ФК"Ботев"Пд - ФК"Димитровград"/29.IX.2010г. от 18:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: 4000 аплодираха Ботев

Мнениеот Пловдив1926 » 09 авг 2010 14:40

sorcererals написа:
viking1936 написа:... страх ни е от вас ;)

За това последното съм убеден. Защо иначе ще правите толкова мизерии, само и само да се провалим ние? :)

Тия "мизерии" са само в главите ви. Никой на нищо не ви пречи, напротив и местна и държавна власт ви подкрепя да не земете да визчезнете като птицата Додо. Единствено вие самите може да се провалите и няма да се учуди никой ако го направите.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 09 авг 2010 14:43

Някъде да съм споменал местна и държавна власт?
Визирах някои хора сред вас. Бяха ви посочени директно от хората в Сопот. Най-интересното е, че вие също бяхте наясно, че ние знаем, но не спряхте да правите спънки. Е, засега не успявате. Но пък може да се очаква още много от вас, предвид постоянния тормоз от страна на Бонев спрямо всеки, който проявеше интерес към нас. :mrgreen:

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 09 авг 2010 14:45

Пловдив1926 написа:
sorcererals написа:
viking1936 написа:... страх ни е от вас ;)

За това последното съм убеден. Защо иначе ще правите толкова мизерии, само и само да се провалим ние? :)

Тия "мизерии" са само в главите ви. Никой на нищо не ви пречи, напротив и местна и държавна власт ви подкрепя да не земете да визчезнете като птицата Додо. Единствено вие самите може да се провалите и няма да се учуди никой ако го направите.

Хайде виж темата за вашия мач и ми кажи освен един човек,който пита не е ли малко публиката,има ли толкова наши коментари за каквото и да е?Ами явно вредите щом дежурите тук.Явно ви пука,явно ви е страх,явно комплекса е факт.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 авг 2010 14:52

sorcererals написа:Някъде да съм споменал местна и държавна власт?
Визирах някои хора сред вас. Бяха ви посочени директно от хората в Сопот. Най-интересното е, че вие също бяхте наясно, че ние знаем, но не спряхте да правите спънки. Е, засега не успявате. Но пък може да се очаква още много от вас, предвид постоянния тормоз от страна на Бонев спрямо всеки, който проявеше интерес към нас. :mrgreen:

С тези разкази пред лагерния огън може да залъгваш децата вечер, нормалните хора - не. Бонев ли ви беше виновен едно десетилетие, че не се мръднахте да махнете един тарикат на дребно? Айде спести си ги тия истории от хиляда и една нощ.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 09 авг 2010 14:58

Ами нищо чудно 10 год.селския да е имал чернобял гръб та да ви пооправи статистиката.И децата край огъня знаят,че селския е буфер

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 09 авг 2010 14:59

Абе Пловдив1926, някои ботевисти, които те познават, се опитват да ме убедят, че си истински локомотивец и интелигентен пич, който не злобее срещу Ботев. Е колкото и да искам, не мога да повярвам! Ти си уникално злобен тип; какво ти пука на тебе колко са били зрителите? Ако си такъв търсач на истина, иди питай Наско Узунов къде печата фалшивите входни билети, с които крадеше Галя, сега краде и Коко! Колкото до Зума - иди питай в Панаира колко рев изрева, за да не дава Гергов пари в Ботев. Изобщо, лагерния огън е облъчил теб, щото лъжеш като комсомолски секретар и пак като такъв твориш и историята на любимия ти клуб, за който очаквам скоро да прочета, че е създаден през 1916 г.
Последна промяна от Abbiati на 09 авг 2010 15:04, променено общо 1 път.
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 09 авг 2010 15:04

Нашият модератор би трябвало да изчисти форума от неграмотни мургавелковци-агитатори!Ще бъда благодарен някой да ми обясни какво означава израза-" да не земете да визчезнете като птицата Додо".

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 09 авг 2010 15:05

Пловдив1926,Не се занимавай с нас,а почвай да мислиш как да изгониш семкаджиите от фенския ви сектор,че първия мач бяха повече от ултрасите ви.Язък,че си играеш да мислиш правила,които никой от вашите не спазва.Много се филмирахте,не може да искате да надскочите себе си,затова се искат традиции,ама истински,а не наскоро написани в интернет.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 09 авг 2010 15:07

Пловдив1926 написа:
sorcererals написа:Някъде да съм споменал местна и държавна власт?

С тези разкази пред лагерния огън може да залъгваш децата вечер, нормалните хора - не. Бонев ли ви беше виновен едно десетилетие, че не се мръднахте да махнете един тарикат на дребно? Айде спести си ги тия истории от хиляда и една нощ.

Няма лагерен огън пич. Това е реалността и вие си го знаете много добре. Както и ние. Против селския се воюва много отдавна, но навремето нямаше толкова много информация. А и ние се надявахме, че може да има акъл в главата и да се махне доброволно. Е, не стана, но макар и трудно, ние се спасихме от него. А вие какво направихте с галка? Че, ако не беше селяка да отсвири Коко Динев в типичния си стил, и Бонев, който му прави свирки , за да вземе вас, а не нас, сега къде щяхте да сте? И каква е вашата заслуга за това? Айде нема нужда да ми разправяш сектантските си приказки. тия минават пред вашите малки. Навсякъде другаде ви разбраха що за стока сте, включително и в чужбина. А сега се опитвате да убедите хората, че Държавен Вестник лъже, а вие сте правите. Иначе не отричам, че пропагандата ви е на ниво.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 авг 2010 15:12

Първо бъркаш човека. Второ коментрах изказването на Гандалф :mrgreen: На крива ракета космоса и е виновен, толкова от мен по темата. Кой къде печата билетите не знам, ама знам че години на ред гледаме хиляда - две хиляди души на вашите мероприятия, а после интернет отряда ви за бързо реагиране и подопечните журналисти ги докарват до 4-5.

v.s. хаха, ще си говорим на мача с литекс когато има разделение на секторите, защото на този всички влизаха през един сектор, ама няма какво да ти обяснявам, споко, вие този проблем няма да го имате 8-)

Гандалфе...

Недей да говориш за свирки и глупости като тийнейджър, щото просто не ти отива. Тия войни дългогодишни са лагерния огън епизод две. Къде си тръгнал да търсиш причината за проблемите ви при Зума, що не погледна как толкова години някои ваши хора прибираха парички от Христолов за да не протестирате. Москва не вярва на сълзи майна, няма как да ви се върже някой на тия глупсоти, че едва ли не 10 години сте воювали с христола. Глупости на търкалета, сезон и половина почнахте да правтите нещо срещу него и го махнахте. Преди тва едни декларации да ти припомня в стил "спираме да подкрепяме докато не дадеш парите митко" ? Или някои обществени тайни за генералите в тая война. Ама спирам да говоря, че пак ще получа триста отговора заучени фрази. В момента никой не ви пречи на нищо, правете си там отбора, влизайте по дивизиите и стига сте ловили призраци, че току-виж сте хванали някой таласъм :mrgreen:

Върни се в “Ботев”