Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!
Дочев се оправдава като ощипана ученичка...не познавал играчите от българското първенство!...ами имаше предостатъчно време преди подготовката да ги научи а той си чешеше топките в германия,абе аланколу за кво са ти помощниците а отделно подписваш договор и си на ясно една че може и повече седмици,че от новият сезон ще водиш отбор от България и нямаш време да проучиш играчите от първенството най малк.Напълно безотговорно или си делят с Костадинов комисионните от италианските и другите куци коне!!!
- red_eraser
- Контакти:
Дочев е една шушомига дето не може дори да говори затова държи още Радуканов да превжда на футболистите :D давам му още 2-3 мача и е аут !
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!
Дочев хубаво се оправдава, но Титаните си търсят точно такъв човек. Мислите ли, че ще вземат треньор който да има цялата власт и от него да зависи от - до. Любо беше такъв и бързо го помолиха да си тръгне.
naskocska написа:Да не мислите че някой чужденец дошъл в БГ е гледан някъде другаде освен на ДВД .Примерно левски къде са гледали и колко Мюлдер,Гриин,Слори и т.н. айде някой да ми каже къде другаде освен на ДВД.Това дали са взели правилните играчи или не е друг въпрос, но в БГ все още отборите нямат толкова пари че и скаути да пращат по Европа или по цял свят.
Това е гласа на разума .

И аз се съмнявам че в другите Бг клубове нещата са различни .
Сега всички сини медии са се заели да разкостят ЦСКА на парчета , и истеричните и зомбирани фенчета само им помагат .
Дочев си го каза , ако бяха били двата мача за първенството (нещо съвсем реално) изобщо нямаше да се занимаваме с тия простотии.
Дочев се е съгласил друг да му прави селекцията , значи ще работи с нея.
Дали селекцията е лоша ще разберем след много мачове.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
lokos написа::o![]()
ако свалиш капаците ще разбереш дали Левски,Локото,и др, имат скаути и да ли гледат някои само на двд!! 100% ги гледат на живо и то по няколко пъти
а това че цска от години купуват на килограм си е техен проблем ПРОСТО МАНГИЗИ ДА ОТКРАДНАТ
така че не слагаи аматьорите при професионалистите!!!!
Я ми кажи имената на някой скаути от тези отбори.За това на кои мачове са гледали взетите играчи в дадените отбори няма да питам че ще стане смешно. 100 % ги гледали наживо

olisadebe написа:Моите наблюдения клонят към същото,дано не съм прав,но ако е така,по добре да се хваща пътя,на нас ни трябва личност с характер начело на отбора а не пионка .
На ВАС ви трябва личност с характер, но дали на ТИТАН им трябва такава личност?! (Доколкото знам отбора е СОБСТВЕНОСТ на Титан, не на феновете на ЦСКА, т.е. боклукчиите решават от какво има нужда отбора, а не вие!) Защо според вас уволниха по такъв подъл начин Любо Пенев! Защото той не даваше да му се месят в работата и да му редят състава! Съответно им стана неудобен и знаем какво последва! Не ги ли виждате тия от Титан, че си търсят някоя удобна пионка, която да обира всички негативи от страна на феновете, при по-слабо представяне на отбора (съответно пионката получава тлъста заплата да търпи всичките плюнки по свой адрес), а Титан-ите излизат чистички от ситуацията и си въртят бизнеса без да им мигне окото за феновете и отбора! Жалко, но факт.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
red_eraser написа:Дочев е една шушомига дето не може дори да говори затова държи още Радуканов да превжда на футболистите :D давам му още 2-3 мача и е аут !
И от какъв език му превежда-сигурно от мамалигарски,че него знае флаха!

olisadebe написа:Първо Муриньо е голям треньор в голям отбор
Второ -все пак си го взе Карвальо сега в Р.Мадрид
и трето -Всеки ми говори за това търпение,абе хора ние да не сме Сливен или Видима Раковски че да имаме търпение до 10-я кръг примерно ,след няколко загуби да чакаме отбора да се вдигне и да се спаси от изпадане примерно.Ние сме ЦСКА и време няма,защото още една загуба и ще доиграваме само сезона ,титлата ще е мираж,стига с това време,селекцията се прави преди началото на сезона,не след като е почнал -вижте ГОВЕДАТА,колкото и да не ми е приятно,те тяхната работа си е свършиха в подготвителния период,направиха отбор и са добре сега,сега само купуват каквото може да помогне на отбора,а ние накупихме 1000 италианеца и още толкова други бездарници които май за нищо не стават и сега ще чакаме МЕГА ИГРАЧА ШЕРИДАН -да ни спасява сезона -кой знае и той кво лайно ще е,остана без отбор и затова прие да дойде тук и при парва вазможност по късно ще офейка като Гранден
Това е истината господа -загубен сезон веждам още от сега,дано греша.....
Ти не мислиш ли че който и да е български играч, дори юноша не би офейкал при първа възможност? и да не би апостол попов да е по-добър от италианците? та той е 2ра година в ЦСКА и всяко отиграване му е голова атака напротивника, впрочем и павката е така. Заради него оня швейцарец ни вкара 4 гола. А и 1ния италянец съм го гледал във всички предсезонни мачове и игра страхотно, но му смениха 4 партньора, нормално е да се обърка. Другия сме го гледали 50 минути?! Да селекция се прави преди сезона. В това си прав.Но тази селекция нали не се прави за 1 сезон само? нали искаме да изградиме отбор който да играе 4-5 сезона заедно? И това че сме загубили 1 сезон (въпреки че има 28 кръга и всичко може да се случи, само виж миналия сезон) ще е минимална жервта ако изградиме отбор. от 90 година нашата стратегия е сезон за сезон, без бъдеще. сега обаче виждам че се купуват играчи на по 21-22 години. ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ЧЕ ТОЗИ ПЪТ НЕЩАТА ЩЕ СА РАЗЛИЧНИ.
-
- Контакти:
няма лошо гледал си двд,но накарай го да изкара някакви проби и тогава подписвай с играча а не така юргулишката давай ....
kolokolo написа:naskocska написа:Да не мислите че някой чужденец дошъл в БГ е гледан някъде другаде освен на ДВД .Примерно левски къде са гледали и колко Мюлдер,Гриин,Слори и т.н. айде някой да ми каже къде другаде освен на ДВД.Това дали са взели правилните играчи или не е друг въпрос, но в БГ все още отборите нямат толкова пари че и скаути да пращат по Европа или по цял свят.
Това е гласа на разума .
И аз се съмнявам че в другите Бг клубове нещата са различни .
Сега всички сини медии са се заели да разкостят ЦСКА на парчета , и истеричните и зомбирани фенчета само им помагат .
Дочев си го каза , ако бяха били двата мача за първенството (нещо съвсем реално) изобщо нямаше да се занимаваме с тия простотии.
Дочев се е съгласил друг да му прави селекцията , значи ще работи с нея.
Дали селекцията е лоша ще разберем след много мачове.
Значи аз съм зомбиран и истеричен фен, така ли излиза?

Дочев се съгласил друг да му прави селекцията... Дочев се съгласил да остане стария треньорски щаб.... Дочев се съгласил на това, Дочев се съгласил на онова. Този Павел Дочев е много съгласен човек, не мислите ли???

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]