Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

santi_santi
Контакти:

Re: Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!

Мнениеот santi_santi » 12 авг 2010 13:52

Дочев се оправдава като ощипана ученичка...не познавал играчите от българското първенство!...ами имаше предостатъчно време преди подготовката да ги научи а той си чешеше топките в германия,абе аланколу за кво са ти помощниците а отделно подписваш договор и си на ясно една че може и повече седмици,че от новият сезон ще водиш отбор от България и нямаш време да проучиш играчите от първенството най малк.Напълно безотговорно или си делят с Костадинов комисионните от италианските и другите куци коне!!!

Потребителски аватар
red_eraser
Контакти:

Мнениеот red_eraser » 12 авг 2010 13:55

Дочев е една шушомига дето не може дори да говори затова държи още Радуканов да превжда на футболистите :D давам му още 2-3 мача и е аут !
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 12 авг 2010 13:55

Дочев хубаво се оправдава, но Титаните си търсят точно такъв човек. Мислите ли, че ще вземат треньор който да има цялата власт и от него да зависи от - до. Любо беше такъв и бързо го помолиха да си тръгне.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 12 авг 2010 13:55

naskocska написа:Да не мислите че някой чужденец дошъл в БГ е гледан някъде другаде освен на ДВД .Примерно левски къде са гледали и колко Мюлдер,Гриин,Слори и т.н. айде някой да ми каже къде другаде освен на ДВД.Това дали са взели правилните играчи или не е друг въпрос, но в БГ все още отборите нямат толкова пари че и скаути да пращат по Европа или по цял свят.

Това е гласа на разума . ;)
И аз се съмнявам че в другите Бг клубове нещата са различни .
Сега всички сини медии са се заели да разкостят ЦСКА на парчета , и истеричните и зомбирани фенчета само им помагат .
Дочев си го каза , ако бяха били двата мача за първенството (нещо съвсем реално) изобщо нямаше да се занимаваме с тия простотии.
Дочев се е съгласил друг да му прави селекцията , значи ще работи с нея.
Дали селекцията е лоша ще разберем след много мачове.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 12 авг 2010 13:55

lokos написа::o :o :o ако свалиш капаците ще разбереш дали Левски,Локото,и др, имат скаути и да ли гледат някои само на двд!! 100% ги гледат на живо и то по няколко пъти ;) а това че цска от години купуват на килограм си е техен проблем ПРОСТО МАНГИЗИ ДА ОТКРАДНАТ ;) така че не слагаи аматьорите при професионалистите!!!!

Я ми кажи имената на някой скаути от тези отбори.За това на кои мачове са гледали взетите играчи в дадените отбори няма да питам че ще стане смешно. 100 % ги гледали наживо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Гриин до преди една седмица никой не го знаеше днес вече са го гледали няколко пъти - да бе да . Но и ти си прав ЦСКА купува играчи на колограм ( 5-6 вече взеха) , а левски с колко играчи се подсили този трансферен прозорец и свърши ли покупките ??? А вече уж изгради един отбор Ясен сега му карат още, че и още ще има ама ако влезнели в групите - това не е селекция на килограм, това е точно примерена и ясна селекция взета в точния момент. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 авг 2010 13:56

olisadebe написа:Моите наблюдения клонят към същото,дано не съм прав,но ако е така,по добре да се хваща пътя,на нас ни трябва личност с характер начело на отбора а не пионка .

На ВАС ви трябва личност с характер, но дали на ТИТАН им трябва такава личност?! (Доколкото знам отбора е СОБСТВЕНОСТ на Титан, не на феновете на ЦСКА, т.е. боклукчиите решават от какво има нужда отбора, а не вие!) Защо според вас уволниха по такъв подъл начин Любо Пенев! Защото той не даваше да му се месят в работата и да му редят състава! Съответно им стана неудобен и знаем какво последва! Не ги ли виждате тия от Титан, че си търсят някоя удобна пионка, която да обира всички негативи от страна на феновете, при по-слабо представяне на отбора (съответно пионката получава тлъста заплата да търпи всичките плюнки по свой адрес), а Титан-ите излизат чистички от ситуацията и си въртят бизнеса без да им мигне окото за феновете и отбора! Жалко, но факт. :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 12 авг 2010 13:58

red_eraser написа:Дочев е една шушомига дето не може дори да говори затова държи още Радуканов да превжда на футболистите :D давам му още 2-3 мача и е аут !

