Кризата се задълбочава! Но проблемът не е в играчите

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dodo7271
Контакти:

Re: Кризата се задълбочава! Но проблемът не е в играчите

Мнениеот dodo7271 » 09 авг 2010 13:05

TheClub написа:Празни приказки... Нито даваме парте , нито ходим на мачовете, нито нищо, но АКЪЛ много можем да даваме... ГОла сме вода!

Ей това е истината. И важи за всички фенове, на всички български отбори.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 авг 2010 13:06

За да изградиш нещо трябва време и Дочев трябва да го получи, както и всички останали треньори в професионалните футболни групи.Стига сте правили трагедии от два мача:В първият надиграхме Левски-за жалост малшанс пред гола,вчера с 9 човека стояхме абсолютно равностойно-гредата на Тошко,ако беше влязла...ама кво да правим футбол,можеше да има и друг развой мача! Ръководството и феновете на ЦСКА трябва да даде шанс на Павел Дочев да работи и да наложи идеите си. Да припомня какво каза Павката Дочев след като пое ЦСКА:"Вижте, много трудно е да се прави паралел между Германия и България. Първо, тук нямаме условията, които имат там. От друга страна обаче, има толкова много потенциал, толкова много неща, които биха могли да се променят. Именно това е и един голям шанс за мен. Ако отидеш и станеш треньор на Барселона, например, ще можеш да промениш около 5% от нещата. Тук в ЦСКА могат да се променят 95%!"-нека да работи човека,нека навлязат в отбора новите попълнения и съм сигурен,че резултатите скоро ще дойдат.Квото и да става-ние сме от ЦСКА и така до края на света :lol: :lol: Айде малко,по-оптимистично!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 авг 2010 13:11

soilwork написа:За да изградиш нещо трябва време и Дочев трябва да го получи, както и всички останали треньори в професионалните футболни групи.Стига сте правили трагедии от два мача:В първият надиграхме Левски-за жалост малшанс пред гола,вчера с 9 човека стояхме абсолютно равностойно-гредата на Тошко,ако беше влязла...ама кво да правим футбол,можеше да има и друг развой мача! Ръководството и феновете на ЦСКА трябва да даде шанс на Павел Дочев да работи и да наложи идеите си. Да припомня какво каза Павката Дочев след като пое ЦСКА:"Вижте, много трудно е да се прави паралел между Германия и България. Първо, тук нямаме условията, които имат там. От друга страна обаче, има толкова много потенциал, толкова много неща, които биха могли да се променят. Именно това е и един голям шанс за мен. Ако отидеш и станеш треньор на Барселона, например, ще можеш да промениш около 5% от нещата. Тук в ЦСКА могат да се променят 95%!"-нека да работи човека,нека навлязат в отбора новите попълнения и съм сигурен,че резултатите скоро ще дойдат.Квото и да става-ние сме от ЦСКА и така до края на света :lol: :lol: Айде малко,по-оптимистично!!

+1

Искам да попитам всички, които плюят Костадинов, ДОчев, Титаните.. Какво правите вие и с какво право ги критукувате? Ходим ли на мачове? Давате ли чували с пари за заплати и трансфери на футболисти и треньори? НЕ! Тогава мълчете и гледайте! Поговорката гласи: Който плаща той поръчва музиката! Освен да гледаме и да подкрепяме отбора друго не можем да правим! Единствено Костадинов мирише, но нищо не можем да направим по въпроса!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2010 13:12

TPAKTOP написа:
danko_sot написа:Не не си разбрал. Дочев каза "тралала" точно в този смисъл, че се съмнява, че някои не са играби срещу Олимпиакос на 100 процента. Сега футболистите като гледат какво ще си помислят. Този се съмнява в нас и какво ще стане? Дочев не знае какво говори. Вчера беше неадекватен. Едно от най-важните неща са медийните изяви на треньора, да знае кво говори, да не се изпуска и т.н. Изглежда пак сме в положение в което нямаме правилен ход и не знам как ще излезнем от него

Абе не е толкова важно как говори треньора! Дочев почти е забравил българския език но е много умен. Чичо Митко също не се изразава много добре ама като влезе в съблекалнята, футболистите са наредени с математическа точност. Не всеки е оратор! Но все пак съм притеснен че той не е знаел за трансфера на Гранден, и Живкол лъже като дърт циганин. Бил ги питал на полувремето що не играят а футболистите и треньора категорично отричат! Става нещо нередно ама всички мълчат!

