И Ботев Враца сте надиграли сигурно ... но малшанс сте нямали. И Олимпиакос ( ама кипърския ) надиграхте сигурно ..... абе вие сте машинки ..... това е то модерния футбол да падаш ама после да си вярваш , че си играл нещо :shock: . Ети един съвет от мен - Пусни си мача днеска от 18:00 гледай го целия ...... мача ще завърши равен . И ти вместо да си ядосан , че не сте били ще кажеш - "ето това е първата ни точка , ей сега ги почваме" :) . А ако ти се гледа футбол ...... а не ритане на посоки , утре е мача от 21:00 ... заповядай да ми гледаш моя отбор - отбора който играе футбол !

хахахахах тоя па... много си ми смешен!Това че си казвам мнението незначи че съм прост!А след мача влезни ти да видиме какво ще говориш?Сигурно ще кажешш еее ама те видима са много слаби бе, нищо че преди мача говорих ,че ще е равен :lol: :lol: :lol:

Споко бе човек ще биете-честити първи точки

аз съм си много споко.. вие нещо сте се загрижили много за ЦСКА така като гледам......
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 авг 2010 14:26

Ние пък ще се ядосваме всякаш ако биете селото Севлиево.За кви ни мислиш бре? :lol: :lol:
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:26

UltraBlue написа:
POPCORN написа:и кой е?кой от другите футрболити може да вкарва всеки мач гол?Аз поне такъв не виждам, защото всичките бяха и миналата година и се видя , каква мъка беше пред гола!

няма какво да проверявам..ясни са ми всичките..левкдси от 4 мача незнам колко гола има айде примерно 10 9 на дембеле 1 на жоазинио сигурно!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:27

Neron написа:Ние пък ще се ядосваме всякаш ако биете селото Севлиево.За кви ни мислиш бре? :lol: :lol:

ми щом предреичаш ,че мача ще е равен нали ак обиеме ще се ядосваш то е очевадно.....ако нямаше се ядосваш, нямаше да си в тоя форум в момента и да спориш....и да ми разправяш как ЦСКА са щели да направят равен!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2010 14:28

POPCORN написа:ето пак ми изопачаваш думите!хваля се хахах абе вие сте луди бе.. кога съм се хвалил бе?казах че при 3 на 0 няма смисъл да си даваме втория мач зор!не ми пука с колко ги биеме важното е да се продължи в Лига Европа!А вие все гледата резулатата и накрая ви го начукват...вместо да продължите....в Германи хаха сравнява ми Германия с България!

Има и национале коефициент, който трябва да се гони... или вие не сте български представител. Нали догодина или след тоа като останем с мизерен коефициент ще ревете защо ви се пада все непреодолим съперник още в началто :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 авг 2010 14:29

POPCORN написа:
Neron написа:Ние пък ще се ядосваме всякаш ако биете селото Севлиево.За кви ни мислиш бре? :lol: :lol:

ми щом предреичаш ,че мача ще е равен нали ак обиеме ще се ядосваш то е очевадно.....ако нямаше се ядосваш, нямаше да си в тоя форум в момента и да спориш....и да ми разправяш как ЦСКА са щели да направят равен!

Да тръгнал съм за вас да се притеснявам.Много по важно ми е дали Левски ще бие Черноморец отколкото я вие биете я пак слушаме Дочков и оправданията му.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2010 14:29

POPCORN написа:
UltraBlue написа:

няма какво да проверявам..ясни са ми всичките..левкдси от 4 мача незнам колко гола има айде примерно 10 9 на дембеле 1 на жоазинио сигурно!

Ние само 8 набутахме на аматьорите... все пак не се излагаме като вас 8-) Давам ти жокер- човека, за който говоря има 4 гола за има няма изиграни 90 игрови минути сборно 8-)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:32

UltraBlue написа:
POPCORN написа:ето пак ми изопачаваш думите!хваля се хахах абе вие сте луди бе.. кога съм се хвалил бе?казах че при 3 на 0 няма смисъл да си даваме втория мач зор!не ми пука с колко ги биеме важното е да се продължи в Лига Европа!А вие все гледата резулатата и накрая ви го начукват...вместо да продължите....в Германи хаха сравнява ми Германия с България!

Има и национале коефициент, който трябва да се гони... или вие не сте български представител. Нали догодина или след тоа като останем с мизерен коефициент ще ревете защо ви се пада все непреодолим съперник още в началто :roll:

има и такова има и онакова.. мие вие последните няколко години носите най-много за България, ама можехте много пвоече да донесета нали?Ама паднахте от слабаци?Така че то има, ама човке играе докъдето му стигнат силите...И мене ми се иска да сме на 10 място не на 21 ама това е!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 14 авг 2010 14:32

Всички да се успокоят.Днеска армейците бият,утре ние и статуквото се запазва 8-) ...По-добре да си ги мерим в групите на ЛЕ,ако влезем,а не в България :geek:

Върни се в “ЦСКА”