TheClub написа:Празни приказки... Нито даваме парте , нито ходим на мачовете, нито нищо, но АКЪЛ много можем да даваме... ГОла сме вода!
Ей това е истината. И важи за всички фенове, на всички български отбори.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
TheClub написа:Празни приказки... Нито даваме парте , нито ходим на мачовете, нито нищо, но АКЪЛ много можем да даваме... ГОла сме вода!
soilwork написа:За да изградиш нещо трябва време и Дочев трябва да го получи, както и всички останали треньори в професионалните футболни групи.Стига сте правили трагедии от два мача:В първият надиграхме Левски-за жалост малшанс пред гола,вчера с 9 човека стояхме абсолютно равностойно-гредата на Тошко,ако беше влязла...ама кво да правим футбол,можеше да има и друг развой мача! Ръководството и феновете на ЦСКА трябва да даде шанс на Павел Дочев да работи и да наложи идеите си. Да припомня какво каза Павката Дочев след като пое ЦСКА:"Вижте, много трудно е да се прави паралел между Германия и България. Първо, тук нямаме условията, които имат там. От друга страна обаче, има толкова много потенциал, толкова много неща, които биха могли да се променят. Именно това е и един голям шанс за мен. Ако отидеш и станеш треньор на Барселона, например, ще можеш да промениш около 5% от нещата. Тук в ЦСКА могат да се променят 95%!"-нека да работи човека,нека навлязат в отбора новите попълнения и съм сигурен,че резултатите скоро ще дойдат.Квото и да става-ние сме от ЦСКА и така до края на света![]()
Айде малко,по-оптимистично!!
TPAKTOP написа:danko_sot написа:Не не си разбрал. Дочев каза "тралала" точно в този смисъл, че се съмнява, че някои не са играби срещу Олимпиакос на 100 процента. Сега футболистите като гледат какво ще си помислят. Този се съмнява в нас и какво ще стане? Дочев не знае какво говори. Вчера беше неадекватен. Едно от най-важните неща са медийните изяви на треньора, да знае кво говори, да не се изпуска и т.н. Изглежда пак сме в положение в което нямаме правилен ход и не знам как ще излезнем от него
Абе не е толкова важно как говори треньора! Дочев почти е забравил българския език но е много умен. Чичо Митко също не се изразава много добре ама като влезе в съблекалнята, футболистите са наредени с математическа точност. Не всеки е оратор! Но все пак съм притеснен че той не е знаел за трансфера на Гранден, и Живкол лъже като дърт циганин. Бил ги питал на полувремето що не играят а футболистите и треньора категорично отричат! Става нещо нередно ама всички мълчат!
dodo7271 написа:TheClub написа:Празни приказки... Нито даваме парте , нито ходим на мачовете, нито нищо, но АКЪЛ много можем да даваме... ГОла сме вода!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
danko_sot написа:TPAKTOP написа:danko_sot написа:Не не си разбрал. Дочев каза "тралала" точно в този смисъл, че се съмнява, че някои не са играби срещу Олимпиакос на 100 процента. Сега футболистите като гледат какво ще си помислят. Този се съмнява в нас и какво ще стане? Дочев не знае какво говори. Вчера беше неадекватен. Едно от най-важните неща са медийните изяви на треньора, да знае кво говори, да не се изпуска и т.н. Изглежда пак сме в положение в което нямаме правилен ход и не знам как ще излезнем от него
Абе не е толкова важно как говори треньора! Дочев почти е забравил българския език но е много умен. Чичо Митко също не се изразава много добре ама като влезе в съблекалнята, футболистите са наредени с математическа точност. Не всеки е оратор! Но все пак съм притеснен че той не е знаел за трансфера на Гранден, и Живкол лъже като дърт циганин. Бил ги питал на полувремето що не играят а футболистите и треньора категорично отричат! Става нещо нередно ама всички мълчат!
Ти не ме разбра, не е проблемът в начина на изразяване. Как може един треньор публично да изявява съмнение в своите играчи? Нали после връзката и доверието межу тях ще се изгуби. Изпусне ли Дочев съблекалнята после нищо не е способно да го спаси. Аз тва не съм го чул Живков да го казва, но за мен се опитва да си измие ръцете този Живков с играчите. Пак питам какво е направил той за ЦСКА до тук? Или просто е едно ухо на Титан. А заплатата му сигурно е с няколко нули отзад. Играчите си играха този мач на 100 процента. който твърди обратното просто не разбира от футбол. Проблемът не е в играчите. Имаме много добри играчи, ако се намерят и точните хора в защита, отборът става песен
soilwork написа:Точно Костадинов доведе Дочев и настояваше за привличането му,защото се познават отдавна:още в периода му в Байерн Мюнхен.Едва ли ще му "подлива вода"-както се казва и съм сигурен,че до последно ще държи на него-ако не дай си боже кризата се задълбочи.
TPAKTOP написа:dodo7271 написа:TheClub написа:Празни приказки... Нито даваме парте , нито ходим на мачовете, нито нищо, но АКЪЛ много можем да даваме... ГОла сме вода!
Абе хора разберете че има голям проблем!!! Не е нормално да има забавяне на жълти карти в 21 век!! Какво означава да не можеш да си използваш новите попълнения за мача с левски защото жълтите им карти не са дошли?! Единствената пречина е неплащане или може би нещо подобно! Жълтите карти идват за отрицателно време а не за седмици както твърди управата на ЦСКА. Ако си спомняте трансфера на Бербатов в МанЮн стана 2 мин преди да затвори трансферния прозорец! Е как стана така че игра още следващия мач? А за парите които не сме искали да даваме аз съм си купил карта срещу левски бях, а вчера си имах други ангажименти и нямаше как да ходя на стадиона. Аз мойте пари съм си ги дал. Мнението за бойкота си го казах още в ония теми за бойкота. Аз ще бъда на който мач мога но няма да си измислям причини да не подкрепям ЦСКА! Така че не ни слагай под общ знаменател!!!