Ти не ме разбра, не е проблемът в начина на изразяване. Как може един треньор публично да изявява съмнение в своите играчи? Нали после връзката и доверието межу тях ще се изгуби. Изпусне ли Дочев съблекалнята после нищо не е способно да го спаси. Аз тва не съм го чул Живков да го казва, но за мен се опитва да си измие ръцете този Живков с играчите. Пак питам какво е направил той за ЦСКА до тук? Или просто е едно ухо на Титан. А заплатата му сигурно е с няколко нули отзад. Играчите си играха този мач на 100 процента. който твърди обратното просто не разбира от футбол. Проблемът не е в играчите. Имаме много добри играчи, ако се намерят и точните хора в защита, отборът става песен ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 авг 2010 13:12

Точно Костадинов доведе Дочев и настояваше за привличането му,защото се познават отдавна:още в периода му в Байерн Мюнхен.Едва ли ще му "подлива вода"-както се казва и съм сигурен,че до последно ще държи на него-ако не дай си боже кризата се задълбочи.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 авг 2010 13:15

dodo7271 написа:
TheClub написа:Празни приказки... Нито даваме парте , нито ходим на мачовете, нито нищо, но АКЪЛ много можем да даваме... ГОла сме вода!

Абе хора разберете че има голям проблем!!! Не е нормално да има забавяне на жълти карти в 21 век!! Какво означава да не можеш да си използваш новите попълнения за мача с левски защото жълтите им карти не са дошли?! Единствената пречина е неплащане или може би нещо подобно! Жълтите карти идват за отрицателно време а не за седмици както твърди управата на ЦСКА. Ако си спомняте трансфера на Бербатов в МанЮн стана 2 мин преди да затвори трансферния прозорец! Е как стана така че игра още следващия мач? А за парите които не сме искали да даваме аз съм си купил карта срещу левски бях, а вчера си имах други ангажименти и нямаше как да ходя на стадиона. Аз мойте пари съм си ги дал. Мнението за бойкота си го казах още в ония теми за бойкота. Аз ще бъда на който мач мога но няма да си измислям причини да не подкрепям ЦСКА! Така че не ни слагай под общ знаменател!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 авг 2010 13:16

danko_sot написа:
TPAKTOP написа:
danko_sot написа:Не не си разбрал. Дочев каза "тралала" точно в този смисъл, че се съмнява, че някои не са играби срещу Олимпиакос на 100 процента. Сега футболистите като гледат какво ще си помислят. Този се съмнява в нас и какво ще стане? Дочев не знае какво говори. Вчера беше неадекватен. Едно от най-важните неща са медийните изяви на треньора, да знае кво говори, да не се изпуска и т.н. Изглежда пак сме в положение в което нямаме правилен ход и не знам как ще излезнем от него

Абе не е толкова важно как говори треньора! Дочев почти е забравил българския език но е много умен. Чичо Митко също не се изразава много добре ама като влезе в съблекалнята, футболистите са наредени с математическа точност. Не всеки е оратор! Но все пак съм притеснен че той не е знаел за трансфера на Гранден, и Живкол лъже като дърт циганин. Бил ги питал на полувремето що не играят а футболистите и треньора категорично отричат! Става нещо нередно ама всички мълчат!

