Linkin_Park написа:delqnski47 написа:Всичките Сектори издаваха маймунски звуци,така че според мен трябва да има наказание и за двата отбора,а не да се подминава така(бях на дербито в Сектор В)!!!Гонзо го наказаха за средния пръст,Левски трябва обаче да бъде наказан не само за маймунските звуци на феновете,но и за бомбичките!ЦСКА пък също трябва да си понесе последствията за обидните звуци срещу Дембеле!
Ето така за мен е справедливо!
Кажи сега като си бил във "В" , тръгна ли на саморазправа с нашите 300 - 350 фена във "В". Ако може да ми обясниш защо тръгнахте срещу тях , а не към нас в "Б"?! Това го пиша , защото така скочихте на феновете на Черно Море. Пролетта бяхме доста повече в "А" сектор , там бяха дори Дивизията , но не тръгнаха на саморазправа!
Не,не съм тръгнал,не съм такъв човек!До колкото си спомням преди началото на мача около 100 човека(много грубо казано)''червени'' фена от Сектор В тръгнаха към куките,които разделяха нас от малката ''синя'' част и почнаха да скандират нещо,но не чух какво защото не бях близо!За саморазправа не знам и не мога да коментирам,особено ако е станало след мача,защото аз си тръгнах минутка по рано,поради факта,че става много претъпкано после!А и също не разбирам защо се намърдахте в Сектор В и А при положение,че тези Сектори бяха за ''червени'' фенове!Не знам ква работа имахте там,но ваш си проблем!