Мнениеот Синият Болярин » 10 авг 2010 14:09
Вчера бях на мача и много лошо впечатление ми направи как целият отбор пресира, а Дарко седи на едно място. Дембеле и Жоазиньо напред-назад, а той потича 5 метра и почва да върви или се спира на едно място. Няколко пъти правим атака по фланга и той комбинира с крилата, но като им върне топката не тръгва да се открие и да получи извеждащ пас, а седи на едно място. Поне да тръгваше към наказателното поле да чака центриране. Двата голови паса не могат да му се отрекат, но има още много какво да се желае от него. Дембеле само като хукне и виждате как вдъхновява целия отбор да пресира. Едва ли има левскар, който да не се е зарадвал от стъписването в Локо, когато чистиха топката в тъч при безобидни ситуации, само защото наш играч тичаше нахъсано към тях.
В първите 2 години Дарко никак не беше мързелив. Даже много добре си тичаше. Правеше постоянно шпагати и си изкарваше често картони. След дългата му контузия нещата се промениха. Вече май го е страх да се хвърля здраво и съм с постоянното впечатление, че се щади. Това няма как да е минус, но има израстване в подаванията и най-вече в извеждащите. Нека започне да се раздава повече и ще го сравняваме с Бардон, но за момента му е рано. А и винаги помнете, че Бардон в първия си мач излезе титуляр и вкара гола в Оксер.
Тасевски сега е на 26 и дойде от Украйна, а Бардон дойдe на 29 от Франция. Тасевски не отстъпва на Бардон като техника и подаване, но има да го гони в хъс и борбеност.