Ти не ме разбра, не е проблемът в начина на изразяване. Как може един треньор публично да изявява съмнение в своите играчи? Нали после връзката и доверието межу тях ще се изгуби. Изпусне ли Дочев съблекалнята после нищо не е способно да го спаси. Аз тва не съм го чул Живков да го казва, но за мен се опитва да си измие ръцете този Живков с играчите. Пак питам какво е направил той за ЦСКА до тук? Или просто е едно ухо на Титан. А заплатата му сигурно е с няколко нули отзад. Играчите си играха този мач на 100 процента. който твърди обратното просто не разбира от футбол. Проблемът не е в играчите. Имаме много добри играчи, ако се намерят и точните хора в защита, отборът става песен ;)

Пак ви моля, дайте да почакаме, за да видим какво ще стане...

soilwork написа:Точно Костадинов доведе Дочев и настояваше за привличането му,защото се познават отдавна:още в периода му в Байерн Мюнхен.Едва ли ще му "подлива вода"-както се казва и съм сигурен,че до последно ще държи на него-ако не дай си боже кризата се задълбочи.

Прав си той го доведе и ако са приятели няма смисъл да го прецаква, поне според мен..

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 авг 2010 13:17

TPAKTOP написа:
dodo7271 написа:

Абе хора разберете че има голям проблем!!! Не е нормално да има забавяне на жълти карти в 21 век!! Какво означава да не можеш да си използваш новите попълнения за мача с левски защото жълтите им карти не са дошли?! Единствената пречина е неплащане или може би нещо подобно! Жълтите карти идват за отрицателно време а не за седмици както твърди управата на ЦСКА. Ако си спомняте трансфера на Бербатов в МанЮн стана 2 мин преди да затвори трансферния прозорец! Е как стана така че игра още следващия мач? А за парите които не сме искали да даваме аз съм си купил карта срещу левски бях, а вчера си имах други ангажименти и нямаше как да ходя на стадиона. Аз мойте пари съм си ги дал. Мнението за бойкота си го казах още в ония теми за бойкота. Аз ще бъда на който мач мога но няма да си измислям причини да не подкрепям ЦСКА! Така че не ни слагай под общ знаменател!!!

Мога да ти кажа ЕВАЛА! Нека подкрепяме отбора, стига сме го плюли!

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 09 авг 2010 13:21

Мнооо редове, много четене му хвърлих, ебати оптимизма цари...
ЦСКА е "пълен ташак" от доста години насам (не че моите са цвете), не виждам какво Ви е наред за да чакате с големите лъжици успехи в БГ да не говорим за Европа, както предлага автора... Баси да заебем А група и да се концентрираме в ЛЕ. Честно?!?
Нормално е когато дойде сработен на 75% отбор при целият Ви късмет да бутнете гол в 20'' да ви го върне до неколко минути и цял мач да си бъркат в носа.
Вие пичове нямате отбор, имате една гола, не много красива емблема и нищо повече. Няма организация, няма приоритети, няма стабилност .... Нивото Ви е по-шибано от това на Берое (да не споменавам другата гола емблема Ботев) ...
С Дочев без Дочев - с Пенев без Пенев ... докато не си оправите бакиите от гледна точка на КЛУБ няма да видите нищо добро, времето ще си тече, ще минат годинки и нито ще сте най-титулувания клуб, нито Евро Боец, просто четири букви (!) Без база, без стадион, без публика и без успехи... Една нова Славия ....

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 09 авг 2010 13:21

Стилът на игра, който проповядва Дочев не е за България ! Просто не върви работата . Погледнете 3-те ни гола допуснати в първите 2 кръга и се замислете как се получиха. Когато атакуваме прекалено много хора са в полето на противника, 4-та ни защитници са в средата на терена => сме уязвими на контра игра. Да не говорим, че когато някой владее топката, останалите почти не се движат, стоят на границата на наказателното поле и заемат позиционнен характер, с който сме лесно разгадаеми. Като добавим напрежението в отбора, интеграцията на прекалено млади футболисто от академията + дебютиращи чужденци какво се получава ? Нов отбор, който е в процес на изграждане. Но въпросът е не кога, а колко ще чакаме, колко подигравки ще отнесем ( вече сме 16-ти), до къде ще стигнем изобщо. Според мен проблемът е в тренера и начина, по който ръководи ЦСКА.
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Върни се в “ЦСКА”