Gretna написа:haiobaio написа:Хаха, как се надъхвате, 5-6 на 0 щели да ни биете.
Ако паднете довечера
Ще паднем довечера. Това е сигурно. Ще паднем от смях. И как ще паднем довечера. Съдята ще отмени 5-те гола на Левски и ще даде 3 дузпи за Локото от които Генков ще вкара една след третия опит. Кои ще играе довечера за Локо? Звезидите в червено-черно. Аз бих си помълчал до след мача ако бях от Локото. То какъв сезон направи този клуб. По-добре изчакай малко, че тия ако или но нещо не ти отиват в момента. Не знам колко по-силен е Локо от Дъндок. Да кажем че е силен колкото Калмар ( това си е комплимент за Надежда). Ще гледаме довечера и ще разберем.
Аз съм готов да ме разпънете ако не бием с добра игра и голям резултат( изхвърлих се малко). Ако не бием довечера. Но ако бием ти какво ще направиш. Ще напишеш ли колко си бил заблуден от железничарският шаман които те е натъпкал с разни странни билки от които си започнал да виждаш невъзможни и нереални неща?
Така. Мнения без смисъл, целящи само заяждане.
За разлика от вас аз не се изхвърлям. По-добре ти изчакай малко. Готов си бил да те разпъваме, ако не биете. Ако не биете какво? Сравнения правиш.
Не знам за нашия шаман, но ти със сигурност трябва да смениш дилъра и прахообразните вещества, които със сигурност поемаш.
alexpk написа:Тия момченца от локото май са забравили или не знаят кой ги направи шампиони през 78г.
Вие, момиченца от "Левски" май сте забравили миналия сезон и преди 3 години и така нататък...