На вниманието на Гонзо!Наказанието му е умишлено.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: На вниманието на Гонзо!Наказанието му е умишлено.

Мнениеот delqnski47 » 08 авг 2010 12:47

Linkin_Park написа:
delqnski47 написа:Всичките Сектори издаваха маймунски звуци,така че според мен трябва да има наказание и за двата отбора,а не да се подминава така(бях на дербито в Сектор В)!!!Гонзо го наказаха за средния пръст,Левски трябва обаче да бъде наказан не само за маймунските звуци на феновете,но и за бомбичките!ЦСКА пък също трябва да си понесе последствията за обидните звуци срещу Дембеле!
Ето така за мен е справедливо!

Кажи сега като си бил във "В" , тръгна ли на саморазправа с нашите 300 - 350 фена във "В". Ако може да ми обясниш защо тръгнахте срещу тях , а не към нас в "Б"?! Това го пиша , защото така скочихте на феновете на Черно Море. Пролетта бяхме доста повече в "А" сектор , там бяха дори Дивизията , но не тръгнаха на саморазправа!

Не,не съм тръгнал,не съм такъв човек!До колкото си спомням преди началото на мача около 100 човека(много грубо казано)''червени'' фена от Сектор В тръгнаха към куките,които разделяха нас от малката ''синя'' част и почнаха да скандират нещо,но не чух какво защото не бях близо!За саморазправа не знам и не мога да коментирам,особено ако е станало след мача,защото аз си тръгнах минутка по рано,поради факта,че става много претъпкано после!А и също не разбирам защо се намърдахте в Сектор В и А при положение,че тези Сектори бяха за ''червени'' фенове!Не знам ква работа имахте там,но ваш си проблем!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 08 авг 2010 12:48

POPCORN написа:
Абе тъпак .. а тия нещастници от сектор 'В' ..аз лично видях как хвърлиха димка ли беше не знам точно .. и едва не уцели един от нашите в главата бе ..там тия 'гей дружинката' :lol:

Ей смотан, къде м исравняваш Димка с Бомба бе кретен..Ти пшравиш ли разлика между димка и бомба!Уцелила по главата... ми като сте в грешния сектор е така!Изрично бяха казали, Сектор А и Сектор В са за домакините!Ама вие понеже не може да четете явно и пак сгафихте!

Ако този сектор не е бил за фенове на ЦСКА и Левски не е трябвало да се продават билети на феновете на Левски нали ? Щом са се продавали билети на левскарите за дадения сектор значи е и за тях .... друг е въпроса за слабата организация на ЦСКА след като нямаше буферна зона :|

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 08 авг 2010 12:49

Искам само да направя една вметка!
Георги Иванов- гонзо, в нито едно изказване не каза че наказанието му е незаслужено, напротив, той смята че трябва да си изтърпи наказанието, за невъздържаното поведение, но
според правилника на футболния съюз той е наказан за обидни реплики и жестове към длъжностни лица: съдии, делегати на мача и т.н.
Мисля че всички знаете циничния жест към кого беше насочен, а наказанието за това е 1един мач да не седи на скамейката и 500 лева глоба.
моляви коментирайте безпристрастно, защото този абсурд може да споходи и други футболни ръководители.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 авг 2010 12:50

Obichamlevski написа:
POPCORN написа:
Абе тъпак .. а тия нещастници от сектор 'В' ..аз лично видях как хвърлиха димка ли беше не знам точно .. и едва не уцели един от нашите в главата бе ..там тия 'гей дружинката' :lol:

Ей смотан, къде м исравняваш Димка с Бомба бе кретен..Ти пшравиш ли разлика между димка и бомба!Уцелила по главата... ми като сте в грешния сектор е така!Изрично бяха казали, Сектор А и Сектор В са за домакините!Ама вие понеже не може да четете явно и пак сгафихте!

Ако този сектор не е бил за фенове на ЦСКА и Левски не е трябвало да се продават билети на феновете на Левски нали ? Щом са се продавали билети на левскарите за дадения сектор значи е и за тях .... друг е въпроса за слабата организация на ЦСКА след като нямаше буферна зона :|

Това не е оправдание,а и ония лелки,дето продават билетите им дреме на хурката кой Сектор за кой е и ти какъв фен си!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 08 авг 2010 12:53

Какво искаш да кажеш с това какъв фен съм ? Нещо не те разбрах :|

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 08 авг 2010 13:03

Понеже имаше коментари за свастиките - това си е древен български символ и не виждам защо трябва да се забранява :?: :!: (само защото някакво комплексирано фюрерче го е изплагиятствало) :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 авг 2010 13:14

Гуу написа:Аха, а Гонзо никога не е показвал среден пръст, операторът, който е снимал мача, е човек на Дучето и е направил монтаж за да издейства наказание на светинята Гонзо. :lol:

А сега сериозно, това че Таско Тасков е юноша на ЦСКА, означава ли , че средният пръст, който показа Гонзо е по-малко среден пръст и не заслужава наказание ?

Съвсем сериозно: Заслужава, но Гонзо беше наказан по доклад на съдията за "обида на длъжностно лице" за 3 (три) мача, докато наказанието му би следвало да бъде за 1 (един) мач. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 08 авг 2010 13:15

AnalBreaker написа:На вниманието на автора! Умишлено глгупав ли си?

Кой кара тоталният селски тип Георги Иванов да се прояви да да показва средни пръсти? (това е риторичен въпрос). Как може да слагаш толкова глупаво заглавие на темицата ти? Кой не би наказал ДИРЕКТОР на който и да е клуб за такава простащина?

Човече, никой не отрича селската постъпка на Гонзо и показания от него среден пръст, проблема е, че вие и делегата отричате за маймунските скандирания!!!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 08 авг 2010 13:19

Тук има наистина много прости хора. Средният пръст на Гонзо не е селска постъпка, а просто на човека не му издържаха нервите на вулгарните изстъпления на една групична от сектор А. И всеки, който нарича това селска постъпка да си помисли дали през живота си не е показвал някъде среден пръст. Т.е. да признае, че е селянин!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 08 авг 2010 13:24

Таско Тасков 4ти съдия на мача-юноша на Цска.Там е проблема не се правете на ощипани и да пускам тема само за него.в най важния мач за година се пуска съдия с явни възгледи и с оглед на писанията му в тефтерчето си е направо нагаждач.Добрече беше снимката на Спортлайн та се наказа Гонзо,а звуците са негова слабост като малък прохождащ юноша.Стига сте променяли основата на темата!

Таско Тасков?
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Върни се в “Левски”