Преброяване ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Преброяване ЦСКА

Мнениеот hlucho » 28 яну 2009 13:33

А тези по-нагоре велики "фенове" на Левски при тях обичта им към отбора им случайно да не е по-голяма от омразата им към ЦСКА!

ЦСКА
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 28 яну 2009 13:35

Old_death написа:
Предлагам да направиме едно преброяване на феновете на ЛЕВСКИ в този форум.После и едно броене и на цскарите и накрая да сравниме.Струва ми се че феновете на цска са по-активни но,дали са повече?Нека никой не приема темата като заяждане,а като предложение! :|

Прегледай поустовете надолу и ще видиш как са са приели темата ти.Простотията е като вируса.Намира почва и вирее навсякъде!
САМО ЦСКА!!!

Жалко,че се провали темата от тази страна!Може би ако ти я беше пуснал тук,щеше да се получи? :roll:

gilerme LEVSKI1914
Контакти:

Мнениеот gilerme LEVSKI1914 » 28 яну 2009 13:38

hlucho написа:А тези по-нагоре велики "фенове" на Левски при тях обичта им към отбора им случайно да не е по-голяма от омразата им към ЦСКА!

ЦСКА

КАКВОТО повикало виж че първо стайла ги поздрави мощно.Да не те боли главата от снощи? ;) Айде със здраве. ;) Като има маса свиркайте.

karaibrahim

Мнениеот karaibrahim » 28 яну 2009 14:02

tprodanov написа:абе пич, стига, в България има и други отбори, те кво да правят? Не са само Левски и цеца

НА СЪРЦЕТО МИ Е САМО ЕДИН ОТБОР И ТОЙ Е FC"GLIGAN"-ГРУДОВО.ПРЕДИ ГОДИНИ МЕ ИСКАХА ОТ БАРСА,НО ДОГОВОРЪТ МИ БЕШЕ ЖЕЛЕЗЕН :D :D :D А,СТИГА С ТЕЗИ ТЪПИ ПРЕБРОЯВАНИЯ!НИТО СА ПРЕДСТАВИТЕЛНИ,НИТО СА ТОЧНИ. :mrgreen:

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 28 яну 2009 14:29

Само ЦСКА !

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 28 яну 2009 14:46

стичо написа:Предлагам да направиме едно преброяване на феновете на ЛЕВСКИ в този форум.После и едно броене и на цскарите и накрая да сравниме.Струва ми се че феновете на цска са по-активни но,дали са повече?Нека никой не приема темата като заяждане,а като предложение! :|

Абе стичо.... пусни за малко пликчето с лепилото и се поразходи навън :P :P това е предложение все пак 8-)
1-во не всички фенове на левски и цска са онлайн,2-ро това е безсмислено.... с просто око се вижда на стадиона ,на кого мачовете се посещават повече...и
3то погледни заглавието на темата - ПРЕБРОЯВАНЕ НА ЦСКА (ок..значи който е за цска - гласува ) а след това в съобщението си пишеш " Предлагам да направиме едно преброяване на феновете на ЛЕВСКИ в този форум " .... животът не е само дишане на лепило :mrgreen: :mrgreen:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 28 яну 2009 15:11

aloha^guy написа:
стичо написа:Предлагам да направиме едно преброяване на феновете на ЛЕВСКИ в този форум.После и едно броене и на цскарите и накрая да сравниме.Струва ми се че феновете на цска са по-активни но,дали са повече?Нека никой не приема темата като заяждане,а като предложение! :|

Абе стичо.... пусни за малко пликчето с лепилото и се поразходи навън :P :P това е предложение все пак 8-)
1-во не всички фенове на левски и цска са онлайн,2-ро това е безсмислено.... с просто око се вижда на стадиона ,на кого мачовете се посещават повече...и
3то погледни заглавието на темата - ПРЕБРОЯВАНЕ НА ЦСКА (ок..значи който е за цска - гласува ) а след това в съобщението си пишеш " Предлагам да направиме едно преброяване на феновете на ЛЕВСКИ в този форум " .... животът не е само дишане на лепило :mrgreen: :mrgreen:

Лепилке,просто пренесох темата от форума на ЛЕВСКИ защото първо там я пуснах.Но както и да е.Жалко че се показахте неорганизирани.Приятно дишане! :lol: :lol: :lol:

gilerme LEVSKI1914
Контакти:

Мнениеот gilerme LEVSKI1914 » 28 яну 2009 15:14

aloha^guy написа:

Да пусне пликчето та да му го вземеш.Ах ти джебчийка такава.

Върни се в “ЦСКА”