А тези по-нагоре велики "фенове" на Левски при тях обичта им към отбора им случайно да не е по-голяма от омразата им към ЦСКА! 
ЦСКА

Преброяване ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Преброяване ЦСКА
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
						- стичо
- Контакти:
Old_death написа:Предлагам да направиме едно преброяване на феновете на ЛЕВСКИ в този форум.После и едно броене и на цскарите и накрая да сравниме.Струва ми се че феновете на цска са по-активни но,дали са повече?Нека никой не приема темата като заяждане,а като предложение!
Прегледай поустовете надолу и ще видиш как са са приели темата ти.Простотията е като вируса.Намира почва и вирее навсякъде!
САМО ЦСКА!!!
Жалко,че се провали темата от тази страна!Може би ако ти я беше пуснал тук,щеше да се получи?

- 

gilerme LEVSKI1914
- Контакти:
hlucho написа:А тези по-нагоре велики "фенове" на Левски при тях обичта им към отбора им случайно да не е по-голяма от омразата им към ЦСКА!
ЦСКА
КАКВОТО повикало виж че първо стайла ги поздрави мощно.Да не те боли главата от снощи?
 Айде със здраве.
 Айде със здраве.  Като има маса свиркайте.
 Като има маса свиркайте.- 

karaibrahim
tprodanov написа:абе пич, стига, в България има и други отбори, те кво да правят? Не са само Левски и цеца
НА СЪРЦЕТО МИ Е САМО ЕДИН ОТБОР И ТОЙ Е FC"GLIGAN"-ГРУДОВО.ПРЕДИ ГОДИНИ МЕ ИСКАХА ОТ БАРСА,НО ДОГОВОРЪТ МИ БЕШЕ ЖЕЛЕЗЕН

А,СТИГА С ТЕЗИ ТЪПИ ПРЕБРОЯВАНИЯ!НИТО СА ПРЕДСТАВИТЕЛНИ,НИТО СА ТОЧНИ.
 А,СТИГА С ТЕЗИ ТЪПИ ПРЕБРОЯВАНИЯ!НИТО СА ПРЕДСТАВИТЕЛНИ,НИТО СА ТОЧНИ. 
Само ЦСКА !

LEVSKI

стичо написа:Предлагам да направиме едно преброяване на феновете на ЛЕВСКИ в този форум.После и едно броене и на цскарите и накрая да сравниме.Струва ми се че феновете на цска са по-активни но,дали са повече?Нека никой не приема темата като заяждане,а като предложение!
Абе стичо.... пусни за малко пликчето с лепилото и се поразходи навън

това е предложение все пак
 1-во не всички фенове на левски и цска са онлайн,2-ро това е безсмислено.... с просто око се вижда на стадиона ,на кого мачовете се посещават повече...и
3то погледни заглавието на темата - ПРЕБРОЯВАНЕ НА ЦСКА (ок..значи който е за цска - гласува ) а след това в съобщението си пишеш " Предлагам да направиме едно преброяване на феновете на ЛЕВСКИ в този форум " .... животът не е само дишане на лепило

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

- стичо
- Контакти:
aloha^guy написа:стичо написа:Предлагам да направиме едно преброяване на феновете на ЛЕВСКИ в този форум.После и едно броене и на цскарите и накрая да сравниме.Струва ми се че феновете на цска са по-активни но,дали са повече?Нека никой не приема темата като заяждане,а като предложение!

1-во не всички фенове на левски и цска са онлайн,2-ро това е безсмислено.... с просто око се вижда на стадиона ,на кого мачовете се посещават повече...и
3то погледни заглавието на темата - ПРЕБРОЯВАНЕ НА ЦСКА (ок..значи който е за цска - гласува ) а след това в съобщението си пишеш " Предлагам да направиме едно преброяване на феновете на ЛЕВСКИ в този форум " .... животът не е само дишане на лепило
Лепилке,просто пренесох темата от форума на ЛЕВСКИ защото първо там я пуснах.Но както и да е.Жалко че се показахте неорганизирани.Приятно дишане!

- 

gilerme LEVSKI1914
- Контакти:
aloha^guy написа:стичо написа:Предлагам да направиме едно преброяване на феновете на ЛЕВСКИ в този форум.После и едно броене и на цскарите и накрая да сравниме.Струва ми се че феновете на цска са по-активни но,дали са повече?Нека никой не приема темата като заяждане,а като предложение!

Да пусне пликчето та да му го вземеш.Ах ти джебчийка такава.