И от какъв език му превежда-сигурно от мамалигарски,че него знае флаха! ;)

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 12 авг 2010 13:59

olisadebe написа:Първо Муриньо е голям треньор в голям отбор
Второ -все пак си го взе Карвальо сега в Р.Мадрид
и трето -Всеки ми говори за това търпение,абе хора ние да не сме Сливен или Видима Раковски че да имаме търпение до 10-я кръг примерно ,след няколко загуби да чакаме отбора да се вдигне и да се спаси от изпадане примерно.Ние сме ЦСКА и време няма,защото още една загуба и ще доиграваме само сезона ,титлата ще е мираж,стига с това време,селекцията се прави преди началото на сезона,не след като е почнал -вижте ГОВЕДАТА,колкото и да не ми е приятно,те тяхната работа си е свършиха в подготвителния период,направиха отбор и са добре сега,сега само купуват каквото може да помогне на отбора,а ние накупихме 1000 италианеца и още толкова други бездарници които май за нищо не стават и сега ще чакаме МЕГА ИГРАЧА ШЕРИДАН -да ни спасява сезона -кой знае и той кво лайно ще е,остана без отбор и затова прие да дойде тук и при парва вазможност по късно ще офейка като Гранден
Това е истината господа -загубен сезон веждам още от сега,дано греша.....

Ти не мислиш ли че който и да е български играч, дори юноша не би офейкал при първа възможност? и да не би апостол попов да е по-добър от италианците? та той е 2ра година в ЦСКА и всяко отиграване му е голова атака напротивника, впрочем и павката е така. Заради него оня швейцарец ни вкара 4 гола. А и 1ния италянец съм го гледал във всички предсезонни мачове и игра страхотно, но му смениха 4 партньора, нормално е да се обърка. Другия сме го гледали 50 минути?! Да селекция се прави преди сезона. В това си прав.Но тази селекция нали не се прави за 1 сезон само? нали искаме да изградиме отбор който да играе 4-5 сезона заедно? И това че сме загубили 1 сезон (въпреки че има 28 кръга и всичко може да се случи, само виж миналия сезон) ще е минимална жервта ако изградиме отбор. от 90 година нашата стратегия е сезон за сезон, без бъдеще. сега обаче виждам че се купуват играчи на по 21-22 години. ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ЧЕ ТОЗИ ПЪТ НЕЩАТА ЩЕ СА РАЗЛИЧНИ.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 12 авг 2010 14:01

няма лошо гледал си двд,но накарай го да изкара някакви проби и тогава подписвай с играча а не така юргулишката давай ....

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 авг 2010 14:03

kolokolo написа:
naskocska написа:Да не мислите че някой чужденец дошъл в БГ е гледан някъде другаде освен на ДВД .Примерно левски къде са гледали и колко Мюлдер,Гриин,Слори и т.н. айде някой да ми каже къде другаде освен на ДВД.Това дали са взели правилните играчи или не е друг въпрос, но в БГ все още отборите нямат толкова пари че и скаути да пращат по Европа или по цял свят.

Това е гласа на разума . ;)
И аз се съмнявам че в другите Бг клубове нещата са различни .
Сега всички сини медии са се заели да разкостят ЦСКА на парчета , и истеричните и зомбирани фенчета само им помагат .
Дочев си го каза , ако бяха били двата мача за първенството (нещо съвсем реално) изобщо нямаше да се занимаваме с тия простотии.
Дочев се е съгласил друг да му прави селекцията , значи ще работи с нея.
Дали селекцията е лоша ще разберем след много мачове.

Значи аз съм зомбиран и истеричен фен, така ли излиза? :) :geek:
Дочев се съгласил друг да му прави селекцията... Дочев се съгласил да остане стария треньорски щаб.... Дочев се съгласил на това, Дочев се съгласил на онова. Този Павел Дочев е много съгласен човек, не мислите ли??? :) ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”