Една година, 1 ден и 2 часа по-късно

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Една година, 1 ден и 2 часа по-късно

Мнениеот Mourinio » 09 авг 2010 15:38

deepblue1963 написа:
Mourinio написа:
deepblue1963 написа:Ние от такива като "зелените" моряци,които мразят Левски други прогнози не сме и очаквали.Ние не сме ги и питали за прогнози.

Хубаво ще е само да пишеш ''Левски'' в кавички....иначе често давате прогнози за нашите мачове, та за това реших да последвам примера

Вие като плюете по нас Левски слагате ли го в кавички?Или да ти "постна" някои коментарчета на особено злобни ваши фенове?

Не знам аз винаги пиша в кавички ''Левски''
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 09 авг 2010 15:41

haiobaio написа:Хаха, как се надъхвате, 5-6 на 0 щели да ни биете.
Ако паднете довечера

Ще паднем довечера. Това е сигурно. Ще паднем от смях. И как ще паднем довечера. Съдята ще отмени 5-те гола на Левски и ще даде 3 дузпи за Локото от които Генков ще вкара една след третия опит. Кои ще играе довечера за Локо? Звезидите в червено-черно. Аз бих си помълчал до след мача ако бях от Локото. То какъв сезон направи този клуб. По-добре изчакай малко, че тия ако или но нещо не ти отиват в момента. Не знам колко по-силен е Локо от Дъндок. Да кажем че е силен колкото Калмар ( това си е комплимент за Надежда). Ще гледаме довечера и ще разберем.

Аз съм готов да ме разпънете ако не бием с добра игра и голям резултат( изхвърлих се малко). Ако не бием довечера. Но ако бием ти какво ще направиш. Ще напишеш ли колко си бил заблуден от железничарският шаман които те е натъпкал с разни странни билки от които си започнал да виждаш невъзможни и нереални неща?

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 09 авг 2010 15:45

Mourinio написа:Не знам аз винаги пиша в кавички ''Левски''

Сега остава и Черно Море да пишеш в кавички и ще ме разсипеш от изненада.

Леле сега ти видях nicka. Извинявай. Не се загледах по-рано.

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 09 авг 2010 15:46

Тия момченца от локото май са забравили или не знаят кой ги направи шампиони през 78г.
Баткоff вън

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 авг 2010 15:47

Gretna написа:
Mourinio написа:Не знам аз винаги пиша в кавички ''Левски''

Сега остава и Черно Море да пишеш в кавички и ще ме разсипеш от изненада.

Леле сега ти видях nicka. Извинявай. Не се загледах по-рано.

Едно е име на местност, море и т.н., друго е име на национален герой и да пишеш пред него, че еди кой си го мрази или други определения....пиши, но слагай кавичките, да се знае за кой става въпрос
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Мнениеот rudy » 09 авг 2010 15:53

Синият Болярин написа:Дори при загуба ще изоставаме само с една точка от водачите...

Лека корекция - при загуба Локото ще имат 6т. а ние 3 - т.е. няма да е една точка а три.

Иначе само Левски!

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 09 авг 2010 15:54

Gretna написа:
Ако паднете довечера

Ще паднем довечера. Това е сигурно. Ще паднем от смях. И как ще паднем довечера. Съдята ще отмени 5-те гола на Левски и ще даде 3 дузпи за Локото от които Генков ще вкара една след третия опит. Кои ще играе довечера за Локо? Звезидите в червено-черно. Аз бих си помълчал до след мача ако бях от Локото. То какъв сезон направи този клуб. По-добре изчакай малко, че тия ако или но нещо не ти отиват в момента. Не знам колко по-силен е Локо от Дъндок. Да кажем че е силен колкото Калмар ( това си е комплимент за Надежда). Ще гледаме довечера и ще разберем.

Аз съм готов да ме разпънете ако не бием с добра игра и голям резултат( изхвърлих се малко). Ако не бием довечера. Но ако бием ти какво ще направиш. Ще напишеш ли колко си бил заблуден от железничарският шаман които те е натъпкал с разни странни билки от които си започнал да виждаш невъзможни и нереални неща?

Приятелю, той Генков е наказан и няма да играе, така че и без таз дузпа остават :mrgreen:
Прогноза - 5:1

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 09 авг 2010 16:02

Моряче,ти си гледай твоя отбор,дето прави спектакли с по 70 нарушения на мач,мани ги "Левски"! ;)

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 09 авг 2010 16:05

Gretna написа:
Ако паднете довечера

Така. Мнения без смисъл, целящи само заяждане.
За разлика от вас аз не се изхвърлям. По-добре ти изчакай малко. Готов си бил да те разпъваме, ако не биете. Ако не биете какво? Сравнения правиш.
Не знам за нашия шаман, но ти със сигурност трябва да смениш дилъра и прахообразните вещества, които със сигурност поемаш.
alexpk написа:Тия момченца от локото май са забравили или не знаят кой ги направи шампиони през 78г.

Вие, момиченца от "Левски" май сте забравили миналия сезон и преди 3 години и така нататък...

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 09 авг 2010 16:12

haiobaio написа:
Gretna написа:
Ако паднете довечера

Така. Мнения без смисъл, целящи само заяждане.
За разлика от вас аз не се изхвърлям. По-добре ти изчакай малко. Готов си бил да те разпъваме, ако не биете. Ако не биете какво? Сравнения правиш.
Не знам за нашия шаман, но ти със сигурност трябва да смениш дилъра и прахообразните вещества, които със сигурност поемаш.
alexpk написа:Тия момченца от локото май са забравили или не знаят кой ги направи шампиони през 78г.

Вие, момиченца от "Левски" май сте забравили миналия сезон и преди 3 години и така нататък...

Кой е момиченце,бе,смешко,я се скрий и не идвай довечера!Или ако идваш с какво ще е ?С таксито или шествие ще правите петте човека?Къш палячо!

Върни се в “Левски”