Първо бъркаш човека. Второ коментрах изказването на Гандалф

На крива ракета космоса и е виновен, толкова от мен по темата. Кой къде печата билетите не знам, ама знам че години на ред гледаме хиляда - две хиляди души на вашите мероприятия, а после интернет отряда ви за бързо реагиране и подопечните журналисти ги докарват до 4-5.
v.s. хаха, ще си говорим на мача с литекс когато има разделение на секторите, защото на този всички влизаха през един сектор, ама няма какво да ти обяснявам, споко, вие този проблем няма да го имате

Гандалфе...
Недей да говориш за свирки и глупости като тийнейджър, щото просто не ти отива. Тия войни дългогодишни са лагерния огън епизод две. Къде си тръгнал да търсиш причината за проблемите ви при Зума, що не погледна как толкова години някои ваши хора прибираха парички от Христолов за да не протестирате. Москва не вярва на сълзи майна, няма как да ви се върже някой на тия глупсоти, че едва ли не 10 години сте воювали с христола. Глупости на търкалета, сезон и половина почнахте да правтите нещо срещу него и го махнахте. Преди тва едни декларации да ти припомня в стил "спираме да подкрепяме докато не дадеш парите митко" ? Или някои обществени тайни за генералите в тая война. Ама спирам да говоря, че пак ще получа триста отговора заучени фрази. В момента никой не ви пречи на нищо, правете си там отбора, влизайте по дивизиите и стига сте ловили призраци, че току-виж сте хванали някой таласъм

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]