Дарко Тасевски-Вторият Бардон

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Linkin_Park
Контакти:

Re: Дарко Тасевски-Вторият Бардон

Мнениеот Linkin_Park » 10 авг 2010 13:22

Septemvri.fc написа:Много бързо забравихте качествата на Бaрдон щом твърдите,че Дарко е с класа над него :?

Абсолютно съгласен! Прави ми впечатление , че много голяма част от коментиращите тук , говорят пълни глупости и ще говорят съвсем различни неща , ако отбора се представя зле (дано няма такъв момент)!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 10 авг 2010 13:36

Тези, които казват, че Дарко е по-добър от Бардон да се сетят за ОТБОРА от 2006 година. Тогава Бардон правеше чудеса. А, че в последния сезон вече му бяха натежали годинките е вярно. Дарко наистина е добър, но му липсват лидерските качества и самочувствието на Бардон. Дано наистина го настигне и надмине!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 10 авг 2010 13:38

rbs написа:айде пак пак се надува турско синия балон...... :mrgreen:

След като надухте черния вувузел, не ви ли пресъхна устата да говорите :) :) :)

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 10 авг 2010 13:39

Ба от 2,3 години ли гледате футбол, че говорите така за Бардон... По-сърцат футболист от него, никога не сме имали. Ако че беше франсе. Дарко може да е западно-българин, ма си е мързел. Малко тип Бербо играе, паска страхотно, ма да се върне в наща полувина да отнеме топка, няма как да стане. Тая година му почна страхотно, дано продължава в същия дух.

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 10 авг 2010 13:41

metodito написа:Аз пък не мога да ги сравня. А и съм пристрастен. Дарко е наше момче, Бардон - франсе. Но... ако задържа и подобрява формата си постоянно ще стане по-добър от Бардон, но за мен един глас за Бардон - справи се страхотно като атакуваш халф, справи се страхотно и като дефанзивен полузащитник. Дарко има страхотен усет и техника, но не е толкова нахъсан като Бардон. Седрик като го видиш как тича и знаеш, че ще изяде тревата, ама отбора му ще бие. Дарко има едно такова...по-аристократично отношение към играта, като Бербата, уж не бяга, цъкне 2 пъти топката и даде 2 стопроцентови паса. И сякаш понякога не си дава толкова зор, ако водим с повече. Лично мнение. Та, в крайна сметка Дарко - класа, Бардон - сърце. Събираме ги в едно и получаваме ултимативният халф :mrgreen: .

+1111111

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 10 авг 2010 13:59

Не съм писал,че Дарко е класа над Бардон.Няма,да го напиша,защото не го мисля.Просто казвам,че Дарко ако не беше,толкова мързелив щеше да ни радва много докато не одиде,да играе в някой голям западен отбор.
Не мога да го оценявам спрямо Бардон,защото са различни.И двамата имат свой футболни достойнства.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 10 авг 2010 14:09

Вчера бях на мача и много лошо впечатление ми направи как целият отбор пресира, а Дарко седи на едно място. Дембеле и Жоазиньо напред-назад, а той потича 5 метра и почва да върви или се спира на едно място. Няколко пъти правим атака по фланга и той комбинира с крилата, но като им върне топката не тръгва да се открие и да получи извеждащ пас, а седи на едно място. Поне да тръгваше към наказателното поле да чака центриране. Двата голови паса не могат да му се отрекат, но има още много какво да се желае от него. Дембеле само като хукне и виждате как вдъхновява целия отбор да пресира. Едва ли има левскар, който да не се е зарадвал от стъписването в Локо, когато чистиха топката в тъч при безобидни ситуации, само защото наш играч тичаше нахъсано към тях.

В първите 2 години Дарко никак не беше мързелив. Даже много добре си тичаше. Правеше постоянно шпагати и си изкарваше често картони. След дългата му контузия нещата се промениха. Вече май го е страх да се хвърля здраво и съм с постоянното впечатление, че се щади. Това няма как да е минус, но има израстване в подаванията и най-вече в извеждащите. Нека започне да се раздава повече и ще го сравняваме с Бардон, но за момента му е рано. А и винаги помнете, че Бардон в първия си мач излезе титуляр и вкара гола в Оксер.

Тасевски сега е на 26 и дойде от Украйна, а Бардон дойдe на 29 от Франция. Тасевски не отстъпва на Бардон като техника и подаване, но има да го гони в хъс и борбеност.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 10 авг 2010 16:36

За мене и двамата са си по свой начин интелигентни футболисти.
Разликата е, че Бардон си отиде, а Дарко продължава да играе. Не трябва да забравяме първия, сигурно ще помним и втория. Всеки със своя си страница в историята на Левски.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 авг 2010 17:29

Не мога да сравня, кой е по-добър от двамата.
И Дарко, и Седрик, имат качества, които са индивидуални.
Ако Тасевски подобрява формата си, ще бъде чудесно.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

stefan19
Контакти:

Мнениеот stefan19 » 10 авг 2010 18:05